İlişkim tamamen sonlandı

Diyelim ki pişman olup geldi yine aynı tas aynı hamam aynı şeylerle sizi huzursuz mutsuz edecek.bu adamı bu haliyle kabul etmeyeceğiniz de aşikar insanlar değişmez sadece mış gibi yapar olmadığını göre göre zamanınızı yok yere harcamayın

Can sıkıntısı çok kötü bir şey.
Sokaklar gırla kedi kaynıyor , bir tane sahiplenin de sevaba girin. 2 sene emek verdim de bizim içindi de bla bla.
Nedir bu erkek tutkusu anlamıyorum. Evlenince sizce değişecek mi ? Daha kaç yılınızı sizi sevmeyen , zerre umursamayan biri için geçireceksiniz ?

Eski konulardan da bilinir, eski sevgilim işleri dolasıyla 2 senelik ilişkinin 1 senesinde olmayan bir insandı. Tek başıma yürüttüm bizim için. Son yaşadığım 3 olay beni ayrılığa sürükledi. Ekip özür bile dilememesi, kavga anında ağzından küfür kaçırması, kavga anında eski sevgilisi ile beni kıyaslaması. Son olayda bitirdim. Çok ağladı, şans istedi, elimden geleni yapıcam dedi. Salaklığıma yanayım, tamam dedim. 3 gün süre verdim içimde hiçbir şey yapmayınca yine bitirdim. Aynı şeyler; ağlayarak aramalar, yalvarmalar.. kısa kısa iletişimimiz oluyordu. Böyle 2 hafta sürdü. Günlük rapor veriyor neler yaptığını yapacağını anlatıyordu güzel konuşmalarına ek olarak.
2 haftanın sonunda spontane arkadaşıma gitme planı yaptığım için arıza çıkardı. Bana önceden söyleseydin gitme derdim dedi. Sanırım izin almamı bekliyordu ondan. Bu tartışma o kızla ben söyleyene kadar görüşmeyeceksine gitti. Kabul etmedim öyle saçmalık mı olur. Kızışınca iyice ya o ya ben dedi. Ne onu söyledim ne de arkadaşımı ama o bunu onu seçtin beni bıraktın olarak algıladı.
Beni suçladı. Sevgisizlikle, değersizlikle. Bu hale sen getirdin emeklerine sağlık dedi. Ağrıma gitti.
Bitti her şey attık tamamen. Ama çok merak ediyorum. Pişman olur mu bundan
Kitap okumayı seviyor musunuz?

Hayatı bu kadar romantikleştirirseniz gerçeklik algınız bozulur.'Tek başıma yürüttüm bizim için' derken ? İlişki iki kişiyle yürür. Kendiniz çalıp oynamışsınız adam tam bir illet.

Can sıkıntısı çok kötü bir şey.
Sokaklar gırla kedi kaynıyor , bir tane sahiplenin de sevaba girin. 2 sene emek verdim de bizim içindi de bla bla.
Nedir bu erkek tutkusu anlamıyorum. Evlenince sizce değişecek mi ? Daha kaç yılınızı sizi sevmeyen , zerre umursamayan biri için geçireceksiniz ?

Gerçekten bu kadar yıl kapının önüne arada bir bir kap su bir kap mama bıraksa kucakta mır mır mırlayan minimum 5 kedi olurdu.

Bu kadar emek verdim deniyor çok daha az çabayla eve her döndüğünüzde sizi kahraman gibi karşılayanlar olurdu. Üzüntünüzde sarılıp ağlayabilirsiniz de, anlıyorlar.

Sevgiye kavuşmak bu kadar zor birşey değil.
Gerçekten değil.
Tek gözyaşınıza değmez.

Eski konulardan da bilinir, eski sevgilim işleri dolasıyla 2 senelik ilişkinin 1 senesinde olmayan bir insandı. Tek başıma yürüttüm bizim için. Son yaşadığım 3 olay beni ayrılığa sürükledi. Ekip özür bile dilememesi, kavga anında ağzından küfür kaçırması, kavga anında eski sevgilisi ile beni kıyaslaması. Son olayda bitirdim. Çok ağladı, şans istedi, elimden geleni yapıcam dedi. Salaklığıma yanayım, tamam dedim. 3 gün süre verdim içimde hiçbir şey yapmayınca yine bitirdim. Aynı şeyler; ağlayarak aramalar, yalvarmalar.. kısa kısa iletişimimiz oluyordu. Böyle 2 hafta sürdü. Günlük rapor veriyor neler yaptığını yapacağını anlatıyordu güzel konuşmalarına ek olarak.
2 haftanın sonunda spontane arkadaşıma gitme planı yaptığım için arıza çıkardı. Bana önceden söyleseydin gitme derdim dedi. Sanırım izin almamı bekliyordu ondan. Bu tartışma o kızla ben söyleyene kadar görüşmeyeceksine gitti. Kabul etmedim öyle saçmalık mı olur. Kızışınca iyice ya o ya ben dedi. Ne onu söyledim ne de arkadaşımı ama o bunu onu seçtin beni bıraktın olarak algıladı.
Beni suçladı. Sevgisizlikle, değersizlikle. Bu hale sen getirdin emeklerine sağlık dedi. Ağrıma gitti.
Onun pişmanlık duyup duymaması önemli değil.Siz böyle biriyle yollarınızı ayırdığınız için geriye dönüp acaba demeden önünüze bakın.Hayatınızı zorlaştıran insanlar yerine hayatınızı kolaylaştıran insanları hayatınıza dahil edin.

Kalkıp bir şükür namazı kılın bir beladan kurtulmussunuz

Pişman olmayacak. Peki niye?
Kitap okumayı sevip sevmediğinizi yazmamışsınız. Okuyun. Kendinizi ve karşınızdakini daha iyi anlayacaksınız.
Bağlanma - Amir levine, Rachel heller

Back
X