İlişkim bitti.

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
Yaklaşık 4 yıllık ilişkimi uzaklık aileler vs sebeplerden bitirmiş bulunuyorum. 4 gün oldu.Ama şuan onu özlemek, mesaj atmak hisleri yerine korku var biraz. Ve neden böyle bir insan oldum bilmiyorum. Aslında şuan tek isteğim kendimi geliştirmek, mesleğime katkı sağlayacak faaliyetler yapmak. 3 yıldır kaybettiğim kendimi bulmak. Yeni şeyler öğrenmek hayata yeniden başlamak istiyorum kısaca.Daha 22 yaşındayım ama Bi türlü ya başkasını sevemezsem ya başkası beni sevmezse aldatırsa ya kimseye güvenemezsem ya hiç Bi daha mutlu olamazsam gibi saçma sapan düşüncelere girdim. Özgüvenimi bu kadar kaybetmiş olmak sanki bir erkeğe bağlıymışım gibi bunları düşünmek o kadar çok kötü hissettiriyor ki. Uzun ilişkiden çıktığım için böyleyim belki de bilmiyorum. Ama bu yeni hayata nasıl alışmam gerektiğini nerden başlalamam gerektiğini bilmiyorum. Bu düşüncelerden nasıl kurtulurum bilmiyorum. Fikrinizi merak ediyorum. Ve gerçekten uzun ilişkiden sonra öyle mi oluyo kimseyi sevemiyor musun? Veya güvenemiyor musun?

Hobi edinebilirsiniz mesela kafanızı dağıtabilecek.ya da ilginizi çeken bir dil kursuna yazılabilirsiniz.arkadaşlarınızla vakit geçirip gezin tozun yalnız kalmayın pek

Alışkanlıklardan kurtulmak zorluyo aslında şuan seni. O boşluk hissine bi süre dayanman gerekiyo. Sevmekten vazgeçmek o kadarda zor değil lakin alıştığımız düzen, o standartlaşmış mesajların ve aramaların artık gelmeyecek olması zorluyo insan.
Yavaş yavaş alışırsır bunada, kendini meşgul edecek uğraşlar bul bu süre zarfında. Geçecek unutma..

Alışkanlıktan başka bir şey değil. 35 yaşına gelince bu ana sadece güleceksiniz :)
Çok gençsiniz buna bir tecrübe deyin ve önünüze bakın .

4 yıllık ilişkim bitti. Sonrasında eşimle tanıştım evlendim ve çocuğum oldu. Tam da sizin gibi hissediyordum 4 yıllık ilişkim bittiğinde. Hayatına giren hiç kimseyi unutmuyorsun ki zaten niye unutasın. Hayat tecrübesi olarak kalıyor hayatında. Hele ki o uzun ilişki ilk gençlik yıllarında yaşandıysa daha zor oluyor unutmak. Aşkın büyüklüğünden değil, o yaşlarda yaşanan hisler çok kıymetli. Masum, heyecan dolu. Yaş geçtikçe anlayacaksınız bunu. Aslında özlenen o yaşlarda yaşanan hisler. O masumiyet, heyecan ve bağlılık. Kişi ile pek alakası yok. Gerçek bir aşk, bağlılık varsa ayrılık olmuyor zaten. Demek ki yanlış olan bir şeyler var ki bitiyor o ilişki.

Ben yıllar sonra anladım ki bne o yılları özlüyormuşum. O yaşlarda sahip olduğum sorgusuz bağlılık hissini özlüyormuşum. Şimdi evliyim ve anneyim. Tek pişmanlığım o yaşlarda, o güzel hisleri daha kaliteli bir insanla yaşamamış olmam. Yine ayrılık olsaydı da ben "değdi en azından" deseymişim mesela. Bu bir keşke değil, bir istek sadece. Keşke değil çünkü öyle bir insan ile kötü bir ayrılık yaşamamış olsam evleneceğim zaman yine aynı saf hallerde olurdum. Tecrübe oldu bana ziyadesiyle :)

Merak etme geçecek. Unutmasan da, ona karşı hislerin körelecek. Bir zaman sonra herhangi bir insan olacak senin için. Ölüm acısı bile geçiyor yahu. Ayrılık neymiş.

çok gençsin daha, bundan daha da fazla güveneceksin, daha da çok seveceksin, hatta daha beter ayrılıklar travmalar yaşayacaksın, bu günleri hatırlamayacaksın bile Bana güven, acı çekerken bile bi gün geçeceğini bilerek çek

5 yıllık ilişkimi maziye gömeli 4 yıl oluyor. Şöyle geriye dönüp baktığımda keşke diyorum... zaman kaybı. Geçiyor, zamanın ilaç oldugunu anladım çok şey öğrendim. Henüz çok tazesin, oyala kendini.

Bitiyor sonra gerçek sevginin tam olarak ne olduğunu öğreten biri geliyor. Bu sefer huzurun tadını alıyorsun. Herşey geçer.

hep uzun iliskiler yasadim biri 5 yil biri 4 yil surdu. esimle de 3. yil da evlendim. esimi taniyincaya kadar onlarin buyuk ask oldugunu sanirdim ozellikle 4 yil surenin ki aldatildim. iliski bittikten 1.5 2 ay sonra esimle tanistim. o 4 yillik ask degil askcikmis iyi ki sans vermisiz birbirimize... kendine bak kendine deger ver elbet isildayacaksin.

Kendine güvenini ilişkinle birlikte bitirme. İlerde karşıma ya birisi çıkmazsa diye de düşünme bu uzun süreli ilişkinin sana verdiği garantiden kurtulduğun için oluyor. O zaman sevgilin vardı bunları kafana takmıyordun şimdi yok diye hiç olmayacak diye bir şey yok. İşine odaklanmak istiyorsan odaklan. Kaçırdığını düşündüğün,yakalamak istediğin ne varsa peşinden koş.

Kafanı başka şeylere odakla ben bu ara kitap kurduyum acayip faydalı ve insanın zihnini dağıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…