- 22 Aralık 2020
- 4.000
- 12.371
- 158
- Konu Sahibi Atesbocegii
-
Tam da söylediğiniz gibi ona göre hiçbir sorun yok sorunlu olan benim. Ilgileniyormus da daha ne yapsınmış. Gün içinde sanki yabancıyla konusur gibi hal hatır sorunca ilgilendiğini sanıyor. Paylaştığımız hiçbir şey yoktu hal hatır dışında. Arasa belki konuşacağımız seyler olacak ama o da yok. Arabasıyla gezmeye vakit buluyor ama beni arayacak bi 5 dakikası yok. Taktiklerden, şöyle yapsam böyle yapsam duzelir mi acabalardan yoruldum. Bir şeyleri düzeltmek için çabalayan hep ben oldum. Bir de üstüne gittigim zaman iyice uzaklaşır cezalandırırdı beni ben de aptal gibi iyice pesinden koşardım. Dun daha fazla hazmedemedim bir çırpıda def ol git hayatımdan dedim bitirdim. Geri gelecek biliyorum gelmesini istemiyorum unutmak istiyorum ama gelecek o zaman nasil davranmam lazım bilmiyorumO kadar iyi anlıyorum ki seni ..
Orhun kitabeleri de yazsan bu adama alacagin cevap "sorun yok neden sorun haline getiriyorsundur".İş güc der ilgileniyorum der.Seni manipule eder.Bir sekilde kendi kendine ben de mi sorun?? Dedirtir.E seviyorsundur da hadi alttan alayim idare edeyim dersin.Taktik yaparsin mutlu degilken mutluymussun givi davranir yaninda asla belli etmezsin anlamaz.Her zaman ki gibi davranmayip soguk davransan ustelemez uzerine gelmez .Sen patladiginda kısa sureli alttan almalari olup sonrasinda iliskinizde yeniden sana eksik gelen birşeyler oldugunu hissettirir bu türler.
Senin sorunlarını sorun olarak görmeyip gereksiz tavir alacagin ne sorun var acaba mı diyecek? Sal sal sal.Yeteri kadar anlattigini düsünüp anlasilmadiysan sall gitsin. Bu sekilde yorulmaktansa ayrılıp ayrılık acısı cekmek daha iyi geliyor
Evet aynen de oyle düşünüyorum yanlış bir insan o benim için. Ben bunları hak ettim mi diye düşününce üzülüyorum ama alışırım zamanlaSıkıntılı erkek tipi işte çok iyi yapmışsınız
Siz elinizden geleni yapmışsınız hatta fazlasını artık olay sizden çıkmış onu kafanızda büyüttüğünüz insan olmadığını düşünürseniz unutmanız daha kolay olacaktır
2 gün önce inanılmaz bir dis ağrısı geçirdim açıdan ağladım artık. O anki halimin fotoğrafını attım bana hele şunun tipe dedi. Sanki ben sıradan biriyim. Ölüyorum desem umurunda olmaz. Ondan önce de aramıştım oyun oynuyorum açamadım dedi sonra da ne telafi edecek bir sey soyledi ne aradi oyun benden daha önemliO kadar iyi anlıyorum ki seni ..
Orhun kitabeleri de yazsan bu adama alacagin cevap "sorun yok neden sorun haline getiriyorsundur".İş güc der ilgileniyorum der.Seni manipule eder.Bir sekilde kendi kendine ben de mi sorun?? Dedirtir.E seviyorsundur da hadi alttan alayim idare edeyim dersin.Taktik yaparsin mutlu degilken mutluymussun givi davranir yaninda asla belli etmezsin anlamaz.Her zaman ki gibi davranmayip soguk davransan ustelemez uzerine gelmez .Sen patladiginda kısa sureli alttan almalari olup sonrasinda iliskinizde yeniden sana eksik gelen birşeyler oldugunu hissettirir bu türler.
