konunun tamamını okudum:)canım şu telefonlar hayatımıza girdiğinden beri resmen bağlı olduk yapışık olduk bu bi kere senin ona msj atmadan duramaman için asıl sebep yani sen onu seviyosun bu belli ama çokta alışıksın yani alışkanlığın çok fazla hayatında o olmazsa ne yapıcağını düşünüyorsun birde bir yerde şey demişsin ailevi dertlerim çok fazla hiç bir sosyal yaşantım yok falan demişsin yani bundan dolayı alışkanlığın daha da artmış durumda ve sevgilin ailenle olan dertlerini ya da sosyal hayatının olmadığını yakın bi arkdşının olmadığını bile biliyo olsa senin attığın ayrılık msjlarını çok ciddiye almıcak gibi çünkü senin geri dönmek isticeğini bilicek dicek ki zaten ben bu kızın hayatındaki şu anda tek canlı varlığım her şeyi benim beni kolay kolay bırakamaz,böyle diyeceği içinde sen haklı olsan dahi senin burnundan getircek yaptıklarını yani naza çekicek kendini sonra barışırsanızda eski tavırlarına devam edicek ve sen istemiyorum dediğin anda kendini geri çekicek bu kez o ayrılık lafları etmeye başlıcak sonra sen dayanamıcağın için belkide isteklerine boyun eğiceksin yani bence sen kendine yeni bişeyler yap önce seni güçsüz görmesin yalnız bulmasın bu çok etkili bi durum,bunu birden yapamazsn ama ona hissettirmemeye çalış yalnız olduğunu ya da sorunların olduğunu yani tabikide senn sevgilin dertlerini paylaşsın ama demek istediğim şey bu dertlerini,yalnızlığını ona kullandırtma o sana bu kızın benden başka kimsesi yok zaten beni bırakamaz diyemesin dedirttrime bunu değiştirmek için bir şeyler yap hakkınızda hayırlısı olsun canım ama ayrılırsanızda inan geçicek bak esmergirldü galiba çok güzel anlatmış yaşadıklarını pek çok örnek var yani biz kendimizi gerçekten kötü hissedebiliyoruz ama onlar toplum yapısından dolayı rahatlarvurdunduymazlar..