Eski konulardan da bilinir, eski sevgilim işleri dolasıyla 2 senelik ilişkinin 1 senesinde olmayan bir insandı. Tek başıma yürüttüm bizim için. Son yaşadığım 3 olay beni ayrılığa sürükledi. Ekip özür bile dilememesi, kavga anında ağzından küfür kaçırması, kavga anında eski sevgilisi ile beni kıyaslaması. Son olayda bitirdim. Çok ağladı, şans istedi, elimden geleni yapıcam dedi. Salaklığıma yanayım, tamam dedim. 3 gün süre verdim içimde hiçbir şey yapmayınca yine bitirdim. Aynı şeyler; ağlayarak aramalar, yalvarmalar.. kısa kısa iletişimimiz oluyordu. Böyle 2 hafta sürdü. Günlük rapor veriyor neler yaptığını yapacağını anlatıyordu güzel konuşmalarına ek olarak.
2 haftanın sonunda spontane arkadaşıma gitme planı yaptığım için arıza çıkardı. Bana önceden söyleseydin gitme derdim dedi. Sanırım izin almamı bekliyordu ondan. Bu tartışma o kızla ben söyleyene kadar görüşmeyeceksine gitti. Kabul etmedim öyle saçmalık mı olur. Kızışınca iyice ya o ya ben dedi. Ne onu söyledim ne de arkadaşımı ama o bunu onu seçtin beni bıraktın olarak algıladı.
Beni suçladı. Sevgisizlikle, değersizlikle. Bu hale sen getirdin emeklerine sağlık dedi. Ağrıma gitti.
Bitti her şey attık tamamen. Ama çok merak ediyorum. Pişman olur mu bundan