- 13 Temmuz 2017
- 82
- 142
- 13
- 35
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
-
Dunyanizin merkezine onu koymayin baska seylerden de zevk almaya çalışın. İse girin hobi edinin... İnsan yeri geliyor eli kolu olmadan yaşıyor neden onsuz bir gün gecirince nefes alamayacakmissiniz ki? Kendinize de sevdiğinize de bu iskenceyi yapmayin. Ya tedavi olun ya da ayrilin.
spora falan yazılmayı düşünüyorum gelip gideyim belki de işsizim o yüzden bu kadar çok sarıyorumDunyanizin merkezine onu koymayin baska seylerden de zevk almaya çalışın. İse girin hobi edinin... İnsan yeri geliyor eli kolu olmadan yaşıyor neden onsuz bir gün gecirince nefes alamayacakmissiniz ki? Kendinize de sevdiğinize de bu iskenceyi yapmayin. Ya tedavi olun ya da ayrilin.
Olabilir babam annemi bi çok kez aldattı ve açıkcası bu korkuuu bende yaşıyorumKendinize guveniniz yok. Bu tip insanlar genelde babalari annelerini aldattigi icin ben de ayni seyi yasarsam diye karsi tarafa guven duymayan insanlarmis, bir yerde okumustum. Biterse bitsin gozuyle bakabilirseniz korkmadan, yani icinizdeki o korkuyu yenebilirseniz siz de rahatlarsiniz. Ozguven eksikliginiz var.
Çaba sarfetti ama ben güvenmemek için daha fazlasını yaptım sanırım. Umarım onu tamamen kaybetmemişimdir... üzgünümBak" kimse vazgecilmez degildir ve kimse kendini vazgecilmez sanan biri kadar aptal degildir" diye bir soz var bunu ona hatirlat ve sende gururunu ayaklar altina alip guvensiz bir iliskiyi devam ettirme artik.. Giden gitsin sende bu paranoyalarindan kurtul eger gercekten seviyorsa pesinden gelir senjn guveninj nasjl yiktiysa onarmk icinde caba vericektir.. Basta kendjnj dusun yorulma yol ver donerse inanirsan senindir degilse hic olmamstir..
hatta soyle soyle guven duymadigim bjr iliski icinde olmak istemiyorum bende yoruldum yolun acik olsun bak isler nasil degjsjyoorr ve keyifli gorun degilsende izlenim ver mesajin sonund d baaayy de meselaaBak" kimse vazgecilmez degildir ve kimse kendini vazgecilmez sanan biri kadar aptal degildir" diye bir soz var bunu ona hatirlat ve sende gururunu ayaklar altina alip guvensiz bir iliskiyi devam ettirme artik.. Giden gitsin sende bu paranoyalarindan kurtul eger gercekten seviyorsa pesinden gelir senjn guveninj nasjl yiktiysa onarmk icinde caba vericektir.. Basta kendjnj dusun yorulma yol ver donerse inanirsan senindir degilse hic olmamstir..
Canim benim ben gectim o yollardan o adamda su an kocam .. Kacarsan kovalanirsin keyifflen meraklansjn.. Hatta vatsap ina soyle yaz " omuzlarimdan koca bir yuk gitti " en guzel cicilerini giy en havali pozlarini ver inan insan kaniyor kendine he valla mutluyum diyor . o zmn adam donuyorrÇaba sarfetti ama ben güvenmemek için daha fazlasını yaptım sanırım. Umarım onu tamamen kaybetmemişimdir... üzgünüm
Zaten soğudu sanırım uzak kalmak istiyor biraz... umarım sizin kocanız doğru zaman da düzelir ben yapmadım sınırları çok zorladım. Sizin kocanız neden kıskanç size mi güvenmiyorSana birsey deyimmi .. Benim kocam oyle ve ondan tiksindim boyle devam ederse kesinlikle ayrilacagim .. Hayattan sogudum yazik adama emin ol senden ayrilacak ..kusura bakma aci soyluyorim ama gervek bu kendisine guvenen ve rahat ettiren birine gider yakin zamanda sen boyle yaptikca kesinlikle piakologa git kendini ytut dicem ama inancim yok
Bunları sizden duyunca İnan'ın çok üzüldüm inşallah eşiniz de bu hastalıktan kurtulur bende ... emin olun sizi yorduğu kadar bizi de yoruyor düşünmek istemesek bile düşünüyoruz herşeyi en ince detayına kadar... hep kötü senaryolar falan gerçekten yorucuEvet ama bu onun hastaligi .. Ayni senin gibi .. Daha sert olunuyor tabi evlenince.. Tiksinmek nedir bilir misin .. İste ondan ..baska tarif edemiyorim gunlerime yazik ettom salak gibi ona aciklama yapip durdum emun ol sevgili olsaydik adini anmiyacak kadar olur ayrilir ismini duyunca iyy derdin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?