Olmayabilir, sonuçta nefis bu.Ve gerçekten ahir zamanda yaşıyoruz zinaya ulaşmak çok kolay, harama giden kapılar bir tık ötede.İnsanın kendini tutması her zaman çok kolay olmuyor.Namaz kılmak,oruç tutmak elbette insanı terbiye eder ama insan günaha da girebilir.Sonuçta kimse melek değil.Ben de namazımı kılıyorum,orucumu tutuyorum ama cinsellik konusu sadece ibadetle ilgili bir mesele değil;nefis, duygu, çekim ve zaaf meselesi.Arada güçlü bir çekim olduğu zaman insanın kendini tutamaması da tamamen anormal sayılmaz.Hepimiz insanız, hepimizin zorlandığı alanlar var.Bu da böyle bir imtihan.Eski sevgilim de namaz fln kılardı ben ilk zinaya düşünce kendimi çok kötü hissetmiştim günaha düştüm vs.diye vicdanım çok rahatsız olmuştu o bana demişti ki biz adam öldürmüyoruz,hırsızlık yapmıyoruz,birbirimizi seviyoruz falan.Mezheplerde de çok farklı görüşler var.Kur’an’da sadece 100 değnek vurulması şeklinde geçiyor diye biliyorum.O senin düşüncende dindar biri olduğu için bunları seninle yaşadıktan sonra vicdanen rahatsız oluyordur zaten.Bir de sen üstüne ben daha önce de zinalar ettim bundan hiç mi rahatsız olmuyorsun diye sorarsan,neden evlenmedin diye sorgularsan adam vicdanen daha da rahatsız olur.Kötü hissetmeye başlar.Zamanla uyumunuz vs. hepsi biter.