İlişkimiz cok kötü bi durumda ama ayrılamıyorum !

canım ters durumunu yaşadık biz sevgilimle ben küfür fln etmiyordum ama sert konuşuyordum oysa hep alttan alıyordu. ben herşey güllük gülistanlık sanırken bir gün pes etti. benim onu sevmediğim için hırpaladığımı düşünüp ayrıldı. ondan sonra kafama dank etti bazı şeyler, gerçekten de çok stresli en ufak şeyleri bile kafaya takan bir yapım vardı o zamanlar. 1 ay boyunca ayrıyken hep düşünüp hatalarımın farkına vardım sonunda barıştık ve ben artık hayattan daha çok keyif alıyorum, artık kötü konuşmuyorum ona ve diğer insanlara karşı bazen ona değil de aileme yapıyorum arada ama sonra pişman oluyorum yavaş yavaş ondan da kurtulmak istiyorum yani tek yapabileceğin ayrılıp seni kaybetme korkusunu yaşatıp bunu gerçekten istemesini sağlamak ve değiştiğini görmeden de barışmamak bence.

ipleri onun eline vermişsin, o da sonuna kadar kullanıyor.

bence resti çek, bir süre görüşme, sensiz kalmanın nasıl bir şey olduğunu öğrensin.

Sana çektiriyor, hayatını zehir ediyor, hala devam edebiliyorsun.

Seven insan sevdiğinin hayatını zehir etmez bu bir!

ikincisi sana söz veriyormuş bir daha yapmıcam diye sonra yine aynı şeyleri yapıyormuş, o zaman neymiş? Bu adamın ipiyle kuyuya inilmezmiş..

Eğer bir takım sorunları varsa psikolojik tedaviyle bunları aşması mümkün.

Sen bir ömür bu kişiyle yaşayabileceğine inanıyor musun? Evleneceğin kişi mi ? Yoksa evlenince hayatını zehir edecek biri mi ? Bunu bir düşün bakalım.

Şunuda söyliyim, burada binlerce konu görüyoruz, evlenip ayrılan insanları, gözlemlediğim kadarıyla şunu söyleyebilirimki, evlenmeden, iş resmiyete dökülmeden ayrılmak daha kolaydır..

hepsini düşünüyorum ama artık doru kararı verebilme yetimi kaybettim. yok o da küfür kullanmaz asla bana ama sinirlendiğinde çok fazla kalbimi kırıyor 1-2 hafta süründüyor beni sora barışınca da hiçbişi olmamış gibi devam etmek zorunda kalıorum şuan mesele yıne konuşmuyoruz aynı vaziyetteyiz bunu denemeye çalışıcam umarım yapabilirim. saol canm..

ilk başta sevip bağlanınca ayrılmak o kadar güç oluyor ki yani kendime bende cok kızıyorum bu kadar qüçsüz olmamalıyım diye 4 yıldır bunun mucadelesini veriyorum ama yok.. zaten böyle devam ederse bir gün tak der kopar evlenemem bu şekilde dayak küfür bunlar asla olmaz ama bu kadar ezilmeye göz yumupta evlenmem tabikii... belki düzelir umudu taşıdığımdan hepsi

işin içinde sevgi olunca o kdar da kolay olmuyor be canm...

evet bu karakterden kaynaklanıyor aslında biraz da.. küfür yoktur ama dedğim gibi kırılcağımı düşünmeden bir sürü kırıcı laf sarfeder alıştırdım iyce onu farkındayım herşeyın ama geri döndüremiyorum bi türlü.. Allah bir ömür daim etsin mutluluğunuzu inş..

ciddi mi diyorsunn oy sana da Allah büyük büyük sabırlar versin umarım düzeliir Allahım herşeyin hayırlısı versin inş. düzelirler bu tavizi en başından vermicektik onlara. biz de süründürcektik aslında ama yapmadık işte çekiyoruz şmdi cezasını..

kesinlikle çok doğru söylüyorsun bunu yapabilsem problem kalmicak fakat bu da oldukça güç şu günlerde bunu denicem inş. tşk ler..

evet aslında psikolojik sorunu oldugunu da düşünüyorum bazen hatta bi ara sinir hapı felan kullandı sora toparlamıştı kendini.. evet zaten böyle devam ederse devam etmek olanaksızz dediğin gibi zehir edemem ömrümü ömrümce aglamaktansa 1-2 ay aglamayı terch ederim.. tşk lerr

evet o da aynen o şekilde küfür yok fakat aşırı derecede sert konuşuyor bi de ben çok kırılgan bi kişiliğe sahibim resmen yıkılıorum ondan o sözleri duyunca. yukardaki açıklamamda sevgisinden şüphem yok dedim fakat öyle zamanlar oluyor ki yok bu beni asla sevmyo sevse bunları yapmaz bu sözleri sarfetmez diyip sevgisine de inancım kalmıyor aynı şekilde ailesine karşı da çok asabi bak anlattığına göre cok benziyorsunuz ama sen hatanı anlamışsın bi şekilde düzeltmişsin kendini inşaallah ben de bunu deneyince aynı sonucu alabilirim teşekkürler canm..

Katılıyorum bu sözüne.. :)

İyi düşün, taşın..

Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…