- 5 Ağustos 2023
- 1.501
- 2.655
- 63
Bence siz biraz dramatik davranıyorsunuz. Eşim muhafazakar mı sorusunu asla cevaplayamam ama ailesi aşırı muhafazakar. O da öyle bir ortamda yetişmiş. Evlilik öncesi öpüşmenin hatta el ele tutuşmanın sorun olduğu bir ortamda. Benim geçmişim de farklı kişiler oldu vs ama bir kez bile lafını etmedi ve bende rahatsız oluyor musun diye sormadım. Ayrıca eşimin benden önce birliktelik yaşayıp yaşamadığını da sormadım, muhtemelen olmamıştır. Bilmiyorum bence kurcalamayın. Ben bu konuları konuşsam eşim rahatsız olurdu. Sizin hayatınızda ki insan sorun etmiyorsa bile konuşa konuşa sorun etmesini sağlayacakmışsınız gibi hissediyorum.Yok söyledi zaten sen de ben de mutlu olmayı hak ediyoruz senin 5 çocuğun olsaydı da ben sevecektim dedi sen beni sevmiyor musun geçmişim için dedi. Ama onun çevresinde ondan daha kötü yaşayıp kapalı güzel bi kız bulup evlenen çok. Bunu da söyledim evlilik istiyorsun 33 yaşında neden evlenmedin dedim. Seni bekledim dedi. Politik konuşuyor bilmiyorum gerçek düşüncesi bence bu değil. Belki de sorun çıkartmak istiyorum bilerek.