• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim güzel gidiyor ama takıntılıyım

emilmichel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2021
1
1
1
23
Kızlar merhaba benim şu anda 7 aylık bir ilişkim var ve onu çok seviyorum. İlişkimiz de gayet güzel gidiyor iyi anlaşıyoruz ona güvenim de tam ama nedense onu kaybetmekten çok korkuyorum sürekli benden ayrılırsa ne yapıcam çok üzülürüm biterim diye düşünüyorum bana bir süre yazmasın hemen aklıma benden soğumuş olma olasılığı geliyor ama her gün konuşuyoruz ve sürekli ikimizle ilgili hayaller kuruyor beni sevdiğini söylüyor yine de kendime engel olamıyorum takıntı haline mi getirdim ne yapmalıyım sizce ya benden bir gün sıkılırsa?

O seviyosa sende onu seviyosan niye sorun olsun gayet güzell gidiyo biraz kendini kaptırdın ona çünkü oyüzden öyle düsünüyosun bende cok korkardim senin gibi ama hiç korkmana gerek yok korkarsan başına gelir oyuzden canim derin bir nefes all😊😊
birazda özlesin yazmasada kendini öyle kotü olumsuz konulara geçme iyi düsün iyi olsun❤❤

Sizin sıkılmayacaginiz, sogumayacaginiz ne malum? Kimse duygularina garanti veremez, verse de gercekci olmaz bence.
Tadini cikarin ve ayriligi dusunmeyin guvenin, biterse de biter ölene kadar acı çekmezsiniz inanin.

Boyle dusundugum zamanlar lisede filandim ve ilk sevgilimdi, ayrilinca ölecegim sanmistim ki ayrilmistik ben yataklara düştüm agla agla 😁 Ama o bile 1-2 aydan uzun surmemisti yani. Biraz da sizin istemenizle alakali, illa aci cekecegim diye dram yapmazsaniz bisey olmaz hayatiniza devam edersiniz. ❤️👍

Kızlar merhaba benim şu anda 7 aylık bir ilişkim var ve onu çok seviyorum. İlişkimiz de gayet güzel gidiyor iyi anlaşıyoruz ona güvenim de tam ama nedense onu kaybetmekten çok korkuyorum sürekli benden ayrılırsa ne yapıcam çok üzülürüm biterim diye düşünüyorum bana bir süre yazmasın hemen aklıma benden soğumuş olma olasılığı geliyor ama her gün konuşuyoruz ve sürekli ikimizle ilgili hayaller kuruyor beni sevdiğini söylüyor yine de kendime engel olamıyorum takıntı haline mi getirdim ne yapmalıyım sizce ya benden bir gün sıkılırsa?
Sıkılsin..
Onunla var olmadın ki onsuz yok olasın..
Biraz da kendinizi değerli kılın,bütün hayatınızı karsidaki kişiye endekslemeyin..
Ayrıca sevgi ve ilginin aşırısı da rahatsız eder.Aklinizda bulunsun.

Kızlar merhaba benim şu anda 7 aylık bir ilişkim var ve onu çok seviyorum. İlişkimiz de gayet güzel gidiyor iyi anlaşıyoruz ona güvenim de tam ama nedense onu kaybetmekten çok korkuyorum sürekli benden ayrılırsa ne yapıcam çok üzülürüm biterim diye düşünüyorum bana bir süre yazmasın hemen aklıma benden soğumuş olma olasılığı geliyor ama her gün konuşuyoruz ve sürekli ikimizle ilgili hayaller kuruyor beni sevdiğini söylüyor yine de kendime engel olamıyorum takıntı haline mi getirdim ne yapmalıyım sizce ya benden bir gün sıkılırs
Carpe Diem !

Hic bitmeyecek sandigimiz ne asklar gecti giti onsuz yasayamam dedigimiz asklarin üzerinde yillar gecti Allah tan kimseye takintilik yapip hayati kendimize zehir etmedik.sende kafana takma yasayabildigin kadar güzel yasamaya bak😉

Aşık olmuşsun sadece 😊 en güzel zamanlar bunlar hele de sevgin karşılıklıysa. İlişkinin tadını çıkarmaya odaklan

Bende de aynı korku vardı. Ayrılsam biterim korkusuyla hep alttan aldım kafamda senaryolara ağşadım. Sonra korkum gerçek oldu aldatılarak ağır bşr şekilde ayrıldık hem de. Ama hayattayım. Güçlenerek çıkacağım bu durumdan. Bunun korkusunu yaşamak kendini yaşamaktan daha zor. Emin ol insan her şeye alışıyor yeter ki sen her şeyini ona bağlama kendine göre hareket et bittiğinde boşluğa düşme

Back
X