• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim ve aklıma takılanlar

sizin kararsız ve memnuniyetsiz durumunuzu fark edip bundan cesaret bulup insanlar olumsuz yorum yapıyorlar. eğer siz mutlu ve emin görünseydiniz kimse olumsuz yorum yapamazdı, tepkinizden çekinirdi. öncelikle insanların ilişkiniz hakkında yorum yapmasına izin vermeyin. kafanızı karıştırırlar. anlattığınız gibi bir ilişkiyi düzene koyduğum için sizi en iyi ben anlarım :)
anlattığınız kişinin iyi karakterli olması güzel ve önemli, ama yeterli değil. aranızda bir uyum olması lazım. arkadaş ortamını boşverin. siz baş başayken mutlu musunuz? insanlar sizin partnerinizi kendi kriterlerine göre değerlendiriyorlar. ama önemli olan sizin kriterleriniz. mesela onlar eğlenceli, konuşkan birini hayal ediyordur ama siz aksine bu tiplerden hoşlanmıyor, daha sessiz birini tercih ediyor olabilirsiniz. kendinize sorun aradığım, sevdiğim tip bu mu diye
içinize sinmeyen şey giyim tarzıysa belki söylediğiniz zaman bu konuda daha hassas olabilir. ama giyim tarzı değiştiğinde kafanızdaki sorular bitecek mi? tek sorun bu mu?

kız daha dün mü evvelsi gün mü aklımdan geçtin :D
bakacaktım aktif misin diye yine iş güç gitmiş aklımdan

gelelim konuna aşık olmayınca zor be ceylinim
hadi sen beğenmediği şeyleri düzelttin giyim kuşam vs
başka huyları ne olacak
en azından evlenmek için acele etme canım
hemen ayrıl demek istemem

:işsiz:Bu devirde iyi kalpli ve merhametli diye nitelendirilebilecek bi erkek bulmak zor, resmen karaborsa. Kiyafet vs zamanla duzelir bence. Ama gene de siz bilirsiniz

Hadi kıyafet, tarz değişir -ki değiştirmek zorunda kesinlikle değil.
Gülüşü, kahkahası, keyifli an anlayışı nasıl değişecek?

Günlük yaşamını eşofmanla geçirenden çok topuklu ile geçirenleri tuhaf buluyorum ben de.
Canınıza kastınız mı var?
Şık olacağım diye bu eziyet çekilir mi?
Sorular sorular..

Yani adam ayrılma korkusuna istediğiniz gibi giyinmek istese bile rahat edemez bir kere.
Rahatsız hissediyorsam eğer kalanın önemi yoktur.
Ben kendimi önce kıyafetin içinde rahat hissetmeliyim, sonra başkasına hayrım olsun.

Aşık olsaydınız, başkalarından da etkilenmezdiniz.

Herkes gönlüne göresini bulsun, kimse sonrasında mutsuz olmasın.

Back
X