İlişkim var ve eski sevgilimi gördüğümde garip şeyler hissettim!

Ay hele şükür
Yazdıklarım görünmüyor sandımdı

Adı üstünde "kocalarımız"
Demek ki zamanında aşık olup evlenmişiz değil mi ?
Neden ayrılmıştınız diye sormuştum.
Ben ayrıldım. Karakteri iğrenç. Uzun bir ilişkiydi. Kişiliği değişti ve ben onu öyle kabul edemedim. Alkolik ortam meraklısı bir ergen var gibiydi karşımda. Bende uzaklaştım. Bir yıl olacak nerdeyse. Tatilde geçmişti. İnanın geçmişti. Önüme bakmak istiyorum. Nolur sert konuşmayın bana. Kaldıramıyorum. Bakın ben karakterimden falan bahsedemeyeceğim. Çok karakterliyim asla duygularla oynamam falan da demem. Karakterden değil kesinlikle, çok duygusal bir insanım. Kıyamam bunu yapmaya. Nolur yara bandı yapmakla suçlamayın beni. Asla amacım bu olmadı. Onu seviyor olamam. Bana yaptığı o kadar çok şey var ki. Yıpranmış asla kurtarılamaz bir ilişki bu. Benim açımdan öyle. Yalvarsa yine dönemem. Önüme bakmak istiyorum. Lütfen yapıcı bir şeyler yazın bana

Bence yeni ilişkin olmamış. O olsa içine sinse ben buna mı bakmışım peh demen gerekirdi.

Mesajı yeni gördüm. Yeni cevapladım. Ben anlıyorum sizi. Gerçekten anlıyorum. Teşekkürler

Nasil ayrildiniz severkenmi yuzlesemedenmi bitmedenmi bunlar onemli 2 ay daha yeni bir iliski keske tam unutamadan baslamasaydin

madem iğrenç biri en iğrenç hallerini ve size iğrenç hissettirdiği zamanları düşünün, tekrara ne gerek var

Aslında kimse sana kötü yorum yapmıyor.
Senin içinde olduğun durumu dışarıdan analiz ediyoruz hepsi bu.
Eski sevgilin işe yaramaz olsa bile senin onu seviyor olma durumunu değiştirmiyor.
Bak tekrar ediyorum sen içindesin biz dışarıdan yorum yapıyoruz.
Şimdi ki sevgilinide karakter olarak sevebilirsin ama ona karşı heyecanın yok.
Madem eskisiyle zinhar olmaz diyorsun şimdiki sevgilinden de ayrıl
Yaşın genç aşık olabileceğin sana bu yaşadığın duyguları yaşatacak biri elbet karşına çıkar.
Şu anda bu yaşadıkların sevgiline haksızlık bana göre

Nasil ayrildiniz severkenmi yuzlesemedenmi bitmedenmi bunlar onemli 2 ay daha yeni bir iliski keske tam unutamadan baslamasaydin
Üstte anlattım bakarsanız. Yüzleşememe durumu doğru. Sadece beni suçladı. Asla halletmek gibi bir konu olmadı. Nefret ediyorum beni üzdün diyip durdu. Napıp da üzdüm söylemedi. Saçma sapan triplere girdi. Sebebini kimsenin öğrenemediği derin acılar yaşadı. Sonuç bu.

Nasıl ayrılacağım ? Hiç bir problem yok aramızda. Neyi bahane edeceğim? Eski sevgilime bişeyler hissettim diyemem. Çok kırılır. Yapamam bunu. Ki his gibi değildi. Anlatsam bahane der. Ne demeliyim ?

Nasıl ayrılacağım ? Hiç bir problem yok aramızda. Neyi bahane edeceğim? Eski sevgilime bişeyler hissettim diyemem. Çok kırılır. Yapamam bunu. Ki his gibi değildi. Anlatsam bahane der. Ne demeliyim ?
Benim şahsi fikrim net olman yönünde
Yani aranızdaki bağın aşk olmadığı gibi gerçekleri söyleyebilirsin.
Çok duygusal olduğunu söyledin inan bu işe son vererek üstündeki yükü atacaksın

Biz kadinlar bize durust olunsun isteriz. Gercekle yuzlesmek isteriz. Bence sen de ayni sekilde davran. Durustce olanlari soyle ve ayril. Ne kadarlik bir iliskin vardu bununla bilmiyorum ama yanina gittiginde, onun yaninda baskasini hayal ediyorsan bu is olmaz. Bir de ben şöyle dusunuyorum. Asik oldugunuz kiside buldugunuz sey her ne ise, bir sonrakinde cok daha fazlasini bulmaniz lazim. Yoksa yeniden asik olunmuyor.

Asik bile olmadigin yeni sevgilinden ayril.eskisine donersin donmezsin bilememde yenisi ile birlikte olman yakisiksiz.

Unutamamıssınız yeniye de ask yok .Yara bandi yapmayın kimseyi yol verin gitsin .
Ruhunuzu tamir edin önce .

Bence uzun sureden sonra gordugun icin bir garip olmussun.barissan pisman olursun yapamazsn.okunan kitap okunmaz.sevgiline sahp cik pisman olacagin seyler yapma sakin

Yeni sevgilinin ilgisi iyi geliyor sadece sana hepsi bu.
Sebep olarak da "sana karşı hislerim yok ayrılmak en mantıklısı" diyebilirsin.

Yeni sevgilinin ilgisi iyi geliyor sadece sana hepsi bu.
Sebep olarak da "sana karşı hislerim yok ayrılmak en mantıklısı" diyebilirsin.
Daha kötü oluyorum. Akşam oldu. İçim sıkılıyor. Sevgilim de olmasa sanki hiç aşamam gibi. Onu kullanıyor muyum. Bunun vicdanını kaldıramam. Allahım sen yardım et

Daha kötü oluyorum. Akşam oldu. İçim sıkılıyor. Sevgilim de olmasa sanki hiç aşamam gibi. Onu kullanıyor muyum. Bunun vicdanını kaldıramam. Allahım sen yardım et
Dediğim gibi onun ilgisini seviyorsun boşluğa düşmene engel oluyor hepsi bu.
Onurlu bir yalnızlık daha iyidir öneririm.

Kendinle çelişiyorsun, içinde hala birşeyler var bu konuda ne yapacağını bilmiyorum ama tek tavsiyem şu anki sevgilinden ayrıl...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…