ilişkim sarsıntıda

Ayh laflara bak laflara... aynı cümleleri, aynı hareketleri hanzo nun birinden (eski sevgilim) ' den duydum.

"Anlayış mış, yok çok yoģunmuş, yok iş yerinde tek miş, yok şu yok bu, bekle, zaman ver, herşeyi yoluna koyacağım.... vs vs hatta yüzüme bakıp iç çekmeler vs..."

Sonuç ; instagram sağolsun bana ayırmadığı vakitlerini başka kadınlara ayırıyormuş, hatta sözlenmiş. Beni 2.ci opsiyon olarak kullanmış. Öğrendim, öğrenmem 4 yıllımı aldı, allaha havale edip her yerden engelledim. Instagram olmasaymış hala ben bekliyordum oda beni yedekte tuttuyordu. Arada gönlümü hoş etmek için iyi davranmalar, diğer vakit lerde ise yok çok yoğunum, ilgilenemem seninle vs...

Bu yüzden karamsar bakıyorum maalesef.

Bence bekleme.
Kendi hayatına bak.
Biz dedk ama 3. Kişi yokmuş. Bari öğrenmesi uzun zaman almasa. Arkadaş sende iyi sabır varmış 4 sene nedir yahu?

merhaba ilk defa konu açıyorum .
4 gün sonra 1 seneyi bulacak bi ilişkim var ve dün sevgilim bitirme kararı almış .
kendisi şehir dışında çalışıyor ve yanıma 2 ile 3 hafta da bir geliyor 3 4 günlügüne .
ilişkinin başında aynı sehirlerdeydik 6. veya 7. ayda ayrı şehirler olduk .

sen neden yanına gitmiyordun?
hep o geliyorsa yorulmuş belli ki..

merhaba ilk defa konu açıyorum .
4 gün sonra 1 seneyi bulacak bi ilişkim var ve dün sevgilim bitirme kararı almış .
kendisi şehir dışında çalışıyor ve yanıma 2 ile 3 hafta da bir geliyor 3 4 günlügüne .
ilişkinin başında aynı sehirlerdeydik 6. veya 7. ayda ayrı şehirler olduk .
kafasının çok dolu oldugunu ve beni üzdügünü fark edip bitirme kararı almış .
çalıştıgın yerde bütün iş kendi üzerinde 1 den fazla işe bakıyo ve tek kişi.
ben birazdan yapı olarak ilgiyi seven biriyim ve yogunluktan benle ilgilenemedi bende hep kavga cıkardım ve aramız acıldı .
yakın arkadaşları ile de baglantısını kesmiş . iş yogunlugundan yaşam tarzı ve cevresınden çok yorulmuş yalnız kalmak istiyomuş .
dün şehir dışında geldi ve biz ev tutmuştuk basbasa kalmak için . hep düşünceliydi bende sandımki uzun yoldan geldi ondan yapıyo . arabay sürmüş 9 10 saat ondan sandım . yemek yaptı benim sevdigim seyleri almış . sürekli bana sarılıyodu derin derin bana bakıodu . tam eve gidicektik ben çok yoruldum ayrılalım dedi . çok şaşırdım nedeni sordum söylemedi . sonra anlattı . çok yoruldum kafam çok dolu . düşünmekten delircek gibi oluyorum . kafam patlamak üzeri dedi . önceden bi psikolojık bunalım gecirmiş olmayan sesler filan duyma gibi . benden 4 5 sene önce ama yine öyle olmaktan korkuyo . sanada zarar vermek istemiyorum dedi . kendimi toparladıgımda ilk gelecegim insan sensin dedi . beni metrobuse götürdü elimi tuttu anlımdan öptü ben binene kadar arkamdan baktı . bu nasıl bi ayrılık ?? sabah mesaj attım bitmesin ama bi süre konuşmayalım kendini toparla kafanı dinle dedim kabul etti . şimdi ben napcam ? yanına kuzeni götürdü işlerde yardımcı olsun diye .
nasıl davranmayalım napmayalım
şöyle söyleyeyim ben eskiden pskoloğa gidiyordum ve benimle de görüşmek isteyen bir çocuk vardı o ara
çocuk da aynı böyle sesler duyduğundan bahsetmişti ben de tabi her hafta anlattığım gibi sikoloğuma bunu da anlatmıştım
bana ses sanrısının bütün diğer sanrılardan daha büyük olasılıkla şzofren vs gibi bir hastalık belirtisi olduğundan bahsetmişti
ve korkup çocuktan uzaklaşmıştım
aynısını sana da öneririm
yani uykusuzluktan vs görme ile ilgili sanrı tamam olabiliyormuş ama ses duyma çok tehlikeli demişti aklında olsun...

kızlar pazar günü tekrar işinin oldugu şehire gitti . beni o akşam aradı nasılsın naptın bütün gbi vs vs sorular sordu . 15 20 dk konuştuk işte . sadece kafa dinlemek istedigini söyledi benle ilgili bi sorunu olmadını söyledi . pazar gecesi 5 bucuk gibi msj atmış ben vardım uyuyacam haberin olsun . konuştugumz gibi az uzak kalalım sözünü unutma yazmış . ben tamam konuşmayalım demiştim ama beni biliyo 2 3 saat sonra üste üste yazarım diye o mesajda uyarmış . bende hiç cevap atmadım .

şöyle söyleyeyim ben eskiden pskoloğa gidiyordum ve benimle de görüşmek isteyen bir çocuk vardı o ara
çocuk da aynı böyle sesler duyduğundan bahsetmişti ben de tabi her hafta anlattığım gibi sikoloğuma bunu da anlatmıştım
bana ses sanrısının bütün diğer sanrılardan daha büyük olasılıkla şzofren vs gibi bir hastalık belirtisi olduğundan bahsetmişti
ve korkup çocuktan uzaklaşmıştım
aynısını sana da öneririm
yani uykusuzluktan vs görme ile ilgili sanrı tamam olabiliyormuş ama ses duyma çok tehlikeli demişti aklında olsun...
bunlar çok önceden yaşanmış şuan öyle bişsey yok ama beynim çok dolu öyle olmaktan korkuyorum dedi .

Back
X