İlişkimi kurtarmama yardım edin!

adet dönemlerinde bazı kadınlar şiddetli hormon değişikliği olabiliyor, bu da sizin farkl hissetmenize neden olabilir, mükemmel duygu denen şey yok bence. Olur arada dengesizlikler.

birlikte olmaktan keyif alıyorsan ne ala

Kizlar bide soyle bir durum var ki kacan kovalanir erkek arkadasin herseye tmm dedigi icin belki kolay geliyo sana yani zor olsaydi daha cazip gelirdi belki cogumuz zoru severiz ya :) ama evlenmeyi dusunuyosan bu ozellikler super bosver herseye tmm desin seni sıkmasin iste daha ne :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Adamı sevmiyorsun yol ver gitsin.
Ya bu kadınlarda ne istediğini bilmiyorlar... Efendi adam yerine züppeler daha makbul.
Şöyle süründüren, arayıp sormayan, sevgilinin yanında başka kızlara asılan daha kıymetli.

bence sevgiden ziyade vicdan azabı var

bulmuşsunuz bunuyosunuz olan biten bu yani yapcak bişey yokayrılın anlarsınız değerini o da başkasından hoşlanınca başkasıyla konuşunca vs vs lakin biraz geç olur

Insallah bir gün kaybetmessin, cünkü ozaman degerini anlarsin.
Cünkü böyle biri insanin karsisina onkere cikmiyor.

Rahat batması sendromu =) Fake.

Midem bulanıyor kısmını okuyana kadar bi derece dedim ama bu kısım da benim midemi bulandırdı açıkçası.
Her hatun adet döneminde adamın burnundan getirir ama 'gerçekten' seven insanların sevgilisinden midesinin bulanacağını düşünmüyorum.
Serseri, höt zöt, size sözünü geçiren bi adamla daha mutlu olacağınıza inanıyorsanız kurtarmak için hiç çabalamayın. Ancak, sonradan çok pişman olursunuz.

ne kadar garip insanlar var yahu. seviliyorsun ne güzel rahat mı batıyor? burda tonlarca kız var sevgilim beni aldattı, dövdü, ilgisiz vs ama seviyorum bana dönsün diyen. vallahi cidden bazılarının şansı haketmediğini düşünüyorum.

kusura bakma ama ağzına 2 tane çarpsa daha mutlu olucakmışsın gibi bi havan var ayrıca bencede sevmiyosun iyi diye takılıyorsun sadece

Senin canin dayak ve siddet istiyor galiba...
Ozaman iliskini bitirip baska daha sert yapili, baskin birini bulman lazim, seni kisitlayip, her daim kendi sözünü gecirecek birisi...

daha ne istiyosun?

Arada sırada on yıllarca suren evliliklerde de kadınlara fenalık geliyor.
Birini aynı şiddette mutemadiyen sevmek utopik bir düşünce bence. Anne babamıza bile sinir oluyoruz oflayip pufluyoruz genelde. Bence ara ara gelen bu duyguları adlandirmaya çalışmayın.

Diğer yandan da şöyle bir sey var. Bizler insan olarak ulaşamayacağimiz şeylere karşı arzu besleriz.
Platonik aşk yasayan bir genç karşısındaki kişiyi gözünde öyle büyütür ki hayatın tek anlamı ve bu kişinin tek odağı O'dur.
Belki bahsettiginiz guzel ozelliklere sahip birine sahip olmak, O nu kaybetmeyeceginizi bilmek sizin hevesinizi kiriyordur.
Bu emin olma duygusunu bir yana bırakıp kaybedebileceginiz ihtimalini de dusunurseniz (ki biten mükemmel iliskilere sahidiz hepimiz) gözünüzde kiymetlenir diye düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu durumun sizin olgun olmamanızdan kaynaklandığını düşünüyorum.seven ve olgun bi bayanın midesinin bulanması pek mümkün değil çünkü.zamanla geçer.

Daha önceki ilişkilerinde de böyle miydin?
Ben mesela önceden 1 aya varmaz sıkılırdım,ayrılınca da özlerdim,barışınca yine aynı 1 ay sonra sıkılırdım.
Ayrılınca sanırım alışkanlıktan dolayı onun yokluğunu hissediyordum.
Halbuki iki hafta dişimi sıksam ne aklıma gelicek ne umrumda olacak.
Ama şimdiki ilişkimde hiç böyle olmadı. Yani 1 gün bile acaba demedim. Hep şükrettim varlığına.

Belki sen dış görünüşünden dolayı ona hayranlık duyuyo olabilirsin. Arkadaşlarının "çok yakışıyorsunuz,çok tatlısınız" gibi yorumlar ona o anlık bir aşk duymanıza neden oluyo olabilir. Regl dönemlerinde aksi birisiysen bununda etkisi vardır tabiki.

Her kadın senin sevgilin gibi birini ister. Ona karışmayan,boş yere kavga çıkarmayan,anlayışlı,kibar,yakışıklı... Belki de sen her kadının hayalindeki erkekle birlikte olduğun için ona aşık olduğunu sanıyorsun. Çevrendekiler sana "çok yakışıyorsunuz" dedikçe ona aşık olduğunu sanıyorsun.

Bence sen sevip sevmediğini düşün önce. O olmadan yapabilir misin? üzülür müsün mesela? Eksikliğini kimse dolduramaz diyebilir misin,o önemli.

Maalesef yazdiklariniz bana tanidik geldi. Tipi bile ayni, cok sasirdim!

Hayal kirikliklariniz veya ona karsi buyuk bir kirginliginiz var mi?
Var ise;
Bunu karsilikli konusmayi denediniz mi? Bu gelgitler iliskinize zarar verdigi kadar ikinize de kisisel olarak zarar verir.
Biz konustuktan sonra psikiyatriste gittik, o cocuklugundan gelen sorunlar ve bana karsi pasif olmasiyla alakali, ben ise cabuk ofkelenme ve son zamanlardaki duygu durumumun degiskenligiyle ilgili profosyonel destek almak istedik. Artilarini gorduk, goruyoruz...

Yok ise;
bir sure ondan uzaklasip kendinizi dinleyin, nedensiz yere soguyorum demek yerine midem bulaniyoru tercih etmeniz dahi iliskide ona olan sayginizi kaybettiginizi gosterir bence. Bu cumleyi bu kadar kolay kuruyor ve sık yasiyorsaniz sevginizi iyice tartin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…