küçüksün yada büyüksün mevzu bence o değil
üvinersite çok başka bir ortam çok güzel arkadaşlıkların olacak
şehir dışında olursun muhtemelen
o zaman sözlün olacak şuraya gitme erkeklerle konuşma okuldan işe işten okula modunda bi tip olacaksın
en az 2 yıl bunu çekebilecek misin? 4 yılı hiç söylemiyorum bile
ufkun genişleyecek bakış açın farklılaşacak
çevren de senin yaşına yakın birilerini göreceksin sende gezmek eğlenmek isteyeceksin
yani benim demem o ki sözlenmeyin işi resmiyete bağlamayın
ayırca işe aileler de girdi mi o işin b.ku çıkıyor çok afedersiniz
uzun süre nişanlılık sözlülük de çok zor ve saçma
çok güzel yaştasın okuluna git emin ol değişeceksin.
canım yanlıştasın.ister sözlü ol,ister nişanlı konuşacağı varsa konuşur herkes.rahat gezmek için yüzük taktılar der.yüzük takılınca da iş ciddiye biner.araya aileleler girer.başk başka başka sorunlar çıkar.elalem ne dere göre hayat belirlenmez.yaşın çok genç.git okulunu oku.boşu boşuna babanı da diken üstünde oturtma.sevgilin de senin fikirlerine saygı duymayı öğrensin.ne demek sen arkamda durursan abul ederler.yapma ablacığım,ipleri teslim etme.ailenin herşeyden önce geldiğini hissettir.
cok tesekkur ederim herkes oyle diyor ama degisecegimi sanmıyorum
Yaklasik 2 yillik bi iliskim var 19 yasindayim erkek arkadasim 27 yasinda. Annem ve abim biliyor iliskimizi. Bu yil universiteye gidecegim, okuma konusunda sıkıntım yok evlilik okul bittiikten sonra. Okul olmasa bile erkek arkadasimda dusunmuyor evlenmeyi maddi ve manevi acidan. Babamin iliskimden haberi yok ama bu kisiyi taniyor kucuk bir yerde oturuyoruz ve evlerimiz cok yakin. Neyse erkek arkadasimuniversiteyui kazaninca babama iliskimi anlatmami istiyor bende istiyorum ama biraz zor :-( babam bu konularda cok anlayisli degil nasil soyleyebilirim ?? Ayrica soyledigimde 20 yasinda olucam erkek arkadasim diger yaza en azindan aile arasinda bi söz yapalim diyor annemin agzini ariyorum okul bitince diyor hep :-( erkek arkadasim sen benim arkamda olursan ve istiyorum dersen olur diyor dedigim gibi evlilik dusunmuyoruz daha sadece kucuk bi yerde yasadigimizdan gorusmemiz soun oluyor biri gorunce sorun oluyor . Yorumlarinizi bekliyorum
Bence sen zaten kararını vermişsin canım benim. Bir sürü yorum okudum
Önce eğitimin,
okuluna odaklan,
daha çok zaman var,
işin içine aileler girince okuluna dikkatini veremezsin vs. vs.
diye yapılan yorumlara söylediklerin hep aynı şeyler farkında mısın?
Allah mesut etsin diyorum şimdiden. Zira okulun bitmeden, iş hayatına atılmadan evlenenler kervanına katılman olası bence.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaklasik 2 yillik bi iliskim var 19 yasindayim erkek arkadasim 27 yasinda. Annem ve abim biliyor iliskimizi. Bu yil universiteye gidecegim, okuma konusunda sıkıntım yok evlilik okul bittiikten sonra. Okul olmasa bile erkek arkadasimda dusunmuyor evlenmeyi maddi ve manevi acidan. Babamin iliskimden haberi yok ama bu kisiyi taniyor kucuk bir yerde oturuyoruz ve evlerimiz cok yakin. Neyse erkek arkadasimuniversiteyui kazaninca babama iliskimi anlatmami istiyor bende istiyorum ama biraz zor :-( babam bu konularda cok anlayisli degil nasil soyleyebilirim ?? Ayrica soyledigimde 20 yasinda olucam erkek arkadasim diger yaza en azindan aile arasinda bi söz yapalim diyor annemin agzini ariyorum okul bitince diyor hep :-( erkek arkadasim sen benim arkamda olursan ve istiyorum dersen olur diyor dedigim gibi evlilik dusunmuyoruz daha sadece kucuk bi yerde yasadigimizdan gorusmemiz soun oluyor biri gorunce sorun oluyor . Yorumlarinizi bekliyorum
Sana bir anne olarak yazıyorum...ve bir abla olarak öncelikle konuştuğun kişi senden yaşça büyük ve birçok şeyi biliyor ne demek üniye gidersen tanışırız diğer türlü olmaz falan bu kişi seni gerçekten sevmiyor 1...ayrıca fikirlerin çok değişecek bu 2...daha iyilerini göreceksin 3..hemen kapılıp kalma 4 okulun önceliğin olsun eğitimin önüne kimseyi geçirme
Evlenecek olsam universiteye gidicem demen herhalde
Okul oncesi tercihi yapacagim garanti degil tabi ama yuksek ihtimal , zaten söz olsa bile 21 yasindayken olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?