İlişkimiz cok kötü bi durumda ama ayrılamıyorum !

Hayvanseverdost

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
495
162
648
meraba arkadaşlar burayı uzun süredir takip ediyorum benim derdime yakın bi cok arkadaş gördüm onların bana yardım ediceğini umut ediyorum..

benim 4 yılı aşkın bi ilişkim var.. ilk yıllarda kör kütük aşıktım soraki yıllarda aşk sevgiye dönüşmeye başladı sora da bu sevgi alışkanlıkla harmanlandı.. benim erkek arkadaşım cok sinirli ve agresif bi insan yüreği temizdir ama bir damarına bastın mı bana ağzına geleni sayar ben herşeye rağmen hepsini yutar hatalı o olsa bile özür dilerim aramız bozulmasın diye sineye çekerim hepsini sevgisinden şüphem yok ama cok agresif oldugu için bana çok çektiriyor.. yani şu 4 yıl çektiklerimi anlatsam inanamazsınız benim gibisi yoktur belkide.. cok ezdirdim kendimi ona. mutlu etti mi dünyanın en mutlusu yapıyor hatta ilqisinden sıkıldığım bile oluyor ama en ufak bi sorun oldugunda bana çektirmediğini de bırakmıyor.. bu durumunu 100lerce kez konuştum tamam diyor yapmicam söz veriyorum hiç üzmücem seni hatamın farkındayım diyor 1 ay öle devam ediyor ondan sora hop dön başa. şu günlerde bu durumum artık çekilmez oldu dayanıcak gücüm kalmadı ama ona cok bağlıyım hayatım sadece ondan ibaret vazgeçemiyorum ondan ayrılığı düşünüyorum ama ona hiç dayanamam diye düşünüyorum yapamam onsuz. kimseye de açamıyorum derdimi bana fikrini beyan edebilcek olan var mı şimdiden teşekkürler arkadaşlar..

7 seneye girdik galiba bizde yada 6 mı bitiyo bilemyrm o kadar uzun olduki ama tekk bildigim ilişki başladıktan5 ay sonra bizimde böyle oldu ve 2 3 sene bu şekilde sürdü ta ki artık bitti diyene kadar ondan vazgeçemeyeceğimi düşündürmüştüm hep ama bi yerde tak dedi ve vazgeçilmez olmadığını ona hissettrdim şimdi çekiniyor benden agzından artık tek kötü bir söz çıkmıyor. önceleri ise ağıza alınmıcak şeyler böylemişti ki eğer beni öle görüyorsan yanında dolaştırmazsın demiştim. senin gibi önceden herşey için özür dilerdim. haklı bile olsam ama bi yerden sonra çekilmez oluyor. ilişki zamanla boyut değiştiriyor ama bunu hızlandırmak senin elinde.

Evet bunu yapmayı bende istiyorum ama bu saatten sonra bu kadar tavizi verdikten sonra bu bi işe yarar mı dersin ve nasıl başaricam ki bunu

Evet bunu yapmayı bende istiyorum ama bu saatten sonra bu kadar tavizi verdikten sonra bu bi işe yarar mı dersin ve nasıl başaricam ki bunu

bi tartışma anındaa yeter artık diye sesini yükseltmekle başlayabilirsin. beni yıprattığının farkında değilmisin vazgeç bu davanışdan sürekli altan alan kendinden ödün veren benim ya orta yolunu bulmak için hiç bi çaba harcamıyorsun senin bu davranışlaarınla bir ömür geçmez ya kendine çeki düzen ver kendini tart biç yada burda bitsinçünkü çok yıprandım dersin. yani söz nasıl ilerler bilemiyorum ama sesini yükselttiğin an onun konuşmasına izin vermeden onun sesini yükseltmesine izin vermeden kendi kararını açıklamalısın. ki onunda seni sevdiginden emin olursun çünkü ya söylediklerini ciddiye alır düşünür napıyorum ben der yada biterse bitsin çok tın der. ilişkinizin boyutunu aranızda ki sevgiyi bilmediğim için tepkisi nasıl olur sözlerini nasıl algılar bilemiyorum.

saygı kalmamış çok üzgünüm canım ama saygının bittiği bir yerde belli bir süre sonra sevgide barınmaz...

bunu kaldırabilecek biri olsa yapardım ama kaldırmaz hatta yaptım da bi sefer ama gene ağır sözlere maruz kaldım .. ya evet sevdiğimi ve sevildiğimi düşünüyorum tabi saygısız ne kadar sevgi olabiliyorsa ..

saygı kalmamış çok üzgünüm canım ama saygının bittiği bir yerde belli bir süre sonra sevgide barınmaz...

