buraya çok konu açtım şöyle oldu sevgilimle böyle oldu diye...yine aramız bozuk yine tartıştık ve küçük şeyler neden büyüyor sanki biraz anladım... erkek arkadaşım geceleri çalışıyor..dün gece mailinde başka bi hesabından gelen maili gördüm 6 ay önce o hesabı iptal etmiş... gece hep bunu sordum neden haberim yok o hesaptan diye kullanmadım falan filan dedi...sabah oldu görüşcez mi dedim küsme ama yorgunum çok dedi...bende zaten küsüm o hesaptan haberim yok die sızlanıp durdum..o da hatırlamıom belki oyun içindir dedi...akşam oldu facede gördüm ben yazdım uyanır uyanmaz beni aramk yerine netlere girmişsin diye, o da msj atsam kavga etmeyecekmiydik dedi, yine tartıştık...en son benim msj atmamı istemiosun sevmiosun anladm dedim...o da hayır hep tersliosun bana inanmıousun sen sevmiyosun asıl dedi...istemiyosun madem bidaha adım atmıcam sana msjd atmıcam dedim ne desem tartışcaksın nasıl biliosan öle yap nefes alamıorum artık yazdı ve cvp wermedim...
sanki benden bıktı artık...ve sanki ben ona aşık değilim, kendimden emin değilim bu sıra... saçma sapan şeyler bunlar küsmeye değmeyecek şeyler ama biz küsüyoruz sorun nerde anlasam çözemye çalışacağım... sınav dönemindeyim son sınıfım kafam bunlarla meşgul ders yerine
ve bana tartışma sırasında takıntılısın dedi...her tartışmamızda sölüyor sinir krizine girdim bu lafından dolayı ağlmaktan halim kalmadı yaaa
msj atmış yazıklar olsun günlerce uykusuz geldim yanına 2 saat uyumadan.. 2 gün gelemedim diye böle yapılmaz anlayışsızsın sen uykuda lazm bünyeme dayanamıyorum yazmış
kızlar son durumu yazdım 4.sayfada lütfenn fikir vern delircem yaaaaa
sanki benden bıktı artık...ve sanki ben ona aşık değilim, kendimden emin değilim bu sıra... saçma sapan şeyler bunlar küsmeye değmeyecek şeyler ama biz küsüyoruz sorun nerde anlasam çözemye çalışacağım... sınav dönemindeyim son sınıfım kafam bunlarla meşgul ders yerine

ve bana tartışma sırasında takıntılısın dedi...her tartışmamızda sölüyor sinir krizine girdim bu lafından dolayı ağlmaktan halim kalmadı yaaa
msj atmış yazıklar olsun günlerce uykusuz geldim yanına 2 saat uyumadan.. 2 gün gelemedim diye böle yapılmaz anlayışsızsın sen uykuda lazm bünyeme dayanamıyorum yazmış
kızlar son durumu yazdım 4.sayfada lütfenn fikir vern delircem yaaaaa
Son düzenleme: