- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
Merhaba arkadaslar. Erkek arkadasim cogu kadinin isteyecegi tipten birisi. Uzun boylu, esmer, vucudu guzel, cok yakisikli olmasa da tatli ve karizmatik bi yuzu var. Kisilik ozellikleri soyle: anlayisli, kibar, temiz kalpli, beni fazlasiyla seven, baska kimsede gozu olmayan, komik ve eglenceli biri. Bu iliskide sorun bende sanirim. Benim bi derdim olunca hep dinler yardim etmek ister. Ama soyle bisey var. Ben onun iliskide daha cok soz sahibi olmasini daha aktif ve baskin olmasini istiyorum ve bunu ona soyluyorum. Bunun icin ona izin de veriyorum. O bana hic kizamaz, bagiramaz. Bunlar yerine oturur adam gibi konusur. Bizim iliskimiz bi de klasik iliskilerden degil. Yani sadece ask degil. Onun kisisel problemleri var kucuklugunden kalma ve ben her sekilde ona yardim ettim konustum yaninda oldum hep. Ama biraz ezilmis bi karakteri var sanirim. Yani bana cok fazla alan birakiyor bu iliskide. Bana gore isliyor. Ve ben bunu defalarca kere konustum onunla. Neyse asil sorunum su: bazen ona ciddi sekilde cok ask dolu oluyorum. Sariliyoruz elele tutusuyoruz yaslaniyoruz birbirimize. Zaten arkadaslarimiz hep bizi ornek cift olarak gosteriyolar herkese. Cok tatli oldugumuzu yakistigimizi soyluyolar. Ama ben bazen ozellikle adet zamanlarimda ona karsi cok soguk ve isteksiz oluyorum. Bana askim demesi bile midemi kaldiriyo. Ona soyluyorum ustume gelme diye ama pek anlamiyor sanirim anladigini sanip. Ben ona cok deger veriyorum ama bu tarz gunlerde ona karsi bu kadar negatif olmak bana izdirap veriyor. Kendimi cok kotu hissediyorum ama elimden bisey gelmiyor. Yok yere problem cikartip duruyorum. Biraz bana kizsin yokluguyla korkutsun beni istiyorum ama o hep yanimda ve anlayisli. Lutfen onun degerini hatirlatacak bir seyler soyleyin bana yoksa cildiricam(((((
Rahat batması sendromu =) Fake.Merhaba arkadaslar. Erkek arkadasim cogu kadinin isteyecegi tipten birisi. Uzun boylu, esmer, vucudu guzel, cok yakisikli olmasa da tatli ve karizmatik bi yuzu var. Kisilik ozellikleri soyle: anlayisli, kibar, temiz kalpli, beni fazlasiyla seven, baska kimsede gozu olmayan, komik ve eglenceli biri. Bu iliskide sorun bende sanirim. Benim bi derdim olunca hep dinler yardim etmek ister. Ama soyle bisey var. Ben onun iliskide daha cok soz sahibi olmasini daha aktif ve baskin olmasini istiyorum ve bunu ona soyluyorum. Bunun icin ona izin de veriyorum. O bana hic kizamaz, bagiramaz. Bunlar yerine oturur adam gibi konusur. Bizim iliskimiz bi de klasik iliskilerden degil. Yani sadece ask degil. Onun kisisel problemleri var kucuklugunden kalma ve ben her sekilde ona yardim ettim konustum yaninda oldum hep. Ama biraz ezilmis bi karakteri var sanirim. Yani bana cok fazla alan birakiyor bu iliskide. Bana gore isliyor. Ve ben bunu defalarca kere konustum onunla. Neyse asil sorunum su: bazen ona ciddi sekilde cok ask dolu oluyorum. Sariliyoruz elele tutusuyoruz yaslaniyoruz birbirimize. Zaten arkadaslarimiz hep bizi ornek cift olarak gosteriyolar herkese. Cok tatli oldugumuzu yakistigimizi soyluyolar. Ama ben bazen ozellikle adet zamanlarimda ona karsi cok soguk ve isteksiz oluyorum. Bana askim demesi bile midemi kaldiriyo. Ona soyluyorum ustume gelme diye ama pek anlamiyor sanirim anladigini sanip. Ben ona cok deger veriyorum ama bu tarz gunlerde ona karsi bu kadar negatif olmak bana izdirap veriyor. Kendimi cok kotu hissediyorum ama elimden bisey gelmiyor. Yok yere problem cikartip duruyorum. Biraz bana kizsin yokluguyla korkutsun beni istiyorum ama o hep yanimda ve anlayisli. Lutfen onun degerini hatirlatacak bir seyler soyleyin bana yoksa cildiricam(((((
Sevmiyorsun diyip atmayin iste. Arada sirada geliyor bana bu hal her zaman degil. Bu durum bende son iki gundur var sadece. Bakin ona gecen ay yazdigim yazi ne demek istedigimi anlarsiniz ben sevmedigimi dusunmuyorum.
Sevgilim. Ait olmayı en sevdiğim insan. Aşkım. Huzuru bulduğum erkek. Kim ne derse desin, ben aşkı buldum. O kadar güzel bi kalp keşfettim ki. Öyle bi kalp ki, tereddüt etmeden kendimden vazgeçebileceğim; kırmamak için kendimi bile kırabileceğim. Öyle güzel eller buldum ki; dokundukça bana aşkı anlatan, incitmekten sakındıran. Hiç korkmadım sarılırken. Çünkü öyle güzel sardı ki o kollar beni, bırakmayacak beni dedim kendi kendime. Bırakmaz o. Bu kadar güzel dokunuyorsa bana, sarıp sarmalıyorsa bırakmaz. Yüzüne baktım, tek tek sevdim her bi zerresini. Ne üzüntüler, ne sevinçler, ne gözyaşları, ne tebessümler geçmiştir burdan kim bilir dedim. Ömrünün geri kalanındakilerin hepsinde olmayı diledim. Bana bahşedilmiş en güzel yüz, mimikler. En güzel bakışlar. Beni benden alıp götüren ses. Her şeyiyle benim olan bi erkek. Daha ne isteyebilirim ki Allah'tan hep benim olman haricinde. Yüzsüzlük gibi olur sanki. Çünkü o kadar kız arasından ben. O omuzlara başını yaslayabilmiş, o kollarla sarmalanmış, o gözlerle aşık edilmiş. Yegâne olana sahip. Yegâne olana aşık. Dünyanın en şanslı kızı olduğumu hissetmem doğal değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?