İlişkim de kıskanç belki de paranoyayım :(

Valla ben s.çıp sıvamıstım. Simdi de toparlamaya çalışıyorum çin iskencesi gibi. Yakında ayrılır sende kafani duvara vurursun benim gibi.

Benim de size benzer durumlarım vardı sevgiliyken. Başka bir nedenden ayrıldık ve ben depresyonun dibine vurdum. Sonra birleşince değerini anlamam sebebiyle her türlü paranoyaklığa tövbe ettim resmen çünkü onu kaybetmek çok korkunçtu. Şimdi evlendik ve çok şükür hiç sorun kalmadı. Yani kısaca kaybetmeyi beklemeyin. Kendinizi kontrol etmek zorundasınız. Bişeyler aklınıza gelse de dillendirmeyin ona. Kaldı ki, çocuk gayet açık kartlarla oynuyor. Her şey sizin elinizde, abartmayın..

bukadar sıkarsan çocuğu dışarda değilim der tabi. sevgi aşk bu deilki. herkes birbirinin hayatına saygı duymalı karışmamalı ayrıca sen dışar çıkarmayınca seni aldatmayacakmı insanın içinde olduktan sonra herşekilde evdede aldatır merak etme, bence kendinden soğutursun bu huyuna bi son ver bu huyun seni ömür boyu üzer bırak serbest bırak seni sevyorsa karakterli biriyse zaten başka kızlara bakmaz

Böyle ilişkilerde adam bir gün ansizin ayrılır ve kadın onun peşinde pervane olur sözler verir artık asla kiskanmayacagim diye... Sonuç asla duzelmez giden gitmistir bilginize

Psikolojik tedavi görmekten başka hiçbir düzelme yolu yok.
Bana da yazık, kendimi çok yoruyorum vs demişsiniz de emin olun sevgilinizin 1/10'i kadar yorulmuyorsunuzdur. Bugün bir cesaret gösterip sizden ayrılsa en geç 3 gün içinde oh be üstümden yük kalktı diyecektir ki haklıdır da. Hatta bir süre sonra hayatına başkası girince oh be diyecektir, boşuna dünyayı o dönemde kendine dar etti diye de kızacaktır hatta kendine.
Kendimden biliyorum, 3 senelik ilişkimde kısmen sizin yaptığınız zulümü bana yapan bir adam vardı hayatımda. Annemle alışverişe gitsem bu kadar zaman ne yaptınız, annenle misin gerçekten, amma uzun sürdü vs vs... Ayrıldık, daha o gece nefes almaya başlaıdğmı hissettim. Şimdi bir başkasıyla evliyim, o günler her aklıma geldiğinde şükrediyorum Allah o insanı ayırdı benden diye. Eğer tedavi görmezseniz kısa süre sonra sevgiliniz sizden ayrılacak ve hayata yeniden dönmüş olacak. Bilginiz olsun.

Lütfen sakin olun. Sevgilinize de kendinize de rahat vermeniz lazım. Çift olsanız bile herkesin kendi alanı olmalı. Bi erkek aramıyor ya da arkadaşlarıyla geziyor diye illa aldatacak değil ya. Ayrıca da aldatmak isteyen erkek her türlü aldatır.

Bakın gerçekten sizden ayrılabilir. Hatta ayrılması da yakın görünüyor. Ona alan tanıyın bırakın arkadaşlarıyla gezsin kafasını dağıtsın. Zaten aynı evde yaşıyormuşsunuz. Tüm gün dibinizde olmayıversin nolcak ki?

Çok çok sevindim adınıza. O ara vermek istedi en az 1 hafta sen annenler de kal ben annemler de kalayım kafa toplayalım dedi. Hele bi düzelsin kendime hakim olucam inşallah. Çünkü bu şekilde kendime de ona da eziyet ediyorum. Hep kötü düşünüyorum. Güvenicem bu şekilde daha çok yalana başkasına itiyorum gibi geliyor. Bi hatasını yakalarsam o zaman bakarım başımın çaresine değil mi ama ?

Guven tek tarafli degildir.onunda size hissettirmesi gerekiyir.
Bu kadar guvensizlik varsa yaptigi bir hatasi vardir muhakkak sizde atlatamamissinz.

Fazla acımasız bir yorum değil mi ? Bende rahatsızım bu durumumdan sizden fikir istedim nasıl toparlanabilirim diye ama Allah kurtarsın falan ağır buldum keşke daha iyi dilekler de bulunsaydınız. Neyse iyi geceler
Ama sizde farkinda olun naptiginiz yazik degil mi rvgilinize biri size bu sekilde musamele gosterse ne derdiniz acaba?Ne diyeyim hayirlis hakkinda

Benim de sevgilim su an tatilde. Ben de paranoyaga bağladım. Benim eski sevgilim beni aldattığı icin kimseye güvenemiyorum hep kafamda bu da öyle yaparsa var ve bir türlü çıkmıyor. Hep kötü seyler geliyor aklıma. Ya su anda kizlarlaysa ya şöyleyse böyleyse diye. Sanırım psikoloğa görünmek şart

Birileri geliyor,içimizi kirletiyor sonra bir daha eskisi gibi olamıyoruz...güvenini kimde kaybettin,orayı bul ve iyilestir

Durumunu farketmen ve ilişki henüz bitmeden düzeltme çabasına girmen güzel çünkü bu sekilde devam edersen karsı taraf bu ilişkiyi biterecektir...%100

Yapman gereken psikologa gitmen oncelikle. Kendine guveninin gelmesi gerekiyor. Kendine guvenirsen terkedilmekten korkan sen değil o olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…