• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkim ve aklıma takılanlar

Biz bayanlar zaten kendimize uymayanlari seçeriz, acı cektirecekleri severiz. İyi olanlara değil piskopatlara aşık oluruz, nerede huysuz, gıcık, takıntılı varsa buluruz ve onlara baglanırız... Gel bu tarafa gel ne yapalım kaderimiz bu...🤔
Bütün kadınlar için geçerli değil ki bu.

Kendine uygun, aşık olduğu erkeklerle evlenip mutlu olan kadınların sayısı da az değil.

Son düzenleme:
Yarın hatrımı sorsan Ne olur ?Bugün hevesimi kırdın bi kere.Gitme dememle kalsan Ne olur?Gönlün çoktan yola çıkmış bir kere...
Şimdi çatı katında inziva vakti.
Nerede aranacak haklının hakkı?
Dinlemeliydim vaktinde aklı
Seni unutmaya çalışmak da varmış
Maalesef
Bana bıraktıklarınla teselli avında
Demek ki elleri boş dönmek de varmış
Bu günleri görmek de varmış..

Şarkıyı yaşadım resmen..
Sevipte,sevilmeyenlere.. :110:

Herkese iyi akşamlar.
Yaklaşık 1 senedir ilişkim var, arkadaş ortamında tanıştık kendiliğinden şekillendi ilişkimiz.
Nasıl anlatacağımı tam bilmiyorum, hatta bunları düşündüğüm için kendimden utanıyorum ama birileriyle paylaşıp fikir almam gerekli.
Erkek arkadaşım çok merhametli, sadık, sakin, sevgi dolu biri. Hayatımda kimse yokken istediğim, düşündüğüm kişinin tam olarak karşılığı. Beni çok seviyor, çok saygı duyuyor bana karşı. Mesleği var, evi arabası keza öyle. Tam bir beyefendi diyebilirim, sadece bana değil çevresindeki herkese karşı saygılı ve hoşgörülü. Bende ikinci üniversitesini okuyan ve aynı anda çalışan bir kadınım.
Her şey böyle iyi gitmiyor tabii ki. Iliskimizin basinda cok mutlu ve heyecanlı olsamda bir zaman sonra cok farklı düşünceler aklımı kurcalamaya başladı. Şöyle ki bana erkek arkadaşımın dış görünüşüyle ilgili çok yorum geldi, arkadaşlarimdan, hocalarımdan herkes bana onun bana uygun olmadığını söylediler başta asla umursamayıp yoluma devam etsem de bu söylenenler sıklaştıkca acaba mı demeye başladım.
Erkek arkadaşımın tarzı ve giydikleri aynı şekil rahatsız etmeye başladı beni. Ben günlük hayatımda da oldukça özenli giyinir makyajsız dışarı cıkmam ama erkek arkadaşım özensiz, eline ne gelirse giyinen rahat tiplerden. Söylemeye çekiniyorum kalbi kırılır diye ama spora giderken ne giyiniyorsa onunla geziyor, ben topuklu ayakkabılarlayken o eşofmanla, rengi solmuş sweatle geziyor. Başka kıyafeti olmamasından değil asla özensiz oldugundan.
Arkadaş ortamımızda kahkahalar havada uçarken fark ettim ki erkek arkadaşımla gülmüyoruz. Ben anlatıyorum en büyük tepkisi tebessum etmek oluyor, yanimda kahkaha attığı sayılıdır. Mizaç olarak çok gülmüyor evet ama birlikteyken eğlenemiyoruz. O daha çok mum yakayım romantik dakikalar yaşayalım tarzı yaklaşırken ben geyik yapalım eğlenelim modundayım ve burda da çakışıyoruz.
Günlük buluşmak istiyor, çok fazla özlüyor beni. Normali bu mu bilmiyorum evet birkac gun bulusmayinca bende ozluyorum ama daha beni eve bırakırken üzülmeye basliyor ve bu bana çok garip geliyor. Ben mi az seviyorum o mu çok bilmiyorum.
Onun isteği 1 seneye evlenmek ama ben kendimi asla evliliğe hazır hissetmiyor en az 5 senem oldugunu dusunuyorum, daha kariyer odaklı yaklaşıyorum. O ise olduğu noktadan memnun tamamen keyfi bir şekilde belki doktora yaparım diye düşünüyor ama asla çabası yok .
Genel olarak sorunlarımızı anlatmaya çalıştım ama asıl sorum şu ki ben aşık degilim erkek arkadaşıma, sonsuz bir sevgim ve saygım var onu üzmek kırmak en son isteyeceğim şey ama bu bir yuva kurmak icin yeterli mi?
Beni sevdiğinden tamamen eminim, bir daha bu kadar sevileceğimi de sanmıyorum ama bizi rahatsız eden noktalarımız törpülenebilir mi?
Erkek arkadaşıma kalsa ilişkimiz gayet güzel bunlarda kesinlikle hallolacak sorunlar ama benim aklım karışık, ona haksızlık yapmakta istemiyorum. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum
Düşüncelerinize saygı duyuyorum tamamen kişisel kararınız..ancak soru sormuşsunuz bütün kalbimle size söylüyorum inanın tam evlenilecek erkek bahsettiğiniz kişi...tabi sizin duygularınız hiç yoksa olmaz kendinize neden işkence edesiniz..ama inanın evlilikte aşktan çok saygı sevgi çook daha önemli...

