İlişkimizde eski heyecan kalmadı

heralde beklemekten başka yapıcağım bişey yok.aranızda seni sevdiğini düşünmüyorum diyen arkadaşlr olmuş.bilmiyorum napıcamı ya ufff.

Bence hiç bisey yapma.. Bekle sadece...
Sabirla bekle.. mesaj yollama, arama, kendi yollasin, arasin..kendi uzerine dussun biraz.

arkadaşa kesinlikle katılıyorum canım.ne kadar kırıldığını görmesi lazım.seni kaybedebileceğini göster ona ki daha dikkatli davransın:34:

ya yine gece oluyo.sevmiyorum geceyi...bu gecede gözüme uyku girmicek sinir oluyorum sinir bu aşk acısı ne illet bişey.acaba o napıyo düşünmüyo mu üzülmüyomu benim gibi.durarken gözlerimden akıveriyo yaşlar

ya yine gece oluyo.sevmiyorum geceyi...bu gecede gözüme uyku girmicek sinir oluyorum sinir bu aşk acısı ne illet bişey.acaba o napıyo düşünmüyo mu üzülmüyomu benim gibi.durarken gözlerimden akıveriyo yaşlar

Sen güçlü bi kızsın, evet bazen ağlaman normaldir ama zaman geçtikçe acın dinecek ve onun üzülmediğini, hayatına normal devam ettiğini düşününce daha az üzülceksin sende..

canımbaşından beri okumadım 10.sayfadan okudum anladığım kadarıyla sen daha çok ilgi istiyosun bubu hepimiz istiyoruz ahh ama erkekler malesef bunu çok anlamıyorlar yani biraz yapsalar bari hiç mi ilgi göstermiyo bilmiyorum ama bende senin gibiyim ilgisiz yapamam ben mesela ve tartışmalarımz hep bu yüzden olur bizim sen atma ama msj falan aramada çünkü dediğin gibi barışırsanız sen kendini kötü hissediceksin dceksn ki ben msj attığğım aradığım için barıştık gerçekten onun isteyp istemedği aklında kalıcak hep yani bu durumlarda gururda vardır çok işin içinde ama karşındaki insan aklı başında birine benziyor 10.safyada yazdığı msjlar öyle snei umursamaz msjlar değil bence ama natçıysa dönmeyebilir sana ama hakkınızda hayırlısı olsun inş canım çok zor bi durum anlıyorum seni

inatçidır.bişeyi yapmıcam derse dünyaları versen eline yapmaz ölede kararlı bi tiptir.davul oldu gözlerim ya arkadaşım cok kötüyüm busefer bitti sanırım

konuyu tam inceleyemedim ama bence bastan izin vermemeliydin sounucta sadece sevgilin ve seni ilk öpende senin mustakbel esin olmaliydi .. neyin ne olacagi belli olmaz eger yani insallah hakkinda hayirliysa bu insanla hayatini birlestirirsin de ama diger yondende dusunmek lazim o kisi bu kisi de olmayabilir ...
kizlar neden boyle anlamiyorum ben ya hemen neden kendinizi birakiyorsunuz izin veriyorsunuz bu tarz seylere anlam veremiyorum bence yanlis birsey...

birde evlenmeden herseyi yasiyorlar (sizin icin demmiyorum ama yapanlara diyorum) evlendikten sonrasi icin ne kaliyorr heycan diyorsunuz mesela adam istedigini yaptiktan sonra geriye ne heyecani kalirki tabiki baska heyecanlar ister :D

Gelin ata binmis ya nasip demis ...

