ilişkim sarsıntıda

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
29
merhaba ilk defa konu açıyorum .
4 gün sonra 1 seneyi bulacak bi ilişkim var ve dün sevgilim bitirme kararı almış .
kendisi şehir dışında çalışıyor ve yanıma 2 ile 3 hafta da bir geliyor 3 4 günlügüne .
ilişkinin başında aynı sehirlerdeydik 6. veya 7. ayda ayrı şehirler olduk .
kafasının çok dolu oldugunu ve beni üzdügünü fark edip bitirme kararı almış .
çalıştıgın yerde bütün iş kendi üzerinde 1 den fazla işe bakıyo ve tek kişi.
ben birazdan yapı olarak ilgiyi seven biriyim ve yogunluktan benle ilgilenemedi bende hep kavga cıkardım ve aramız acıldı .
yakın arkadaşları ile de baglantısını kesmiş . iş yogunlugundan yaşam tarzı ve cevresınden çok yorulmuş yalnız kalmak istiyomuş .
dün şehir dışında geldi ve biz ev tutmuştuk basbasa kalmak için . hep düşünceliydi bende sandımki uzun yoldan geldi ondan yapıyo . arabay sürmüş 9 10 saat ondan sandım . yemek yaptı benim sevdigim seyleri almış . sürekli bana sarılıyodu derin derin bana bakıodu . tam eve gidicektik ben çok yoruldum ayrılalım dedi . çok şaşırdım nedeni sordum söylemedi . sonra anlattı . çok yoruldum kafam çok dolu . düşünmekten delircek gibi oluyorum . kafam patlamak üzeri dedi . önceden bi psikolojık bunalım gecirmiş olmayan sesler filan duyma gibi . benden 4 5 sene önce ama yine öyle olmaktan korkuyo . sanada zarar vermek istemiyorum dedi . kendimi toparladıgımda ilk gelecegim insan sensin dedi . beni metrobuse götürdü elimi tuttu anlımdan öptü ben binene kadar arkamdan baktı . bu nasıl bi ayrılık ?? sabah mesaj attım bitmesin ama bi süre konuşmayalım kendini toparla kafanı dinle dedim kabul etti . şimdi ben napcam ? yanına kuzeni götürdü işlerde yardımcı olsun diye .
nasıl davranmayalım napmayalım

Bana haklı geldi.

Böyle yoğun dönemlerde başımda biri ilgi diye beni daha çok strese sokunca

Ben de uzaklaşıyorum.

Anlayış göstermeliydin biraz daha.

Sen de kendi hayatındaki işlerle meşgul olabilirdin.

Şimdi de yapacağın en iyi şey üzerine gitmemek, rahat bir aralık vermek olur.

Bana haklı geldi.

Böyle yoğun dönemlerde başımda biri ilgi diye beni daha çok strese sokunca

Ben de uzaklaşıyorum.

Anlayış göstermeliydin biraz daha.

Sen de kendi hayatındaki işlerle meşgul olabilirdin.

Şimdi de yapacağın en iyi şey üzerine gitmemek, rahat bir aralık vermek olur.
ne kadar bi aralık mesela

Ay ne kadar eminsiniz 3.kişi olmadığına!
Seven ama dırdırdan bunalan insan ayrılmak istemez lütfen anlayış göster yoğunum der tartışmayalım der ama yoruldum bitsin demez. Savaşa mı gidiyor bu adam da bu kadar tahammülsüz? Hiç inandırıcı değil. İki yemek yaptı bi alnını öptü diye başka biri yok yani? İnanmaya devam.

Ay ne kadar eminsiniz 3.kişi olmadığına!
Seven ama dırdırdan bunalan insan ayrılmak istemez lütfen anlayış göster yoğunum der tartışmayalım der ama yoruldum bitsin demez. Savaşa mı gidiyor bu adam da bu kadar tahammülsüz? Hiç inandırıcı değil. İki yemek yaptı bi alnını öptü diye başka biri yok yani? İnanmaya devam.
ya canım sakin ol . olsa diye bilecek bi kişi . hani ikimizi idare etme gibi bi durumu olmaz veya benden saklamaz . gelir söyler yani başkası var diye o yüzden eminim .

Back
X