- 28 Ekim 2020
- 355
- 269
- 23
- 28
- Konu Sahibi lokmatatlisiyim
Merhaba kk 
Bundan 3 ay once biriyle tanistim her seyiyle cok guzel gidiyordu. Bulustuk ve her seferi guzeldi... Fakat 2.ayin sonunda 1 telefon konusmasinda kendisi avukat, hukuki bi sureci danisirken "benim alacagim az olur bin lira avukat tutar mi" dedigim icin yanlis anladi gururuma dokundu dedi ve beni blokladi. son mesaji askim arayacagim iken.
Evet 2.5 hafta belki 3 biz konusmadik daha sonra evet ben yazdim
ve baristik. bir aydir devam ediyoruz bu surecte hic gorusmedik( baska sehirlerdeyiz ) ama sanki tavirlari daha soguk gibi... gecen gun bi ceket begendim gidip onu aldi bana. diyorum ki sevmese umursamaz almaya ugrasmazdi heralde. kendimi mi kandiriyorum. dun beni seviyor musun yazdim evet seviyorum dedi ama...
yine bi anda terkedilmekten korkuyorum. kuruntu mu yapiyorum. artik guzel bi iliskim olsun istiyorum disardan nasil gozukuyor anlayamiyorum fikirlerinize ihtiyacim var

Bundan 3 ay once biriyle tanistim her seyiyle cok guzel gidiyordu. Bulustuk ve her seferi guzeldi... Fakat 2.ayin sonunda 1 telefon konusmasinda kendisi avukat, hukuki bi sureci danisirken "benim alacagim az olur bin lira avukat tutar mi" dedigim icin yanlis anladi gururuma dokundu dedi ve beni blokladi. son mesaji askim arayacagim iken.
Evet 2.5 hafta belki 3 biz konusmadik daha sonra evet ben yazdim

yine bi anda terkedilmekten korkuyorum. kuruntu mu yapiyorum. artik guzel bi iliskim olsun istiyorum disardan nasil gozukuyor anlayamiyorum fikirlerinize ihtiyacim var