kızım sizin gibilerle hayat mi gecer ya sonucta o bir insan mal değilki bu sık sık nereye kadar sıkıldıgını boguldugunu anladıgında elbette kacacak dısarıya neler ettim neler cektirdim ama beni cekti belli oluyor cektiği.sen neden cektirdin ayrıca zevk mi alıodun onu üzdüğünde.tuhafsın valla bacım.ilişkinin cılkını cırkatmıssınız yani siz...ayrıl barıs ayrıl barıs nereye kadar.ne bu oyun mu küstüm barıstım.ha haytt.benim eşimin de 4 yıl cıktıgı biri olmus sen gibiymiş kız aynı eşim beklemiş düzelir die bakmıski canından can alıor artık sıkılıp bunalıor sevgide bi yere kadar yaniii bitirmiş sonra benle tanıstı kafalarımız uygun asık olduk birbirimize evlendik 1 sene içinde.kız hala peşinde biliorum ilk zamanlar arkadaslarıyla falan haber gönderirdi pişmanım bana dönsün gibilerinden ama erkek gururluysa bitirince biter.yanii sende kendine yeni yolunu çiz ve yeni bulcagın erkeği sıkma bunaltma insan gibi davran.cektirdiğin zaman değerli olmazsın ona arkadas sırdas anne baba sevgili eş olmayı becerebilirsen değerli olursun anladınn.
galiba eşinin eski sevgilsine çok takmışsınki uzun soluklu ilişkilere kan kusuyorsun.çektirerek 6 yılı geçirmedim tabi onla sırdaşıda olsum en iyi arkadaşıda sevgiliside yoksa oda sadist değildi heralde acı çeke çeke yada mutsuz ola ola 6 yıl benimle olsun.üstelik neolursa olsun bir bayan aldatılmayı haketmiyor.bizi aramıza giren mesafe mahfetti.neyse yorumların için tşk yinede