- 14 Eylül 2014
- 22.093
- En iyi cevaplar
- 1
- 108.174
- 798
Yooo kendinizi eziklemişsiniz. Bu adam size saygı duymaz.Kompleks değil neden hayatınla görüşlerin çelişiyor dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo kendinizi eziklemişsiniz. Bu adam size saygı duymaz.Kompleks değil neden hayatınla görüşlerin çelişiyor dedim
Ona da sen 33 yaşındasın neden evlenmedin kusurun ne dedim. Olabilir ben kendimi saklamam yeni biri olsa ona da kürtaj olduğumu vs anlatırım saklamam. Eziklik olduğunu düşünmüyorumYooo kendinizi eziklemişsiniz. Bu adam size saygı duymaz.
sizin bu ilişkiden beklentiniz ne ?Hayır gerçek düşüncesi değil gibi geliyor. Çünkü gerçekten Muhafazakâr. Sarhoştum da biraz. Sıkıştırdım kötü bir şey söylesin diye bekledim. Eski sevgilimden böyle bir söz duyup ağzına etmiştim çünkü
evlenip ailemi kurmak istiyorum ama bununla mı bilmiyorum düşününce evlensek iyi bi ilişkimiz olurdu şimdilik beklentim iyi zaman geçirmek bitecekse de bitersizin bu ilişkiden beklentiniz ne ?
adam muhafazakar biri ise evleneceği zaman muhafazakar eş ister
ama hayatına aldığı kadınlarda geçmişe bakmaz muhtemelen
Öyle biri değil aslında gayet sevilen birisi yani benim zaten param var bu zamana kadar her istediğimi alan ailem oldu iki üç hediyeyle gözüm dönmez hayatta siyah beyaz yok çok yükleniyorum herhalde
Anlatmak bu değil yalnız.Ona da sen 33 yaşındasın neden evlenmedin kusurun ne dedim. Olabilir ben kendimi saklamam yeni biri olsa ona da kürtaj olduğumu vs anlatırım saklamam. Eziklik olduğunu düşünmüyorum
Yok var yoksa neden çekileyim benim çevrem geniş ayrılır ayrılmaz yürüyen yazan tek o değildi ama ilgimi bi o çekti. Bilmiyorum zamana bıraktım artık zaten kendisi dahaa geçen beni mental olarak çok yordun dedi ayrılmak istiyorsan ayrılalım dedim 1 2 gün konuşmadık sonra barıştık. Biterse de biter yani ne yapayımİlişkin hakkında açtığı 2. konudur.
Onun sevilen biri olması ezik bir psikolojiye sahip olmadığını göstermez ki zaten kendi ilişkinize dışarıdan objektif bir şekilde bakarsanız bunu çok rahat görürsünüz. Paranızın olması da hediyelerden etkilenmediğinizi de göstermiyor. Ha hediyeler ile başınızı belki döndüremez ama kararsız birinde minnet duygusu oluşturarak ilişkiye gayette çekebilir ve çekiyor da.
Özetle ister devam edin bu adamla ister etmeyin sizin bu adama karşı ilginiz yok. Başka duyguları aşkla karıştırıyorsunuz gibi.
İyi de konu buna geldi mesela ben kürtaj oldum hiç mi rahatsız olmuyorsun ya senin çocuğunu da aldırırsam dedim kş söylemem lazım bence eski ilişkimde de hiç konuşmadık bakire değildim ayrılırken bana benim gibi sana köpek olacak birini tekrar bulacağını mı sanıyorsun sen kötüsün dümdüz konuştu kimseyi sevemezsin kimse dr seni sevmez 40 yaşında kedilerinle oturursun asla ailen de olamaz dedi. Ben de baştan söylemek istedim rahatsızsa gitsin hayatımdan diyeAnlatmak bu değil yalnız.
Ben de bakire evlenmedim ama kalkıp da kocama hiç mi geçmişim gelmiyor aklına falan gibi saçma sapan şeyler söylemedim söylemem. Yada ben bakire değilim neden ben falan gibi kötü konuşmalar da yapmadım. Kaç senedir beraberiz geçmişle ilgili asla konuşmayız.
Yaptığınız saçmalığı görün bir daha yapmayın
Kürtajı saklamayın zaten ama daha ilk günlerden hemen böyle saçma sapan cümlelerle adamın üstüne boca da etmeyin.