Senin sorunlarını sorun olarak görmeyip gereksiz tavir alacagin ne sorun var acaba mı diyecek? Sal sal sal.Yeteri kadar anlattigini düsünüp anlasilmadiysan sall gitsin. Bu sekilde yorulmaktansa ayrılıp ayrılık acısı cekmek daha iyi geliyor
Simdi daha oncesinde de olduysa tepkilerini bilip seni tanidigi icin ılımlı sekilde gönlünü almak icin gelecek diyorsun. Sen onu komple hayatindan cıkarmadıgın surece cevap verdigin an tamam yumusatirim ben moduna girecektir.Tam da söylediğiniz gibi ona göre hiçbir sorun yok sorunlu olan benim. Ilgileniyormus da daha ne yapsınmış. Gün içinde sanki yabancıyla konusur gibi hal hatır sorunca ilgilendiğini sanıyor. Paylaştığımız hiçbir şey yoktu hal hatır dışında. Arasa belki konuşacağımız seyler olacak ama o da yok. Arabasıyla gezmeye vakit buluyor ama beni arayacak bi 5 dakikası yok. Taktiklerden, şöyle yapsam böyle yapsam duzelir mi acabalardan yoruldum. Bir şeyleri düzeltmek için çabalayan hep ben oldum. Bir de üstüne gittigim zaman iyice uzaklaşır cezalandırırdı beni ben de aptal gibi iyice pesinden koşardım. Dun daha fazla hazmedemedim bir çırpıda def ol git hayatımdan dedim bitirdim. Geri gelecek biliyorum gelmesini istemiyorum unutmak istiyorum ama gelecek o zaman nasil davranmam lazım bilmiyorum
Evet ayrılıklarımız oldu öncesinde de. Ama hep nasil olsa barışırız dediği için beni kaybetme korkusu yok. Büyük ihtimal yine öyle düşünüyor belki bu sefer benden adım bekliyor ama öyle bir sey yapmayacağım.Simdi daha oncesinde de olduysa tepkilerini bilip seni tanidigi icin ılımlı sekilde gönlünü almak icin gelecek diyorsun. Sen onu komple hayatindan cıkarmadıgın surece cevap verdigin an tamam yumusatirim ben moduna girecektir.
Kendi kendine kalsin birak. Biraz dank etsin.Her istediginde sana ulaşabileceğini düsünmesin.Seni kaybetmeyi tattir ona.
burcu aslanmıydı canım? benim ex de boyleydı. ömur törpusu olur bunlar sal gitsin. pesnden gelir eminim. benimkisi gelmişti ama sogumustmTam da söylediğiniz gibi ona göre hiçbir sorun yok sorunlu olan benim. Ilgileniyormus da daha ne yapsınmış. Gün içinde sanki yabancıyla konusur gibi hal hatır sorunca ilgilendiğini sanıyor. Paylaştığımız hiçbir şey yoktu hal hatır dışında. Arasa belki konuşacağımız seyler olacak ama o da yok. Arabasıyla gezmeye vakit buluyor ama beni arayacak bi 5 dakikası yok. Taktiklerden, şöyle yapsam böyle yapsam duzelir mi acabalardan yoruldum. Bir şeyleri düzeltmek için çabalayan hep ben oldum. Bir de üstüne gittigim zaman iyice uzaklaşır cezalandırırdı beni ben de aptal gibi iyice pesinden koşardım. Dun daha fazla hazmedemedim bir çırpıda def ol git hayatımdan dedim bitirdim. Geri gelecek biliyorum gelmesini istemiyorum unutmak istiyorum ama gelecek o zaman nasil davranmam lazım bilmiyorum
Yok akrep. Ben aslanım. Hem de ne ömür törpüsü ya o da en az benim kadar çabalasaydı böyle olmazdık. Dun baktim whatsaptan engellemiş beni.burcu aslanmıydı canım? benim ex de boyleydı. ömur törpusu olur bunlar sal gitsin. pesnden gelir eminim. benimkisi gelmişti ama sogumustm
Saldım artık cebinde göremez beni. Ama malımın huyunu biliyorum yine gelip özürler dileyecek benden. Dun baktım wpden engellemişti hazmedemedi demek kiOoo bu adam seni iyice cepte görüyor hatta cebinin de derinliklerinde.
