- 23 Şubat 2018
- 12
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi izmirli1234
Merhabalar. Benim derdim ilişkim ve gelecek kaygım. 6 yıllık bir ilişkim var. Sevgilim bu sene mezun oldu ve yavaş yavaş gelecekten konuşmaya başladık. Benim ailemin durumu çok iyi , şimdiye kadar çok şükür herhangi bir sıkıntı yaşamadık ama sevgilimin ailesinin durumu hiç yok. Yarın öbür gün bir düğün yapacak olsak ailesinden hiçbir destek göremeyecek bunu şimdiden hissediyorum. Hiçbir şey istediğim gibi olmayacak sürekli benden kısmak isteyecek bunu da farkındayım. Düğün yemekli olmasın , gelinlik pahalı olmasın , oturma grubunu o beğendiğini değil şu uygunu alalım vs vs. Sonuçta insan bir kez evleniyor her şey istediği gibi olsun istiyor. Bazen kendime kızıyorum paragözlük mü yapıyorum diye ama açıkcası yıllardır alışık olduğum bir düzen bi hayat standartı var. Evlendikten sonra bunu dert ederim ve huzursuzluk mutsuzluk çıkar diye çekiniyorum. Bir de ek olarak hayat görüşlerimiz , siyasi görüşlerimiz vs ailecek çok farklı. Onlar çok muhafazakarlar bizse onlara göre çok rahat kalıyoruz. Mesela onlarda sevgilimin anneannesi sevgilimin dayısıyla kalıyor ve sırf evde yengesi de var diye gidip anneannesini göremiyor vs vs. Bize göre bunlar çok uç. Bizde de babam alkol tüketir , yüzeriz vs. Biz de onlara göre çok uçuz. İleride bu da sorun olur mu sizce