İlişkimi kurtarmama yardım edin!

Simurgly

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
5
0
286
İstanbul
Merhaba arkadaslar. Erkek arkadasim cogu kadinin isteyecegi tipten birisi. Uzun boylu, esmer, vucudu guzel, cok yakisikli olmasa da tatli ve karizmatik bi yuzu var. Kisilik ozellikleri soyle: anlayisli, kibar, temiz kalpli, beni fazlasiyla seven, baska kimsede gozu olmayan, komik ve eglenceli biri. Bu iliskide sorun bende sanirim. Benim bi derdim olunca hep dinler yardim etmek ister. Ama soyle bisey var. Ben onun iliskide daha cok soz sahibi olmasini daha aktif ve baskin olmasini istiyorum ve bunu ona soyluyorum. Bunun icin ona izin de veriyorum. O bana hic kizamaz, bagiramaz. Bunlar yerine oturur adam gibi konusur. Bizim iliskimiz bi de klasik iliskilerden degil. Yani sadece ask degil. Onun kisisel problemleri var kucuklugunden kalma ve ben her sekilde ona yardim ettim konustum yaninda oldum hep. Ama biraz ezilmis bi karakteri var sanirim. Yani bana cok fazla alan birakiyor bu iliskide. Bana gore isliyor. Ve ben bunu defalarca kere konustum onunla. Neyse asil sorunum su: bazen ona ciddi sekilde cok ask dolu oluyorum. Sariliyoruz elele tutusuyoruz yaslaniyoruz birbirimize. Zaten arkadaslarimiz hep bizi ornek cift olarak gosteriyolar herkese. Cok tatli oldugumuzu yakistigimizi soyluyolar. Ama ben bazen ozellikle adet zamanlarimda ona karsi cok soguk ve isteksiz oluyorum. Bana askim demesi bile midemi kaldiriyo. Ona soyluyorum ustume gelme diye ama pek anlamiyor sanirim anladigini sanip. Ben ona cok deger veriyorum ama bu tarz gunlerde ona karsi bu kadar negatif olmak bana izdirap veriyor. Kendimi cok kotu hissediyorum ama elimden bisey gelmiyor. Yok yere problem cikartip duruyorum. Biraz bana kizsin yokluguyla korkutsun beni istiyorum ama o hep yanimda ve anlayisli. Lutfen onun degerini hatirlatacak bir seyler soyleyin bana yoksa cildiricam (((((

sevmiyosunuz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her yönüyle iyi birini anlatmışsınız..Anlayamadım sahip olunca nasılsa seviyor diye böyle rahat soğumayın..bu bizim sevdiği kız evet deyip görüşünce soğuyan erkek tipi modelimizle aynı değilmi?
Sadece kaybedince anlaşılmaz verdiğiniz değer sevgi..
bence bunları hatırlatın kendinize gün içinde yok yere kalp kırmayın.

Hani insana rahat batar diye bi söz var ya tam anlamıyla durum bu.
O ne kadar iyi biri olursa olsun istediğin biri değil,karakterin değil.
Bu yüzden bocalıyorsun.Sanırım bastıran değil bastırılan olmak daha hoşuna gidiyor ve ilerde emin ol böyle biriyle karşılaşsan buna da dayanamazsın.
O yüzden ya toparlan ya da uzatma bu ilişkiyi.

ayniiii senin gibiydim sen bensin o da ayrildigim sevgilim.. ve ayrildim sonunda dayanamayip 1 ay oldu ozluyorum aptalca biliyorum ama sevince boyle olmaz gbime geliyor

bir gün bir başkasına kaptırırsan adamı, merak etme o zaman değerini anlarsın

Sevmiyorsun diyip atmayin iste. Arada sirada geliyor bana bu hal her zaman degil. Bu durum bende son iki gundur var sadece. Bakin ona gecen ay yazdigim yazi ne demek istedigimi anlarsiniz ben sevmedigimi dusunmuyorum.

Sevgilim. Ait olmayı en sevdiğim insan. Aşkım. Huzuru bulduğum erkek. Kim ne derse desin, ben aşkı buldum. O kadar güzel bi kalp keşfettim ki. Öyle bi kalp ki, tereddüt etmeden kendimden vazgeçebileceğim; kırmamak için kendimi bile kırabileceğim. Öyle güzel eller buldum ki; dokundukça bana aşkı anlatan, incitmekten sakındıran. Hiç korkmadım sarılırken. Çünkü öyle güzel sardı ki o kollar beni, bırakmayacak beni dedim kendi kendime. Bırakmaz o. Bu kadar güzel dokunuyorsa bana, sarıp sarmalıyorsa bırakmaz. Yüzüne baktım, tek tek sevdim her bi zerresini. Ne üzüntüler, ne sevinçler, ne gözyaşları, ne tebessümler geçmiştir burdan kim bilir dedim. Ömrünün geri kalanındakilerin hepsinde olmayı diledim. Bana bahşedilmiş en güzel yüz, mimikler. En güzel bakışlar. Beni benden alıp götüren ses. Her şeyiyle benim olan bi erkek. Daha ne isteyebilirim ki Allah'tan hep benim olman haricinde. Yüzsüzlük gibi olur sanki. Çünkü o kadar kız arasından ben. O omuzlara başını yaslayabilmiş, o kollarla sarmalanmış, o gözlerle aşık edilmiş. Yegâne olana sahip. Yegâne olana aşık. Dünyanın en şanslı kızı olduğumu hissetmem doğal değil mi?