Sen derdini anlttıkça o kaçar. İçinden geldiği gibi davranamazsın. İçimden geldği gibi davranışım havaya girmesin diyosan sevgilinle olmaz sanki. Kimseyle olmaz çnkü öyle bi erkek yok hepsi havaya girerSevgilimin hâl ve hareketlerinden çok sıkıldım hayatında mıyım değil miyim bilmiyorum. İlişkiyi tek başıma yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Ben şikayet ettikçe "sen niye böylesin benimle ilgilenmiyorsun konusmuyorsun" dedikçe "beni sıkıyorsun durmadan ne konuşabiliriz çalışıyorum yoruluyorum" diyo. Anlıyorum çalışıyo ama müsait olduğu vakit de benimle alakalı değil. Kac haftadır aramadı bile. Kendi kendime kızmaya başladım artık neden şikayet ediyorsun neden o ilgi vermezse ölürsün gibi davranıyorsun diyorum. Ben de boş verdim artık ama yine de yoruluyorum. Ben ona bu kadar değer verirken onun beni görmezden gelmesine sıradan bir insanmışım gibi davranmasına yoruldum. Arkadaşı gibi konuşuyor mesaj atarsa. Napıyosundan fazla bir sey konuşamıyoruz. Konuşmayı uzatan hep benim alttan alan benim. Ama yine kısa kısa cevaplar... kapris yapmadan konuşayım güzel dille şikayetlerimi belirteyim diyorum öyle konuşuyorum ama davranışlarda hiçbir değişiklik olmuyor. Bu cümleleri yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ben bunları hak etmiyorum. Biraz önce yine sitem dolu mesajlar atmak istedim ama sonra vazgeçtim ne ise yarayacak sanki. Sadece kendimi daha çok değersizleştireceğim. Sorsan beni sever ama sevgiye dair en ufak bir kırıntı bir davranış bile yok. Hiçbir çabası yok bu iliski için. Ben kendimi ne kadar perişan ediyorsam o da o kadar uzaktan izliyor beni. Bazen acaba ben mi abartıyorum diyorum ama ben zaten sürekli benimle ilgilensin demiyorum ki. Ben sadece değerli hissetmek istiyorum beni merak etsin arasın istiyorum. Ama hiçbiri yok. Ayrılmak en doğrusu galiba ama onu bile nasıl becereceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz neler yapmalıyım kendimi daha fazla küçültmeden.
Bir seyler denemeye çalıştım ama olmadı ayrıldım. Çık git hayatımdan dedim o da zaten dünden razı herhalde hiç engel olmadı toparlamaya çalışmadı. Biz defalarca böyle ayrılıp barıştık her defasında gelip özürler diliyor bu sefer farklı olacak diyo ama değişen hiçbir şey yok. Numarasını sildim o da beni engellemiş.Sen derdini anlttıkça o kaçar. İçinden geldiği gibi davranamazsın. İçimden geldği gibi davranışım havaya girmesin diyosan sevgilinle olmaz sanki. Kimseyle olmaz çnkü öyle bi erkek yok hepsi havaya girerçok nadir değer bilen had bilen. Sende o yazarsa yaz ama yakınmadan ne kadar gelirse sana sende o kadar git bi adım atarsa bi adım at yani koşma. Kafanı dağıtacak şeyler yap kitap oku film izle aklın fikrin onda olmasın sevgilin o enerjiyi alınca kendine gelir biraz belli ki sen sıkmışsın biraz sal kendini de onuda
Bi daha gelirse dönüş yolunu biliyosun dersen olur biterBir seyler denemeye çalıştım ama olmadı ayrıldım. Çık git hayatımdan dedim o da zaten dünden razı herhalde hiç engel olmadı toparlamaya çalışmadı. Biz defalarca böyle ayrılıp barıştık her defasında gelip özürler diliyor bu sefer farklı olacak diyo ama değişen hiçbir şey yok. Numarasını sildim o da beni engellemiş.
Dediğin gibi oldu mesaj atti görüşmek istedi gittim pişman olduğunu sorunun kaynağının kendisinde olduğunu vs vs uzun uzun anlattı. Ona güvenmediğimi söyledim. Davranışlarıyla belli edeceğini söyledi. Zamanla göreceğiz bakalım ne kadar sözlerinin arkasında duracak. Elimden geldiğince eskiden olduğu gibi taviz vermemeye çalışıyorum. İlgimi de sevgimi de eskisi kadar göstermeyeceğim.burcu aslanmıydı canım? benim ex de boyleydı. ömur törpusu olur bunlar sal gitsin. pesnden gelir eminim. benimkisi gelmişti ama sogumustm
Neredeyse 1 ay oldu ayrılalı. Beni engellemişti birkaç gün önce engelin kalktığını fark ettim ve mesaj atıp benimle görüşmek istediğini söyledi. Gittim. Pişman olduğunu sorunun kendisinde olduğunu bu sefer farklı olacağını falan söyledi. Ona güvenmediğimi söyledim. Bu güveni nasıl kazanacağını sordu davranışlarıyla olacağını söyledim. Değişeceğini söyledi. Zamanla göreceğim artık laflarına inanamam. Eskisi gibi taviz vermeyeceğim ilgimi eskisi kadar belli etmeyeceğim. Varsin yeniden gitsin. Gerçekten pismansa ve gerçekten beni istiyorsa çabalar zaten. Gerçekten bu sefer değişmesini diliyorum.Bencede doğrusunu yapmışsınız ailenle problemin varsa sevdiğinle paylaşırsın ona sürekli soğuk olmanın sebebi olamaz umarım bu süreci kolay atlatırsınız
Neredeyse 1 ay oldu ayrılalı. Beni engellemişti birkaç gün önce engelin kalktığını fark ettim ve mesaj atıp benimle görüşmek istediğini söyledi. Gittim. Pişman olduğunu sorunun kendisinde olduğunu bu sefer farklı olacağını falan söyledi. Ona güvenmediğimi söyledim. Bu güveni nasıl kazanacağını sordu davranışlarıyla olacağını söyledim. Değişeceğini söyledi. Zamanla göreceğim artık laflarına inanamam. Eskisi gibi taviz vermeyeceğim ilgimi eskisi kadar belli etmeyeceğim. Varsin yeniden gitsin. Gerçekten pismansa ve gerçekten beni istiyorsa çabalar zaten. Gerçekten bu sefer değişmesini diliyorumO kadar iyi anlıyorum ki seni ..
