İlişkimiz bitiyor mu?

hızlı yasayıp hızlı tuketılen ılıskılerın sonu genel de uzgunum kı husranla bıter .

siz de ılıskıyı hızlı yasayıp hızlı tuketenlerdensınız .herseyden once yanlıs anlasılmak ıstemek ama ,

beraber aynı evde yasama fıkrı bana oldukca sacma gelmıstır .

beraber yasayacagınıza evlenın o zaman .evlenmeme sebeplerını genel de ekonomık nedenler olarak gosterırler ama ,

ayrı eve cıkarak o evın kırasını mutfak ıhtıyaclarını faturalarını karsılayacak kadar gucunuz var ıse

evlenmemek ıcın sebebınız ne ıdı 6 yıl boyunca gercekten merak ettım .

kızlar,
erkek arkadaşımla konuştum ve uzman yardımı almaya ikna ettim. Psikolog bizi psikiyatriste yönlendirdi, şiddetli depresyon geçiriyor ilaç desteği alması gerekli diye. Şimdi tedaviye başladık. O ise benim ondaki bu hali farketmememe kırılmış.Bu yüzden anlatmamış bana derdini. İşimle o kadar meşguldüm ki gözümün önünde o kadar ağır depresyonu farkedememişim.

Hepinize ilginiz için çok teşekkür ederim. Belki benim durumumda olanlar vardır benim yaptığımı yapmayın, eğer o hallerini bana tavır olarak algılayıp ayrılsaydım 6 yıllık bir aşk çöpe atılmış olacaktı. Bu tür durumlarda depresyonda ihtimal olarak aklınıza gelsin.

hızlı yasayıp hızlı tuketılen ılıskılerın sonu genel de uzgunum kı husranla bıter .

siz de ılıskıyı hızlı yasayıp hızlı tuketenlerdensınız .herseyden once yanlıs anlasılmak ıstemek ama ,

beraber aynı evde yasama fıkrı bana oldukca sacma gelmıstır .

beraber yasayacagınıza evlenın o zaman .evlenmeme sebeplerını genel de ekonomık nedenler olarak gosterırler ama ,

ayrı eve cıkarak o evın kırasını mutfak ıhtıyaclarını faturalarını karsılayacak kadar gucunuz var ıse

evlenmemek ıcın sebebınız ne ıdı 6 yıl boyunca gercekten merak ettım .

Bizim evlenmeme sebebimiz maddi sorunlar değil. Hatta evlensek sadece 1 ev masrafı olacağı için daha bile rahat edebiliriz. Bizim evlenmeme sebebimiz daha özel durumlar ve iş hayatı diyelim. Ayrıca daha 26 yaşımdayım. Pek hazır değilim evlilik-aile protokolleri- hele çocuk biraz daha var evliliğe

Aslın da herkesin kendi fikrine saygı duymak gerekir..... şahsen ben kendimde o cesareti bulamazdım sanırım :):)

Back
X