- Konu Sahibi izmirli1234
Siz calisiyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden parazitlik olsun ki? Örf afetlerimizde de bu böyle değil mi ? Evlenirken aileler yardım eder bunun nesi parazitlik
Mantık fazla mı olmuş ne
İşte daha ortada aile ve çocuk yokken bile bu konular beni germeye başladıMaddiyat seçtiğin koltukta ya da giydiğin gelinlikte değil. Aileyi geçindirmekte; doğacak çoçuğuna iyi bir yaşam sürdürmekte gerekli olacaktır.
Ama bunları tek başına eş kişisinden beklemek değilde birlikte yapabilmek evlilik oluyor işte. Bunun sorumluluğunu alamayacağınızı şimdiden gösteriyorsunuz. Bu yola boşuna girmeyin bence.
Konu sahibinin altı yılda tek düşündüğü gelinlik yemekli düğün felan olmuş. Hani onları sağlayabilecek olsa nişanlısının hayat görüşüymüş umurumda değil bence6 yılı nasıl birlikte geçirdiniz? hiç sohbet etmediniz mi?
6 yıldır hiç mi bir rakı içelim demediniz veya o hiç mi ne bileyim dindar insanların yaptığı özel şeyleri yapmak istemedi? hiç mi konuşurken konu siyasete gelmedi? boş boş 6 yıl boyunca aşk böcekliği mi yaptınız?
Neden parazitlik olsun ki? Örf afetlerimizde de bu böyle değil mi ? Evlenirken aileler yardım eder bunun nesi parazitlik
24 yaşındayızAilenle tanışmadı yada ailenle sevgilin hakkında kimseyle konuşmadın galiba?
Ayrıca yaşlarınız kaç?
Bence yol yakınken dön. :)