• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimi çook düşünüyorum

Peki o seni arkadaşlarına anlattı mı ve seninle hikaye paylaştı mı?
Evet anlattı mı bilmiyorum ama arkadaşının düğününe bile gittik o arkadaşı da siyasi olarak aktif 🤣 baya takipçisi olan bi adam. Hikayeye vs atıyor arada sırada sosyal medyada aktif benden çok

Benim de kırmızı çizgim kıyafet he tmm diyecek biri değilim beraber arkadaşının düğününe gittik kocaman yırtmaçlı elbise giydim
E Ne diyim mutluluklar ama muhafazakarım deyip bugün bunlara göz yuman erkek sonunda seni bırakıp yediği tüm haltları yememişcesine anasıjın seçtiği muhafazakar bakire kızla evlenir.

Ayyy yok artık sen kürtaj oldun bunu adamamı söyledin?? Adam senden ayrılsın hatta tiksinsin diye elinden geleni yapmışsın niye bütün kirli çamaşırlarını adamın gözüne soktun ki. Evet daha önce büyük hatalar yapmışsın ama eğer ciddi ve geleceğe dönük aile kurmak istiyorsan bazı şeyleri unutman kafandan Silmen ve bunları da saklaman gerekiyor bunları bu yaşa gelipte öğrenmedin mi halen bu adam senin kürtaj olduğunu bilip de şu saatten sonra seninle evlenir mi bilmiyorum ama ayrılırsa da bu işin sorumlusu sensin yani k ki ben adamın yerinde olsaydım bu durumdan bayağı bir tiksinirdim ve uzaklaşıp muhtemelen ilişkiyi bitirirdim
Abart istersen neyinden tiksinecek? Tamam fazla dürüst davranmış gerek yokmuş bu kadar detaya ama bakalım konu sahibi adamla evlenmek istiyor mu ?

Valla ben adamı konu sahibinden daha seküler buldum. 😂 Adam ben de bakir değilim ve bunu problem etmiyorum demiş konu sahibi ya kapalı isterse ya şöyle olursa böyle olursa kuruntudan kuruntuya düşüyor resmen.
Bence adamı kendine yakıştıramıyor.Adam da her haltı yemiş zaten.Ama onu genç kapalı güzel kızlara layık görüyor öyle biriyle evlenmesini istiyor gibime geldi.

Evet anlattı mı bilmiyorum ama arkadaşının düğününe bile gittik o arkadaşı da siyasi olarak aktif 🤣 baya takipçisi olan bi adam. Hikayeye vs atıyor arada sırada sosyal medyada aktif benden çok
O zaman şu an için bir sorun yok. Hissettiğin sıkıntı ne tam olarak sadakatsizlik tarzında bir kötü his mi? Yoksa onunla mutluyken gelen bir anda gerçekten mutlu muyum gibi bir içsel sorgulama mı?

Hayır öyle şeyler değil. Kötü bir şey desin de ayrılalım diye üstüne gittim herhalde ama asla demedi. Muhafazakâr gayet düşünce tarzını biliyorum adamın. Siyasi düşüncesini biliyorum. Rahatsız olduğu şeyleri biliyorum. Açık açık konuşmadım her şeyi tabii ama Kürtaj olduğumu söyledim vs
Kürtaj olduğnu söylemendeki amacın neydi jinekolog mu bu çocuk?

Hiç öyle biri de değil annesi tesettürlü değil şıkır şıkır bi kadın. Tamam hafif kıskanç ama onu giyme bunu giyme demez herhalde
Siz niye başörtülü birini mi ister diye düşündünüz o zaman? Yeni evlenen arkadaşının eşi öyle diye mi?
Annesi de tesettülü değil, kendisi en azından yaşama noktasında aslında muhafazakar değil. İlk başta kafamda daha farklı bir profil canlanmıştı.
Siz kendinizi sevgilinize layık görmüyorsunuz. Kafa olarak eski ilişkiden sıyrılmış değilsiniz. Yok sizin onu aldattığını düşünürmüş, üzülürmüş falan. Ne yaparsa yapsın yani. Sizin kafa iyi değil.

E Ne diyim mutluluklar ama muhafazakarım deyip bugün bunlara göz yuman erkek sonunda seni bırakıp yediği tüm haltları yememişcesine anasıjın seçtiği muhafazakar bakire kızla evlenir.
Muhafazakarım demiyo ama görüşleri var inançlı bi adam vs tek doğru yok ben de rahat biriyim inançsızım ama kendimce ahlak değerlerim var. 33 yaşına kadar neden evlenmedin diye sordum zaten konu buradan açıldı. Ben evlenmek istiyorum artık böyle boş boş bi ilişki yaşayamam istemiyorsan benim hayatımdan çalma zamanımı çalma dedim. Ailenden arkadaşlarından saklayan sensin benden kaçan sensin diyo. Geçen de mental olarak hiç bu kadar yorulmadım dedi o mu ben mi. Ne dememi bekliyorsun diyor. Açık açık benim için benden sonrası önemli dedi. Başka bi kız hakkında konuşmak istemiyorum diyor.

