Kizlar 13-14 senelik bi arkadaslik var ortada ama yapilanlar sabrimi tasirdi. Aslinda genel olarakgarip biri ama duzelir diye umit ettikce daha kotu oluyor sanirim.Cocukluk arkadasim 4 gun once istanbuldan izmire yanima geldi gelecegi gun herseyini hazirladm odasini yatagini rahat etsin fln diye herseyi dusundum...
Gelir gelmez garip hareketlerine basladi(esim gelmesini hic istemiyordu onu da ikna ettim cunku kiz agziyla gelcem dedi gelme diyemezdim) esime laubali laubali davraniyor bana emirler yagdiriyor fln kahvalti hazirliyorum yardim fln etmesi bi tafara hadi hadii diye iki ayagimi bi pabuca sokuyor. cay istiyor koyuyorm 2 dk sonra vazgeciyor meyve suyu istiyor.. Yedigi ictigi hic onemli deilde bole gorgusuz terbiyesiz davranmasi cok moralimi bozdu yine de sabrettim.. ertesi aksam esimin arkadaslarinida davet ettik yemege onlar gelmeden biz girdik mutfaga bu gitti yatti 3 saat fln araliksiz uyudu kalkti biz hala mutfakta cabaliyorz aciktim dedi neyse biseyler hazirladm yine gitti uyumaya yardim etmesini beklemiyorm ama insan bi teklif eder... neyse esimin arkadaslari geldi hala uyuyor gittim dedim kalk ayip olur bi merhaba de. 5 dk sonra iceri geldi ya yemin ederim ustnde yatak kiyafeti makyaj akmis sac fln darmadagan o halde... oturuyorz 10 dk fln oldu daha herkesin yaninda bagiriyor hadii aciktim yemegi hazirlayn. esimin arkadaslari sok durumda... mutfaga gittim hazirliyorm servis yaparken geldi yanima ve kendi tabagina yemegi aldi gitti iceri masada oturdu yedi. daha kimseye servis yapmamistim. rezil etti bizi. Esim yabanci iranli arkadaslari da irandan o kadar sasirdilar ki...o gun daha bi suru sey oldu...
neyse dun sabrimin tastigi ana gelim, aksam disari cikicaz bu hazirlaniyo. ben dedim ki makyaji cok abartiyosn hafif yapsan cok daha hos olur. gercektende yuzu fln cok hos hic makyaj yapmasa bile olur ama o kadar abartiyorki yuruyuse cikicaz yani sonucta ve gercekten hos durmuyor ruju tasira tasira suruyor eye linerlar farlar kipkirmizi alliklar ... neyse ben dusa girdim ciktim hazirlaniyorm yuzume pudra ve kalem surdum. Bana nasil bagiriyor gormeniz lazim ben ona ole demisimde kendim makyaj yapiyomusum da ne bicim seymis bu. sabrim tasti dedim sanane seni ne ilgilendiriyor ben kendimi palyocaya cevirmiyorum sana hesap mi vericem sende yap ben sadece abarttgda hos olmadgni soledim ama beni dinlemek zorunda deilsin diye bagirdim. sustu. sonra hazirlanmam bitince hadi gidelim dedim esimle icerde oturuyolar. ne dedi biliyo musunuz benim keyfim kacti gitmeyelim canim istemiyor. saatlerce basimin etini yemisti cikalim da cikalim diye o kadar yorgn oldgm halde kirmak istememistim. bende esime dedim kalk biz cikiyoruz benim canim cok istiyor dolasalim dedim. o evde kaldi biz de baya gec geldik cunku onu bogmamak icin sakinlesmem gerekiyordu.eve geldigimizde yatmisti. biraz once de hazirlandi kalkti gitti sadece kuru bi gule gule dedim o kadar...
simdi artik onunla gorusmemeyi dusunmuyorm cunku bana zarar veriyor rezil ediyor esimle tartismama neden oldu kac defa cok kiskanc biri.esimi,giydigimi,kullandigim herseyi, boyumu kilomu bile kiskaniyor. cok saygisiz nerde nasil davranacagini bilmiyor. benden izin almadan yatak odama mutfagima girmekle kalmadi dolaplarimi acti keyfine gore kiyafet aldi giydi hic sormadan buz dolabini acti izin istemeden. ne bilim. eskidende gariplikleri vardi ama bu kadar deildi bi ayrilik yasadi ve o kisiyi saplanti haline getirdi bu olay iyice degistirdi onu. ben hep yardmci olmak istedim dinledim onu gecen aya kadar her gun telefonda en az 1 saat skntlarni fln dinlerdim. cocukluk arkadasim cok sey yasadik dedim hep herseyini gormezden geldim ama artik onunla olmak bana stresten baska bisey vermiyor. sizce yanlis mi yapiyorum? cunku annesi babasi da ilgisiz ben ona cok yakinim annesi gibi simarir bana simdi bende iliskimi kesersem daha mi kotu olur? bi yandan da uzuluyorm cok sey yasadik onunla.. sizce napmaliyim? (uzun oldu kusura bakmayin)