şimdi benim erkek arkadaşım yatılı okuduğu için arkadaşlarıylam küfürler havada uçuştuğu için öle idi. belki benden önceki kız arkadaşı kabuleniyordu o şekilde bielmyrm çünkü en yakın kız arkadaşımla sevgillisi sürekli küfürlü konuşurlardı yetiştirilme tarzı mı desem bulunduğu ortamdan mı kaynaklanıyor artık bilmiyorum ama yapısal olarak da çok sinirli bir insan sinirlendiginde gözü dönerdi ama ben resti çektikten sonra kendine çeki düzen verdi çünkü o şekilde bi ömür sürdüremezdik. ki o andan itibaren bi saygısızlığını görmedim. bu arkadaşın durumuda çocugun kötü niyetinden saygısızlığından değilde bazı deli dönemlerimiz olur ya o dönemde olduğunu düşünerek yazdım. düzgün bi konuşmayla durula bilir belki. tabi küfür hakaret varsa ilişki bitmiş yıpratma evresine girilmişdir bence.

Evet alışkanlık hemde belki de vazgeçilmez bi alışkanlık bu benim için.. bunu ben de zaten her daim düşünüyorum ama kalbim mantığımın önüne geçiyor hep

Biraz Mantığını Çalıştırmanı Tavsiye Ederim !!
Dünyaya Tekrar Gelmeyeceksin !!
Kendini Harcama !!

tavrını koymalısın bence canım evlendiğinde hep beraber olucaksınız ozaman neler olur düşün..sana saygı duymasını sağlamasılın.vazgeçilmez olmadığını göstermelisin ona.benim sevgilimde çok sinirlidir.ama küfür filan etmez Allaha şükür.önceleri bende hep yutardım laflarını baktım iyice tepeme çıkmaya başladı.önce ağladım sızladım olmadı şimdi dişe diş kavga ediyorum vala.ne kadar sinirlendiğimi gösteriyorum.aramıcam seni diyo mesela arama diyorum bende eskiden yalvarırdım hemen.kendini daha fazla ezdirme derim..

kocan değil bişey değil...sana ağzına geleni şimdiden sölüyosa evlenince neler yapar...neden böle adamlarla hala birlikte olursunuz kii hırpalanmak hoşunuza mı gidiyo..üstelik haklı olsanız bile özür dileyen bnm diyosunuz bu kadar taviz verirseniz yarın öbür gün dayak bile yersiniz..buna bile bile lades denir...

katılıyorum canım sana arkaşım aşkından gebersende sakın ona senı ezmesi için fırsat verme sonra hep sen ezilirsin ipleri çoktan vermışsın elıne belkı bana düşmez ama uzak dur bence bu çoçuktan sana ve başkasına CACIK olmaz

o suçluysa niye sen özür diliyosun.çok taviz vermişsin...hemde 4 yıldır bu şekilde.tavrını koymalıydın geç kalmışssın

işte önce canım cicim vazgeçilmezim. sonra kaybetme korkusu tepemize çıkartıp sonrada sonuçlarıyla uğraşıyoruz. ilk baştan karşıdaki insanın agzımızın içine bakmasını sağlamamız gerek ama yapan yapıyor yapamayan yapamıyor kendisini ezdiriyor. hiç kimse vazgeçilmez değil. kimse içinde küfür yenemez. bizim ilişkide 1 oldu 2 oldu 3 de resti çektim. ilk yıllarda agresfliği devam ediyordu ama duruldu dediğim gibi dönem ama bu dönemleri saygı çerçevesi içinde atltmak var 17 18 yaşındaydık şimdi 25 26 olduk birbirimizi büyüttük bi yerde.... ama yine söylüyorum kmse vazgeçilmez değildir.

Edacim bende aynisini yasiyorum ve seni cok iyi anliyorum. Burda adimiza topic acacagim yakinda :) bizim gibi baya bir arkadas var burda.

Umarim bizi rahat edecek bir cözüm buluruz en kisa zamanda, cünkü artik cok bunaldik ve cok yiprandik. Ve aslinda hersey farkli olmaliydi...

nasıl yapabilirsiniz bilmem ama ona vazgeçilmez olduğunu hissettirmeniz lazım. kesin ondan vazgeçemeyeceğinizi bildiği için kendinde size böyle davranma hakkını buluyo. haklı olduğunuzda bile özür dilemeniz onun için bulunmaz nimet valla istediği kadar size kötü davranabilir yani. ama ona kaybetme korksunu yaşatabilirseniz, buna her zaman katlanamayacağınızı gösterirseniz kaybetmekten ödü kopup size öyle davranmaya cesaret edemeyecektir bence

evet demek istediğim harfiyen bu. bencede. kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…