İlişkimi bitirmek istiyorum ama nasıl?

merve_seda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
148
1
46
Aydın
merhaba arkadaşlar..neredeyse bir ayını dolduracak bi ilişkim var..ama ben bu ilişkiden çok sıkıldım..başlarda ilerde severim die başladım..ama olmuyor sevemiyorum..fazla geç olmadan bitirmek istiyorum ama nasıl yapacağımıda bilemiyorum..lütfen yardımcı olun bana.. :(

Bunu bilmemekte ne var açıkca konuşup ilişkiyi bitireceksin. Yapamıyorum, sana ısınamadım falan diyebilirsin bir sürü bahane üretilebilir.

arkadaşınla bende seni seviyorum diyerek başladıysan zor olmuyorsa tek çare başlangıçta ne düşündüğünü söyleyebilirisn olmuyor diyerek bitirebilirisn

nereeeedeyyyseeee bir ay :))

Çok fazla zaman geçmemiş, daha onu tanımıyorsun bile. Senden elektrik alamadım de bitsin :)

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

= benim durumum aradaki fark benim bir ilişkim yok:50:

bende bu sorunun cevabını arıyorum bir insna nasıl seni sevmiyorum diyebilirz ki...

birbirinize ciddi anlamda aşık olucak,sevicek kadar bir birlikteliğiniz yok daha ortada.
benim için yolunda gitmeyen bir şeyler var dersin,ısınamadım,olmuyor dersin.
hislerinden eminsen daha fazla uzatmadan bu işi bitirin.en azından bi alışılmışlığın boşluğuna düşürmezsiniz sevgilinizi de...

yaa madem gerçktenn sevmiyodunn neden başladnn bu ilşkiye kendinden emin olmadann..aşktan sonra musuzluklar,güvensizlikler hepp böle olaylar yüzünden oluyoo.bidee erkekler yapsa kızarızz onlara bayanlar erkeklerden beter yaa.o senii gerçkten çok seviyosa eğerr üyük bi vebal almş olcaksnn.hayırlısı olsun genede dhaa cok üzmektensee smdi btrmekk lazmm..ne dimm şansn bol olsn bakalm bi gün aynısını sna yapan olrsa tepkin nolcak merk ediyormm ..

Burada bize yazdıklarını söyle işte.
Isınamadım sana vs.. içindekileri söyle, doğru olan şeyleri söyle yani ayrılmak için bir yalan uydurma ..

Henüz 1 ay olmuş o kadarda zor olacağını düşünmüyorum.
Yol yakınken dönmek istiyorum seni ve kendimi üzmek istemiyorum denedim ama yapamadım dersin olur biter :61:

Zaten Çok Uzun Bir Süreç Değilmiş..
Açıkca Konuşabilirsin..
O Üzülmesin Diye Kendinizi Yıpratmayın..
Çünkü Daha Fazla Zaman Geçerse Daha Fazla Üzülür..

Back
X