Şimdi çatı katında inziva vakti.
Dinlemeliydim vaktinde aklı
Seni unutmaya çalışmak da varmış
Maalesef
Bana bıraktıklarınla teselli avında
Demek ki elleri boş dönmek de varmış
Bu günleri görmek de varmış..

Şarkıyı yaşadım resmen..
Sevipte,sevilmeyenlere.. :110:
Ne dinlerdim zamanında.Şarkı aklımda ama kimi düşünerek dinlediğimi unutmuşum.İnsanoğlu böyle işte.

Ya kusura bakmayın da sevgilinizin tarzını düşünmeden önce kendinizi mi düşünseniz acaba? Baya pasif bir karaktersiniz sanırım yoksa ben çevremde hiç birbirlerinin sevgilisinin dış görünüşü hakkında yorum yapana rastlamadım,çok büyük bir terbiyesizlik. Hele hoca falan ne alaka? Hem ne bileyim bence ilişkide samimiyetsizlik yaratan sizsiniz gibi. O gün üstündekileri beğenmediyseniz tatlı ve şakacı bir dille belirtebilirsiniz. Beğendiğiniz tarzda birkaç hediye alabilirsiniz? Adam her gün buluşmak istiyor diye suçlanmış. E hani sevgilisiniz ya doğal olarak adam seviyordur seni. Sevgililer birbirlerini sever ve özlerler. Çevrenizde ilişkiniz hakkında yorum yapan insanlar ilgi ve alaka görmenizi kıskanıyor bile olabilir. Eski ilişkimde de bir arkadaşım sevgilimin dış görünüşü hakkında yorumda bulanacak olmuştu baya bir azarladım sonradan öğrendim ki ilişkimize gıpta ediyormuş keşke böyle bir sevgilim olsa falan diyormuş. Ha bence ayrılın sevgiliniz saf düşüncelerde siz hangi düşüncelerdesiniz adamı kek yerine koymaya da gerek yok

Erkek arkadaşınızı olduğu gibi kabul etmediğinize göre sevmiyorsunuz. Kıyafet, bakımlı olmak gibi geliştirilebilir şeylerden bahsetmiyorum. Siz erkek arkadaşınızın karakterini kabullenememişsiniz. Sakin olmak, kahkahayla gülmemek gibi özellikler onun mizacı ve bunlar değişmez. Bunlar gibi karakteristik özellikleri sizi şimdiden rahatsız ediyorsa şimdiden açık açık konuşun ve adamın da zamanından çalmayın, hayalleriyle oynamayın derim.