Son düzenleme:
konunun tamamını okudum:)canım şu telefonlar hayatımıza girdiğinden beri resmen bağlı olduk yapışık olduk bu bi kere senin ona msj atmadan duramaman için asıl sebep yani sen onu seviyosun bu belli ama çokta alışıksın yani alışkanlığın çok fazla hayatında o olmazsa ne yapıcağını düşünüyorsun birde bir yerde şey demişsin ailevi dertlerim çok fazla hiç bir sosyal yaşantım yok falan demişsin yani bundan dolayı alışkanlığın daha da artmış durumda ve sevgilin ailenle olan dertlerini ya da sosyal hayatının olmadığını yakın bi arkdşının olmadığını bile biliyo olsa senin attığın ayrılık msjlarını çok ciddiye almıcak gibi çünkü senin geri dönmek isticeğini bilicek dicek ki zaten ben bu kızın hayatındaki şu anda tek canlı varlığım her şeyi benim beni kolay kolay bırakamaz,böyle diyeceği içinde sen haklı olsan dahi senin burnundan getircek yaptıklarını yani naza çekicek kendini sonra barışırsanızda eski tavırlarına devam edicek ve sen istemiyorum dediğin anda kendini geri çekicek bu kez o ayrılık lafları etmeye başlıcak sonra sen dayanamıcağın için belkide isteklerine boyun eğiceksin yani bence sen kendine yeni bişeyler yap önce seni güçsüz görmesin yalnız bulmasın bu çok etkili bi durum,bunu birden yapamazsn ama ona hissettirmemeye çalış yalnız olduğunu ya da sorunların olduğunu yani tabikide senn sevgilin dertlerini paylaşsın ama demek istediğim şey bu dertlerini,yalnızlığını ona kullandırtma o sana bu kızın benden başka kimsesi yok zaten beni bırakamaz diyemesin dedirttrime bunu değiştirmek için bir şeyler yap hakkınızda hayırlısı olsun canım ama ayrılırsanızda inan geçicek bak esmergirldü galiba çok güzel anlatmış yaşadıklarını pek çok örnek var yani biz kendimizi gerçekten kötü hissedebiliyoruz ama onlar toplum yapısından dolayı rahatlarvurdunduymazlar..

Bence seni sevmiyor... Degisti diyorsun cünkü... Eger sevseydi degismezdi... Senden sürekli faydalanmak istiyor, cünkü sen izin veriyorsun ona karsi zaafin var ve yeniliyorsun ona... Bence cok yanlis yapiyorsun.. Her istediginde okey dersen senden hevesini alicak sonra kenara itip seni gidecek... Sende öyle ortada kalacaksin.. Erkeklerin dünyasi bu.. Giderler kendini hemen kolayca verebilen kizlari kullanirlar ama evlenmek isteyince el degmemis bir kiz isterler... Erkeklerin dünyasu bu sekerim... Insallah bi daha böyle bir seye izin vermessin kullandirtma kendini... Ne malum ileride seni onun ailesi isteyecekmi acaba bunu hic düsündünmü... Izin verme bakalim ne yapcak bak göreceksin hic umrumdan olmayacak ne halin varsa gör diyip cekip gidecek sende ortada kalacaksin öyle... Sacma sapan aglayacaksin krizlere gireceksin, sizlayacaksin, hayallerin yikilacak falan filan vesaire vesaire... Olan sana olacak .... Buda kizlarin dünyasi...

Bak yine söylüyorum hayat ondan ibaret değil..

Hergün milyonlarca kişi ayrılık yaşıyor..

Kimi sevgilisinden ayrılıyor, kimi kocasından kimininde sevdiği ölüyor..

Sevdiklerimiz gitti diye hayat bitti diye bir şey yok..

Hayat kaldığı yerden devam ediyorr..

Son düzenleme:
Canim butun sayfalari okumadim ama bence hemen kendini geri cek bu msji okur okumaz:)
Bu erkekler boyle SIKILIYO yapabilecek biseyimiz yok..
Bende oyle bi duruma gelmistiki artik hep ben arar hep ben msj atiyodum ondan msj gelmezdi hic internetten yazardi o kadar. Niye arasinki ben ariyorum iste gece gunduz salaklik bende:)

Iyi dengelemen lazim mesela o msj atmadan atma ve hic arama bi sure ozlesin biraz kendisi aramak istesin seni... bulusalim dedi mesela ay su isim var de ertele bulusmayi ama yanindaykende eskisi gibi sicak ol tamam mi soguk durma... Kivrak zekamiz bu islere yariyo iste demekki yapcak bisey yok:D

He bide ustune dusme cok ciddiyim niye soguksun noldu sana deme gercekten kaybeden sen olursun nasi niye bittigini anlamazsin:) bu bana oldu da:) ustune dusme o senin ustune dussun caniimm.. kiz evi naz evii bunlar bitek boyle yola geliyo tmm:)
HAdi kolay gelsiin:)

inatçidır.bişeyi yapmıcam derse dünyaları versen eline yapmaz ölede kararlı bi tiptir.davul oldu gözlerim ya arkadaşım cok kötüyüm busefer bitti sanırım

Burcu ne bunun benim eskisine benziyo koc burcu:) inat dik basli herseyi kendi bilir havasindanda gecilmez asla yanlis yapmaz:) hep suclu sensindir. Ben butun konuyu okicam simdi canim:)

Back
X