- 21 Mayıs 2021
- 25
- -11
- 36
- 21
- Konu Sahibi defneevrl_
Merhaba öncelikle herkese 2 yılı geçen bir ilişkim var ikimizde daha öğrenciyiz üniversite okuyoruz aynı şehirde benim ilişkimde yaşadığım problem şu erkek arkadaşımla çok az zaman geçiriyoruz ve onun bana ilgisi az geliyor. O hem çalışıyor hem de zor bir bölüm okuyor o yüzden çok boş zamanı olmuyor sınav zamanları günlerce bulunmadığımız oluyor sınavlar var diye onları anlıyorum zaten benim de sınavlarım oluyor ama sınavlar var yokkende sadece haftada 1 defa buluşuyoruz zaman geçiriyor diğer günler de görüyorum onu ama okulda o da aynı bölümde olduğumuz için ve bu bana çok yetersiz geliyor yazın desen ikimizinde ailesi farklı şehirlerde yazında buluşup zaman geçiremiyoruz acaba benle ilgilenmiyor sevmiyor mu diye düşünmeye başladım bi ara tribe girmiştim ayrılsam mı acaba diye sonrasında biz kavga edince hemen geliyor konuşmak için diye düşündüm ve aynı zamanda bulunduğum yerde ben yalnızım tek yaşıyorum ve yakın arkadaşım da yok tek yakın olduğum erkek arkadaşım var burada bu konuları onla konuştuk ama bu konuda bana destek olduğunu hissetmiyorum mesela benle daha fazla zaman geçirebilirdi veya birlikte ders çalışmaya gitmemiz bile zaman geçirmek bence bu cümleyi demiştim ona bir de hemen savunmaya geçti ben yetersiz miyim diye kafam bu konuda karışıyor bazen çocuk gerçekten seviyor hayat şartlarından dolayı mı böyle yoksa ilişki bitmeli mi BÖyke devam etmez mi diye büyüklerimden tavsiye almak istiyorum