Mesele sizinle ilgili. Gerçekten sevildiğinizi hissetmek için karşınızdakini türlü sınavlara sokacaksınız hatta bazen ileride gidebilirsiniz çünkü aileden zannettiğiniz kadar sevgi almadınız. Sevgiye dair güven probleminiz var. Eski konularınızı da iyi hatırlıyorum. Ne istemediğini bilen keskin bir tavrınız var gibi. Ama ne istediğiniz kısmı biraz karışık çünkü tatmin olması zor bir insansınız.

Muhafazakarlık kısmında ısrarla bu sıfatı vermişsiniz fakat size katılmıyorum. Sadece siyasetle ilişkilendirilmesi de bakış açısını ve kelimeyi sığ bir yere sıkıştırıyor buda yanlış. Muhafazakarlık güncel kalıplarından öte tutarlı bir inanç ve o inanca uygun yaşam şeklidir. Sizinki inançlı veya müslüman biri o kadar. Daha fazlası değil.

Kürtaj olduğnu söylemendeki amacın neydi jinekolog mu bu çocuk?
Hayır değil konuşurken konu açıldı söyledim işte şak diye o da şaşırdı zaten pişman mısın dedi başıma gelmedi ama çok kötü bi durum tek soru kaç yaşındaydın dedi 20 dedim. Daha sevgili bile değildik öyle genel konuşuyorduk ben kendimi başarısız hissediyordum o zamanlar canım çok sıkkındı. Konu konuyu açtı şak diye dedim ki ben hamile kaldım biliyor musun aldırdım. Yenisi girse hayatıma ondan da saklamam başında söylerim hatta

Siz niye başörtülü birini mi ister diye düşündünüz o zaman? Yeni evlenen arkadaşının eşi öyle diye mi?
Annesi de tesettülü değil, kendisi en azından yaşama noktasında aslında muhafazakar değil. İlk başta kafamda daha farklı bir profil canlanmıştı.
Siz kendinizi sevgilinize layık görmüyorsunuz. Kafa olarak eski ilişkiden sıyrılmış değilsiniz. Yok sizin onu aldattığını düşünürmüş, üzülürmüş falan. Ne yaparsa yapsın yani. Sizin kafa iyi değil.
Hayır konu konuyu açtı diyorum ya sen madem çok inançlısın neden daha küçük yaşta kendin gibi biriyle evlenmedin daha iyi daha mutlu bi hayat yaşamadın hiç mi kötü hissetmiyorsun vs dedim konu buradan açıldı yani

Muhafazakarım demiyo ama görüşleri var inançlı bi adam vs tek doğru yok ben de rahat biriyim inançsızım ama kendimce ahlak değerlerim var. 33 yaşına kadar neden evlenmedin diye sordum zaten konu buradan açıldı. Ben evlenmek istiyorum artık böyle boş boş bi ilişki yaşayamam istemiyorsan benim hayatımdan çalma zamanımı çalma dedim. Ailenden arkadaşlarından saklayan sensin benden kaçan sensin diyo. Geçen de mental olarak hiç bu kadar yorulmadım dedi o mu ben mi. Ne dememi bekliyorsun diyor. Açık açık benim için benden sonrası önemli dedi. Başka bi kız hakkında konuşmak istemiyorum diyor.
Adam muhafazakarım dememiş, yaşam tarzı muhafazakar değil, acaba bu adam muhafazakar olmayabilir mi? Adam sorun yok diyor, dümdüz "benden sonrası önemli" demiş, daha ne istiyorsun ki adama inanmak için? Yani yalan söylüyorsa da şu an anlayamazsın zaten, her yeni ilişkide karşı tarafı iyi tanıyana kadar onun sözlerine güvenerek ilerlemek durumunda değil miyiz?

Bence adamı kendine yakıştıramıyor.Adam da her haltı yemiş zaten.Ama onu genç kapalı güzel kızlara layık görüyor öyle biriyle evlenmesini istiyor gibime geldi.
beni gördün mü acaba ben zaten güzel bi kızım bi ortamda direkt ilgi çekerim aksine acaba benimle güzelim diye mi bu kadar ilgili diyorum. Madem bu kadar inançlısın hata olduğunu biliyorsun neden bu yaşına kadar uzak durmadın dedim.