Hayatinizda zorluk ve aci istiyorsunuz sanki. Ya suanki sevgilinizle ayrilacak ve o sizden vazgecince kiymete binecek. Ya da baska birine oyle bir tutulacak ve de deger gormeyeceksiniz ki suanki gunlerinizi mumla arayacaksiniz malesef.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Peki tesekkur ederim yazdiklariniz icin. Ben sadece zor bi donemden geciyorum ve cok dengesizlesebiliyorum bazen. Ama ben sevgilimi cok seviyorum ve onu birakmayacagima dair ona soz verdim.Hatta o bazen bana benden daha cok seviyorsun der. Farketmemi sagladiginiz icin tesekkur ederim:) Onu gercekten cok seviyorum. Su an hissediyorum kalbimde. Olumsuz yorumlar beni kendime getirdi sanirim. Esen kalin.....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bütün bunları anlatıyorsun, üstüne birde onun değerini bana hatırlatacak bir şey söyleyin diyorsun. Delimisin kız sen :) bu çocuk sana aşık bariz belli sen sadece bunu hatırla yeter. evet insan bazen yanındaki baskın olsun iter ama bu kadarda önemli olmamalı bu. Sen o nasıl olsa her daim avcumda diye düşünüyorsun muhtemelen. ama senin ona anlattıkların bir gün onun kafasına dank ederse. Beni bu halimle isteyecek bir çok kız bulurum hemde kendi istediğim gbii diye düşünür. sonra hooop bi bakmışsın kuş yuvadan uçmuş. Madem anlattığın kadar iyi bu çocuk o zaman sus otur bence kimselere kaptırma sevgilini kendine çeki düzen ver çocuğuda kendinide üzme onada kendinede yazık etme

İnsanın sevdiğine karşı midesi bulanmaz adet bahane . Kasmayın sevmiyorsunuz zoraki ilşki .etraftakilerin belkide sizi cok yakıştırması seni ona bağlıyor bilemem artık orasını

gayette sevilmek için ideal birini anlatmışsın bence ona hakettiği değeri vermiyorsun seni bırakırsa ancak kıymetini anlarsın ilişkinin bozulmaması için ona hakettiği sevgiyi yani sevgisinin karşılığını vermelisin en önemlisi de hissettirmelisin

Askim demesi midemi bulandiriyor demissiniz gercekten seven insan icin bu cumleyi kurmak cok zordur.kendi duygularinizdan iyice emin olun bence.ikinizede yazik olmasin.

gercekten aski bulmus olsaydiniz boyle gel gitler yasamazdiniz. bosuna kendinizi kandirmaya ugrasmayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sevmiyorsunuz, adamla olmak istemiyorsunuz, niye zorluyorsunuz guzel kardesim? Siz istemiyorsaniz kurtarilmak bir durum yok bence, daha dominant ve guclu karakterli birini ariyorsunuz aslinda ama bundan daha iyisini bulamam diye de bu adamdan da vazgecmek istemiyorsunuz, durum bu bence.

sevgilinizi kesinlikle sevmiyorsunuz. ondan daha iyisini bulamam diye düşünüp sevdiğinizi sanmışsınız ha birde alışkanlık meselesi var. sevgiyle alışkanlığı karıştırdığınızı düşünüyorum. 6 yıllık bir ilişkim var ve adet günlerimde bende çok huysuzum ama sevgilimden asla soğumam o günlerde. aşkım demesi midenizi bulandırıyorsa sadece alışkanlık var sizde

Seb bu kafayla devam edersen askim bile deme dersen adam baskasini bulur canim sende kenardan tv izler gibi izlersin, hepimizin regl donemi oluyor ama tiksinmiyoruz kimseden anlik ofkeler oluyor. Sizin aranizda tutku yok sanirim siz arkadas olarak goruyorsunuz ablalik yapiyorsunuz dert dinleyip problem cozuyor yakisikli cokkk iyi falan diye de arada yakinlasiyorsunuz, ait olmak ona en guzel sey falan kendinizi kandirmayin sevmiyorsunuz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anlamıyosunuz kız seviyo ama bazı davranışlarını sevmiyo.. baskın olsun yumrugu masaya koysun gerketiğinde kızsın anlayışlı tavrından biraz soyutlansın istiyo ki bence gayet yerinde istekler. erkek dediğinde böyle olmalı zaten. hep haklısın aşkım senin istediğin gibi olsun hayatım dememeli.. biraz gürültü çoğu zaman ilişkiyi kendine getirir. ama dozunda olacak şekilde. ben seni anlıyorum ama sevgilin değişmez canım ne kadar istesende.. regl konusuna gelince bende maalesef çok sinirli oluyorum cok kırıyorum elimde olmadan. bunu dizginlememiz lazım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…