Yaptığınız şey cidden aşırı saçma ve itici
Yok var yoksa neden çekileyim benim çevrem geniş ayrılır ayrılmaz yürüyen yazan tek o değildi ama ilgimi bi o çekti. Bilmiyorum zamana bıraktım artık zaten kendisi dahaa geçen beni mental olarak çok yordun dedi ayrılmak istiyorsan ayrılalım dedim 1 2 gün konuşmadık sonra barıştık. Biterse de biter yani ne yapayım
Hep “Bitecekse biter”, “Ayrılırsak ayrılırız, ne olacak ki?” gibi cümleler kuruyorsun.Bu da aslında onu tam sevmediğini,kalbinin hâlâ eski ilişkinin yükünden çıkamadığını düşündürüyor.Şimdiki sevgiline “Beni bu halimle nasıl kabul ettin?Hiç mi rahatsız olmadın?”diye sorman da aynı kapıya çıkıyor.Bu soru, dışarıdan bakıldığında kendini değersizleştirmekten çok sanki bilinçaltında onu kendinden uzaklaştırmak, ayrılığı onun başlatmasını sağlamak istiyor gibisin.Yani bir yanın ilişkide kalmak isterken, diğer yanın sürekli ayrılığı konuşarak ilişkiyi sabote ediyor.Asıl mesele gerçekten duygularından emin olmaman,yeni sevgiline eski sevgiline duyduğun sevgiyi hissedememen,geçmişin ağırlığının hâlâ omzunda durması ve “ya yine aynı acıyı yaşarsam” korkusuyla kendini korumaya çalışman.Konuya başlarken bile eski ilişkini anlatarak başlıyorsun direkt bu konuya odaklanmamışsın.evlenip ailemi kurmak istiyorum ama bununla mı bilmiyorum düşününce evlensek iyi bi ilişkimiz olurdu şimdilik beklentim iyi zaman geçirmek bitecekse de biter
Sanki başkalarının sana yıllar önce söylediği sözleri hâlâ içinde taşıyıp, “Acaba yine aynı şeyleri yaşar mıyım? Beni gerçekten kimse sevmez mi? Yalnız mı kalırım?” diye bilinçaltında düşünüyorsun.Belki de bu yüzden onu sıkıştıran sorular soruyorsun.Sanki içten içe “Bırakacaksan beni şimdi bırak, bana hayal kurdurma” demeye çalışıyorsun… geçmişinde açılmış yaraların hala izleri var ve erkek arkadaşını yarabandı olarak kullanmaya çalışıyorsun.İyi de konu buna geldi mesela ben kürtaj oldum hiç mi rahatsız olmuyorsun ya senin çocuğunu da aldırırsam dedim kş söylemem lazım bence eski ilişkimde de hiç konuşmadık bakire değildim ayrılırken bana benim gibi sana köpek olacak birini tekrar bulacağını mı sanıyorsun sen kötüsün dümdüz konuştu kimseyi sevemezsin kimse dr seni sevmez 40 yaşında kedilerinle oturursun asla ailen de olamaz dedi. Ben de baştan söylemek istedim rahatsızsa gitsin hayatımdan diye
İşte söylemek var söylemek var. Kürtaj için söylenecek en çirkin cümleleri kurmuşsunuz. Siz kendinizi aşağılıyorsunuz. Bu cümlelerle zaten düzgün bir şekilde ilerlemez.İyi de konu buna geldi mesela ben kürtaj oldum hiç mi rahatsız olmuyorsun ya senin çocuğunu da aldırırsam dedim kş söylemem lazım bence eski ilişkimde de hiç konuşmadık bakire değildim ayrılırken bana benim gibi sana köpek olacak birini tekrar bulacağını mı sanıyorsun sen kötüsün dümdüz konuştu kimseyi sevemezsin kimse dr seni sevmez 40 yaşında kedilerinle oturursun asla ailen de olamaz dedi. Ben de baştan söylemek istedim rahatsızsa gitsin hayatımdan diye
Çok doğru tamamen böyle düşünüyorum baştan gidecekse gitsin yoksa ilerde üzülürümSanki başkalarının sana yıllar önce söylediği sözleri hâlâ içinde taşıyıp, “Acaba yine aynı şeyleri yaşar mıyım? Beni gerçekten kimse sevmez mi? Yalnız mı kalırım?” diye bilinçaltında düşünüyorsun.Belki de bu yüzden onu sıkıştıran sorular soruyorsun.Sanki içten içe “Bırakacaksan beni şimdi bırak, bana hayal kurdurma” demeye çalışıyorsun… geçmişinde açılmış yaraların hala izleri var ve erkek arkadaşını yarabandı olarak kullanmaya çalışıyorsun.
İşte bu tarzda devam edersen kimse kalmaz. Kalsa da toksik bir şeye çevrilir.Çok doğru tamamen böyle düşünüyorum baştan gidecekse gitsin yoksa ilerde üzülürüm
Seni cepte görüyor gibi buradan da ben o enerjiyi aldım o enerjiyi verme akışa bırakAynısını ilişki başında söyledim bana love bombing yapma diye love kısmı var bombing asla yok dedi ama var biliyorum. Gerçekten mutluyuz o konuda sıkıntı yok yani bu olmazsa başkası olur elbet genelde karşı taraf beniö için çaba gösterir ilişkilerimde
Ayy hala anlamadınız bir de bu yorum çok saçma değilmi herkes yapıyor diye sizde mi yapmalısınızYa öf sanki sevgilisiyle geçmişi konusan tek ben varım
İyiki aldırmışsınız çocuğunuzuOna da sen 33 yaşındasın neden evlenmedin kusurun ne dedim. Olabilir ben kendimi saklamam yeni biri olsa ona da kürtaj olduğumu vs anlatırım saklamam. Eziklik olduğunu düşünmüyorum