- 24 Temmuz 2023
- 581
- 1.803
- 33
- Konu Sahibi cansumtt54
Kız daha 20 yaşındasın otur ciddi ciddi ders çalış ODTÜ Boğaziçi falan kazan vizyon yap biraz
Ne nişanı, ne evliliği şaka mısın
Ne nişanı, ne evliliği şaka mısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
24Sevgiliniz kac yasinda?
Ayda 2 görüşme yeter artar bile niye hemen yüzük takicaksin rahat geziceksin diye o sorumlulugu alicaksin hele bi tani cocugu .hem nerden biliyorsun belki baban vermicek ?belkide çok klişe bir soru oldu ama yinede sormak istiyorum
sevgilim şehir dışında benim yaşadığım şehire yarım saat uzaklıkta yaşıyor o kendi mesleğini yaptığı için istediği heran gelip gidebilme olasılıgına sahip ama ben haftanın bir günü izinliyim ve çok katı bir babaya sahibim her hafta her hafta izin günlerimde çıkamıyorum anca ayda max 2 kere bulusabiliyoruz onun dışında ful mesaj görüntülü konusma arama vb vb artık bu şekilde yaşamaktansa bir şeylerin en azından söz nişan vb adı koyulsunda daha rahat oluyım istiyorum ama dünden meraklı oldugumu sevgilimede yansıtmak istemiyorum ne yapsam ne etsemde bu fikri aklına soksam bide daha çok yeni ilişkimiz 3-4 ay oldu nikah olmasa bile bari bi söz nişan olsa ya rahat etsem![]()
3-4 aylık ayda 2 kere kısıtlı görüşmeyle yaşanan bir ilişki için aile tanışması bile çok erken bırak söz nişan olayını. Öncelikle birey olduğunuzu ailenize kanıtlamaya bakın. Çalışıp eve katkıda bulunacak kadar buyudugunu kabullenen ailen haftada 1 gün olan izin gününde kendine vakit ayırman gerektiğini de kabullenmesi lazım.belkide çok klişe bir soru oldu ama yinede sormak istiyorum
sevgilim şehir dışında benim yaşadığım şehire yarım saat uzaklıkta yaşıyor o kendi mesleğini yaptığı için istediği heran gelip gidebilme olasılıgına sahip ama ben haftanın bir günü izinliyim ve çok katı bir babaya sahibim her hafta her hafta izin günlerimde çıkamıyorum anca ayda max 2 kere bulusabiliyoruz onun dışında ful mesaj görüntülü konusma arama vb vb artık bu şekilde yaşamaktansa bir şeylerin en azından söz nişan vb adı koyulsunda daha rahat oluyım istiyorum ama dünden meraklı oldugumu sevgilimede yansıtmak istemiyorum ne yapsam ne etsemde bu fikri aklına soksam bide daha çok yeni ilişkimiz 3-4 ay oldu nikah olmasa bile bari bi söz nişan olsa ya rahat etsem![]()
Biz 5 ay içinde tanıştık isteme nişan düğün yaptık bir sene dolduğunda 7 aylık evliydikbelkide çok klişe bir soru oldu ama yinede sormak istiyorum
İyi cesaret valla.Biz 5 ay içinde tanıştık isteme nişan düğün yaptık bir sene dolduğunda 7 aylık evliydik
Biz 5 ay içinde tanıştık isteme nişan düğün yaptık bir sene dolduğunda 7 aylık evliydik
Ne büyük şeyBiz 5 ay içinde tanıştık isteme nişan düğün yaptık bir sene dolduğunda 7 aylık evliydik
Ne büyük şey![]()
Biz 5 ay içinde tanıştık isteme nişan düğün yaptık bir sene dolduğunda 7 aylık evliydik