Bence yaşadığın kötü his tamamen geçmişten geliyor.5 yıllık uzun ve yıpratıcı bir ilişkinin ardından kalbinin tedirgin olması çok normal.Bir de onu paylaşmaktan korkuyorsun insanlar aldattığımı düşünebilir diye.İnsanların ne diyeceğine o kadar takılma sonuçta sen kendini biliyorsun.Emin olursan o adamdan paylaş.İnsan, dünyaya bir kere geliyor.İçindeki huzursuzluk şu anki ilişkinden değil bence önceki yaşadıklarının sende bıraktığı ‘ya yine aynı şey olursa?’ korkusundan kaynaklanıyor.Yeni bir ilişkiye hazır değildin belki de.Koskoca 5 yıldan sonra 3ay içinde yeni biri..Ve onun ayrılmasını kötü sözler söylemesini isteyecek,kavga çıkarmaya çalışacak sorular soruyorsun üstüne gidiyorsun.Böyle giderse adam ayrılır ve eski sevgilim haklıymış diye düşünürsün.Mutluysan geçmişi geçmişte bırak hiç konusunu bile açma.Anı yaşa hayatı yaşa.

Hayır değil konuşurken konu açıldı söyledim işte şak diye o da şaşırdı zaten pişman mısın dedi başıma gelmedi ama çok kötü bi durum tek soru kaç yaşındaydın dedi 20 dedim. Daha sevgili bile değildik öyle genel konuşuyorduk ben kendimi başarısız hissediyordum o zamanlar canım çok sıkkındı. Konu konuyu açtı şak diye dedim ki ben hamile kaldım biliyor musun aldırdım. Yenisi girse hayatıma ondan da saklamam başında söylerim hatta
Şu tavırlarınız normal mi sizce?Size hayır olmaz yapamam kabul edemem deyip kaybetmek istemiyor olabilr,sonuçta güzel vakit geçirdiği bi kadın var.Gittiği yere kadar gider diye de düşünüyor olabilir.

E evlenmek istiyorum demişsiniz adama az önce ben de evlenmek istiyor muyum bilmiyorum yazmadınız mi? Adamin verdiği cevaba göre o da çok evlilikten uzak degil o Zaman sizi tutan ne anlamadım?

Mesele sizinle ilgili. Gerçekten sevildiğinizi hissetmek için karşınızdakini türlü sınavlara sokacaksınız hatta bazen ileride gidebilirsiniz çünkü aileden zannettiğiniz kadar sevgi almadınız. Sevgiye dair güven probleminiz var. Eski konularınızı da iyi hatırlıyorum. Ne istemediğini bilen keskin bir tavrınız var gibi. Ama ne istediğiniz kısmı biraz karışık çünkü tatmin olması zor bir insansınız.

Muhafazakarlık kısmında ısrarla bu sıfatı vermişsiniz fakat size katılmıyorum. Sadece siyasetle ilişkilendirilmesi de bakış açısını ve kelimeyi sığ bir yere sıkıştırıyor buda yanlış. Muhafazakarlık güncel kalıplarından öte tutarlı bir inanç ve o inanca uygun yaşam şeklidir. Sizinki inançlı veya müslüman biri o kadar. Daha fazlası değil.
Evet inançlı biri. Muhafazakar yanlış bi kelime olabilir. Aksine ailemden çok sevgi gördüm hala çocuk gibi severler beni ama yaşıt kuzenlerim var biraz yarış halinde büyüdük ve en başarısızları bendim. Çok taktım bunu akademik olarak başarılı birisi hiç olmadım. Ben de diyetisyenim zamanında kötü puanla alan bir bölüm değildi ama hedefim değildi. Yurtdışına staja gittim işimi bile ayarladım yerleşecektim sonrasında zar zor ama devam etmedim yapamadım. Döndüm kpss çalıştım atanmak 1 sene sürdü. Evet malesef sevildiğimi hissetmiyorum inanmıyorum sevgisine

E evlenmek istiyorum demişsiniz adama az önce ben de evlenmek istiyor muyum bilmiyorum yazmadınız mi? Adamin verdiği cevaba göre o da çok evlilikten uzak degil o Zaman sizi tutan ne anlamadım?
3 ayda mı evlenelim adama seninle evlenmek istiyorum demedim ben evlenip ailemi kurmak istiyorum dedim sen istiyor musun dedim.

Evet inançlı biri. Muhafazakar yanlış bi kelime olabilir. Aksine ailemden çok sevgi gördüm hala çocuk gibi severler beni ama yaşıt kuzenlerim var biraz yarış halinde büyüdük ve en başarısızları bendim. Çok taktım bunu akademik olarak başarılı birisi hiç olmadım. Ben de diyetisyenim zamanında kötü puanla alan bir bölüm değildi ama hedefim değildi. Yurtdışına staja gittim işimi bile ayarladım yerleşecektim sonrasında zar zor ama devam etmedim yapamadım. Döndüm kpss çalıştım atanmak 1 sene sürdü. Evet malesef sevildiğimi hissetmiyorum inanmıyorum sevgisine
Mesleğiniz ne şuan?

Back
X