Hayırlısı ne ise o olur insallah. Gercekten degisen iliskiler tanidim ama dikkat edin lütfenNeredeyse 1 ay oldu ayrılalı. Beni engellemişti birkaç gün önce engelin kalktığını fark ettim ve mesaj atıp benimle görüşmek istediğini söyledi. Gittim. Pişman olduğunu sorunun kendisinde olduğunu bu sefer farklı olacağını falan söyledi. Ona güvenmediğimi söyledim. Bu güveni nasıl kazanacağını sordu davranışlarıyla olacağını söyledim. Değişeceğini söyledi. Zamanla göreceğim artık laflarına inanamam. Eskisi gibi taviz vermeyeceğim ilgimi eskisi kadar belli etmeyeceğim. Varsin yeniden gitsin. Gerçekten pismansa ve gerçekten beni istiyorsa çabalar zaten. Gerçekten bu sefer değişmesini diliyorum.
bundan 3 ay önceye kadar tek taraflı çabaladığım bi ilişkim vardı, onu bitirdiğimden beri resmen hafifledim sen de bırak balımSevgilimin hâl ve hareketlerinden çok sıkıldım hayatında mıyım değil miyim bilmiyorum. İlişkiyi tek başıma yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Ben şikayet ettikçe "sen niye böylesin benimle ilgilenmiyorsun konusmuyorsun" dedikçe "beni sıkıyorsun durmadan ne konuşabiliriz çalışıyorum yoruluyorum" diyo. Anlıyorum çalışıyo ama müsait olduğu vakit de benimle alakalı değil. Kac haftadır aramadı bile. Kendi kendime kızmaya başladım artık neden şikayet ediyorsun neden o ilgi vermezse ölürsün gibi davranıyorsun diyorum. Ben de boş verdim artık ama yine de yoruluyorum. Ben ona bu kadar değer verirken onun beni görmezden gelmesine sıradan bir insanmışım gibi davranmasına yoruldum. Arkadaşı gibi konuşuyor mesaj atarsa. Napıyosundan fazla bir sey konuşamıyoruz. Konuşmayı uzatan hep benim alttan alan benim. Ama yine kısa kısa cevaplar... kapris yapmadan konuşayım güzel dille şikayetlerimi belirteyim diyorum öyle konuşuyorum ama davranışlarda hiçbir değişiklik olmuyor. Bu cümleleri yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ben bunları hak etmiyorum. Biraz önce yine sitem dolu mesajlar atmak istedim ama sonra vazgeçtim ne ise yarayacak sanki. Sadece kendimi daha çok değersizleştireceğim. Sorsan beni sever ama sevgiye dair en ufak bir kırıntı bir davranış bile yok. Hiçbir çabası yok bu iliski için. Ben kendimi ne kadar perişan ediyorsam o da o kadar uzaktan izliyor beni. Bazen acaba ben mi abartıyorum diyorum ama ben zaten sürekli benimle ilgilensin demiyorum ki. Ben sadece değerli hissetmek istiyorum beni merak etsin arasın istiyorum. Ama hiçbiri yok. Ayrılmak en doğrusu galiba ama onu bile nasıl becereceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz neler yapmalıyım kendimi daha fazla küçültmeden.