Herkese iyi akşamlar.
Yaklaşık 1 senedir ilişkim var, arkadaş ortamında tanıştık kendiliğinden şekillendi ilişkimiz.
Nasıl anlatacağımı tam bilmiyorum, hatta bunları düşündüğüm için kendimden utanıyorum ama birileriyle paylaşıp fikir almam gerekli.
Erkek arkadaşım çok merhametli, sadık, sakin, sevgi dolu biri. Hayatımda kimse yokken istediğim, düşündüğüm kişinin tam olarak karşılığı. Beni çok seviyor, çok saygı duyuyor bana karşı. Mesleği var, evi arabası keza öyle. Tam bir beyefendi diyebilirim, sadece bana değil çevresindeki herkese karşı saygılı ve hoşgörülü. Bende ikinci üniversitesini okuyan ve aynı anda çalışan bir kadınım.
Her şey böyle iyi gitmiyor tabii ki. Iliskimizin basinda cok mutlu ve heyecanlı olsamda bir zaman sonra cok farklı düşünceler aklımı kurcalamaya başladı. Şöyle ki bana erkek arkadaşımın dış görünüşüyle ilgili çok yorum geldi, arkadaşlarimdan, hocalarımdan herkes bana onun bana uygun olmadığını söylediler başta asla umursamayıp yoluma devam etsem de bu söylenenler sıklaştıkca acaba mı demeye başladım.
Erkek arkadaşımın tarzı ve giydikleri aynı şekil rahatsız etmeye başladı beni. Ben günlük hayatımda da oldukça özenli giyinir makyajsız dışarı cıkmam ama erkek arkadaşım özensiz, eline ne gelirse giyinen rahat tiplerden. Söylemeye çekiniyorum kalbi kırılır diye ama spora giderken ne giyiniyorsa onunla geziyor, ben topuklu ayakkabılarlayken o eşofmanla, rengi solmuş sweatle geziyor. Başka kıyafeti olmamasından değil asla özensiz oldugundan.
Arkadaş ortamımızda kahkahalar havada uçarken fark ettim ki erkek arkadaşımla gülmüyoruz. Ben anlatıyorum en büyük tepkisi tebessum etmek oluyor, yanimda kahkaha attığı sayılıdır. Mizaç olarak çok gülmüyor evet ama birlikteyken eğlenemiyoruz. O daha çok mum yakayım romantik dakikalar yaşayalım tarzı yaklaşırken ben geyik yapalım eğlenelim modundayım ve burda da çakışıyoruz.
Günlük buluşmak istiyor, çok fazla özlüyor beni. Normali bu mu bilmiyorum evet birkac gun bulusmayinca bende ozluyorum ama daha beni eve bırakırken üzülmeye basliyor ve bu bana çok garip geliyor. Ben mi az seviyorum o mu çok bilmiyorum.
Onun isteği 1 seneye evlenmek ama ben kendimi asla evliliğe hazır hissetmiyor en az 5 senem oldugunu dusunuyorum, daha kariyer odaklı yaklaşıyorum. O ise olduğu noktadan memnun tamamen keyfi bir şekilde belki doktora yaparım diye düşünüyor ama asla çabası yok .
Genel olarak sorunlarımızı anlatmaya çalıştım ama asıl sorum şu ki ben aşık degilim erkek arkadaşıma, sonsuz bir sevgim ve saygım var onu üzmek kırmak en son isteyeceğim şey ama bu bir yuva kurmak icin yeterli mi?
Beni sevdiğinden tamamen eminim, bir daha bu kadar sevileceğimi de sanmıyorum ama bizi rahatsız eden noktalarımız törpülenebilir mi?
Erkek arkadaşıma kalsa ilişkimiz gayet güzel bunlarda kesinlikle hallolacak sorunlar ama benim aklım karışık, ona haksızlık yapmakta istemiyorum. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum

Gerçekten Sevmek evlenmek için yeterli bence. Giyim vs isterseniz değiştirebilirsiniz. Eşim de öyleydi evlenmeden önce. Ama nedenini çözdüm bekarlıktan kaynaklanan sebeplerdenmiş. Şimdi daha bakımlı daha özenli. :)

Aşık değilsin, kendin de söylemişsi. Zaten aşık olsan gülüyor musun, gülmüyor musun, kötü mü giyinmiş umrunda bile olmaz, sadece onunla olmak istersin. Ama o seni seviyor olabilir, kalbini kırmadan ah almadan hayatına bakmalısın ya da bi süre ayrı kalıp, acaba onsuz da oluyor mu diye kendine zaman verebilirsin

En buyuk aşklar evliligin 3 ncu senesinde bitee yerini sevgiye birakir bence sen arkadaslarinin telkinlerinin etkisinde kalmissin bence birazda onlardan uzak durmayi dene

Aşk , 30 yaşımdan önce evlenmem asla diyip , 26yaşında gözü kapalı evlenmektir.

Üniversitede bana köpek gibi aşık adamla 5 sene çıktım.o evlilik hayali kurarken ben başka erkeklerdende hoşlandığımı farkettiğimde ondan ayrıldım.

Eminim şimdiki eşim bile onun kadar taparcasına sevmemiştir beni.ama ben aşkı seçtim ve kocamla evlendim.pişmanmıyım asla.