Merhaba, kendinizi tamamen geri çekmeyi denediniz mi? Belki tepkisizlik karşınızdaki insana düşünmesi için alan yaratır. Bazı erkeklerin değişimi anlaması 2 haftasını alıyor diye bir yazı okumuştum. Hem bu sürSevgilimin hâl ve hareketlerinden çok sıkıldım hayatında mıyım değil miyim bilmiyorum. İlişkiyi tek başıma yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Ben şikayet ettikçe "sen niye böylesin benimle ilgilenmiyorsun konusmuyorsun" dedikçe "beni sıkıyorsun durmadan ne konuşabiliriz çalışıyorum yoruluyorum" diyo. Anlıyorum çalışıyo ama müsait olduğu vakit de benimle alakalı değil. Kac haftadır aramadı bile. Kendi kendime kızmaya başladım artık neden şikayet ediyorsun neden o ilgi vermezse ölürsün gibi davranıyorsun diyorum. Ben de boş verdim artık ama yine de yoruluyorum. Ben ona bu kadar değer verirken onun beni görmezden gelmesine sıradan bir insanmışım gibi davranmasına yoruldum. Arkadaşı gibi konuşuyor mesaj atarsa. Napıyosundan fazla bir sey konuşamıyoruz. Konuşmayı uzatan hep benim alttan alan benim. Ama yine kısa kısa cevaplar... kapris yapmadan konuşayım güzel dille şikayetlerimi belirteyim diyorum öyle konuşuyorum ama davranışlarda hiçbir değişiklik olmuyor. Bu cümleleri yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ben bunları hak etmiyorum. Biraz önce yine sitem dolu mesajlar atmak istedim ama sonra vazgeçtim ne ise yarayacak sanki. Sadece kendimi daha çok değersizleştireceğim. Sorsan beni sever ama sevgiye dair en ufak bir kırıntı bir davranış bile yok. Hiçbir çabası yok bu iliski için. Ben kendimi ne kadar perişan ediyorsam o da o kadar uzaktan izliyor beni. Bazen acaba ben mi abartıyorum diyorum ama ben zaten sürekli benimle ilgilensin demiyorum ki. Ben sadece değerli hissetmek istiyorum beni merak etsin arasın istiyorum. Ama hiçbiri yok. Ayrılmak en doğrusu galiba ama onu bile nasıl becereceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz neler yapmalıyım kendimi daha fazla küçültmeden.
Bir süre geri çekilmeniz her şeye karşı tepkisiz olmanız hem karşınızdaki insana düşünme alanı yaratabilir hem de sizin kendinizi toparlamanızı sağlayabilir. Bu sürecin sonunda beklediğiniz gibi karşınızdaki insanın bir adımı olmazsa onun yokluğuna alışmış bir şekilde daha güçlü ayrılabilirsiniz ilişkiden. Benzer sorunları ben de yaşıyorum ve deneyeceğim yöntem bu olacak o yüzden paylaşmak istedim sizinle de. Bir ilişki koçunun videosunda dinlemiştim ismini hatırlayamadım ama erkeklerin yeni duruma algı göstermesi 2 haftalarını alabiliyormuş. Biraz sabırlı olmalıSevgilimin hâl ve hareketlerinden çok sıkıldım hayatında mıyım değil miyim bilmiyorum. İlişkiyi tek başıma yaşıyormuşum gibi hissediyorum. Ben şikayet ettikçe "sen niye böylesin benimle ilgilenmiyorsun konusmuyorsun" dedikçe "beni sıkıyorsun durmadan ne konuşabiliriz çalışıyorum yoruluyorum" diyo. Anlıyorum çalışıyo ama müsait olduğu vakit de benimle alakalı değil. Kac haftadır aramadı bile. Kendi kendime kızmaya başladım artık neden şikayet ediyorsun neden o ilgi vermezse ölürsün gibi davranıyorsun diyorum. Ben de boş verdim artık ama yine de yoruluyorum. Ben ona bu kadar değer verirken onun beni görmezden gelmesine sıradan bir insanmışım gibi davranmasına yoruldum. Arkadaşı gibi konuşuyor mesaj atarsa. Napıyosundan fazla bir sey konuşamıyoruz. Konuşmayı uzatan hep benim alttan alan benim. Ama yine kısa kısa cevaplar... kapris yapmadan konuşayım güzel dille şikayetlerimi belirteyim diyorum öyle konuşuyorum ama davranışlarda hiçbir değişiklik olmuyor. Bu cümleleri yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ben bunları hak etmiyorum. Biraz önce yine sitem dolu mesajlar atmak istedim ama sonra vazgeçtim ne ise yarayacak sanki. Sadece kendimi daha çok değersizleştireceğim. Sorsan beni sever ama sevgiye dair en ufak bir kırıntı bir davranış bile yok. Hiçbir çabası yok bu iliski için. Ben kendimi ne kadar perişan ediyorsam o da o kadar uzaktan izliyor beni. Bazen acaba ben mi abartıyorum diyorum ama ben zaten sürekli benimle ilgilensin demiyorum ki. Ben sadece değerli hissetmek istiyorum beni merak etsin arasın istiyorum. Ama hiçbiri yok. Ayrılmak en doğrusu galiba ama onu bile nasıl becereceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz neler yapmalıyım kendimi daha fazla küçültmeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?