Sevgiline aşık değilsin kendinde söylemişsin zaten. Karşındakini insan olarak sevmek yeterli değil evlilikte. Aşk gibi derin bir bağlayıcıya ihtiyaç var. Yoksa aynı evde durmaya katlanamazsın her şeyi batmaya başlar sana. Mesela diyosun ya ben hemen özlemiyorum diye, evlenince her an aynı yerde olacaksın o zaman ne yapmayı planlıyorsun? İşkolik olup eve ne kadar az gidersem o kadar iyi mi diyeceksin?
Ben eşimle 8 yıldır birlikteyim hala elimi tutunca içimde kelebekler uçuşuyo. Gayette mutluyuz. İlla aşık olup evlendik diye herşey kötü gidecek değil.
Adama da yazık bu arada herşey çok iyi zannediyor, evlilik düşünüyor. Siz ona karşı iyi gözükürken içinizden bunları geçiriyorsunuz. Oyalamayın onu.

Adam ultra romantik. Bu tarz erkekleri özellikle arayanlar var. Ben tercih etmem, soğuyorum ben böyle adamlardan, tamamen kişinin seçimiyle ilgili.

Eşimin giyimini sevgili olduğumuz dönemde birlikte alışveriş yaparak ben değiştirdim. Şu an bensiz ve çok doğru alışveriş yapıyor. Onu siz düzeltebilirsiniz. Rencide olmaz uygun bir dille söylerseniz, hatta sizi bu kadar seven birinin kıyafetine el atması hoşuna bile gider.

Hiç değinmemişsiniz ama aranızda tutku da eksik mi acaba?

Herkese iyi akşamlar.
Bende çok seviliyordum ve yeteri kadar sevmiyordum çok bocaladım en sonunda ayrıldım ben de siizn gibi bu kadar sevilebilir miyim diye düşünüyodum.Şimdiki eşimle sevgililik döneminde sıkıntılarım oldu şimdide aa tam aradığpım erkek diyemıyorum ama eskı sevgılımden ıyıkı ayrılmısım dıyorum cunku sızın gbı bazı seylerı bana batıyordu.

Dısarı cıkarken hep makyaj yapıp topuklu ayakkabı giymek özen, eşofmanla cıkmak paspallik mı?
Calısırken gıydıgı gıysılerden sıkılıp reelde rahatını dusunen insana, bakımsız deme hakkına mı sahibiz topuklu ayakkabılarımızla?

Sonsuz saygınız sevginiz olsa, ne insanları konusturur ne siz bakımsız diye bahsedersınız.
Ayrılın, gran tuvalet gezen bırıyle birlikte olun.

Sevginizin bittiği belli herseyi batar olmuş sonuçta ilk görüp sevdim dediğinizden beri aynıymış demekki siz böyle birini istemiyormussunuz. Diyorsunuz ki evlenmek için 5 senem var gerçekten sevseydiniz şartlar uygunsa hemen evlenirdiniz yazık değil mi adam umutlaniyor. Bence ikinize de yazık olur böyle devam etmek. Eminseniz sevmediginizden ayrılın derim çünkü zaman geçtikçe daha zor olacak iki taraf içinde.

Dısarı cıkarken hep makyaj yapıp topuklu ayakkabı giymek özen, eşofmanla cıkmak paspallik mı?
Calısırken gıydıgı gıysılerden sıkılıp reelde rahatını dusunen insana, bakımsız deme hakkına mı sahibiz topuklu ayakkabılarımızla?

Sonsuz saygınız sevginiz olsa, ne insanları konusturur ne siz bakımsız diye bahsedersınız.
Ayrılın, gran tuvalet gezen bırıyle birlikte olun.
Bence de öyle bunlar bahane gibi geliyor kulağa. Sevgi yoksa hersey batar göze.

evlilikte önemli olan sevgi ve saygıdır net.
Herkese iyi akşamlar.
sa

Aşık olsanız zaten, sizi hergün görmek istemesi sizi rahatsız etmez, çok mutlu olursunuz böyle olduğu için yada kıyafetleri, dış görünüşü asla gözünüze batmaz. Benim öyle bir ilişkim oldu, beni seviyor, iyi davranıyor, ilgili diye başladım ama konuşması, giyim tarzı herşeyi batıyordu. Arkadaşlarımın yanına gelince çok utanıyordum ondan. Zamanla insan olarak sevdim ama hiç aşık olmadım ona. Baştan o duyguyu hissetmeyince sonradan hissedilmiyor bence, insan olarak, arkadaş olarak çok seviyorsun o kadar. O ilişkimden sonra, aşık oldum evlendim ve 6 ay evli kalıp boşanıyorum şimdi eşimle, alkol problemi var anlaşamadık çok kavga ettik ama buna rağmen yine de iyi ki o eskisiyle olmamış diyorum. O duygu çok başka bir şey. Bence ayrılın sevgilinizden, aşık olacağınız, o heyecanı yaşayacağınız, içinize sinen biri ile olun

Back
X