İlişkinin başında resti çektim. Sizce doğru mu tutumum. Soğudum yol yakınken vaz mu geçmeli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düzelseniz de bir süre sonra adam değişmez bence.
Zaten iki hafta olmuş bu karışmak da nesi?
Hele bakalım sen hala böyle düşünecek misin filan demiş ya ip koptu zaten.
Soğumuşsunuz bir kere düzelseniz de bir süre sonra ayrılırsınız gibime geliyor tek bu konudan değil başka anlaşamayacağınız konular da yavaş yavaş çıkacak...

Yani ben de öyle düşündğm. Bir kez taviz verirsem gerisi gelir. Aslında çok konuyu konuştuk tartıştık ama bi sıkıntı yaşamadık genel anlamda kafalar uyuyor. Bir bu konuda kapıştık. Giyme de demiyor direkt de işte tokat amasya buralarda giyilmez muğlaya tatile gideceksin bak orda istediğini giy dedi falan ben de nerde ne giyeceğimi bilirim ben beynim var çok şükür dedim. Konuşmuyorum şuan arayıp duruyor

Adam ilk hafta annesi ilemi tanistirdi? :KK57:

Ben öyle birinden zaten kosa kosa kacardim.

O biraz farklı oldu aslında annesiyle tanıştırmak için götürmedi fena bir yağmura yakalandık çadırlar yıkıldı sırılsıklam olduk beraber düşüp çamura battık onun da annesi kamp yaptığımız gölün bulunduğu yerde oturuyordu üstmüzğ başımızı değişelim duş alalım diye götürdü tanışmış olduk annesiyle annesi de beni çok sevmiş o da açıklamış sonra işte

Kızlar 2 haftalık bir ilişkim var. Erkek arkadaşımla gittiğim bir kampta tanıştık. Kamp yaptığım yerde yaşıyordu. O da orda kamp yapıyordu. Sürekli beraber takıldık falan filan sevgili olduk bir süre sonra. Annesi de orda yaşıyor götürdü tanıştırdı falan. Her şey çok güzeldi iyi anlaşıyorduk. Sürekli gülüyoruz eğleniyoruz falan. Dün bi tartışma yaşadık. İlk tartışmamızı. Memleketimdeyim Tokatta. Dışarı çıkıcam kuzenlerimle hazırlandım. O da işteydi bana fotoğrafını attı. Ben de ona attım. Üstümde göbek açık bi bluz bi de şort vardı. Dedi ki hayatım bi şey rica edicem işte öyle göbek açık mini falan giymesen olur mu. Ben de bunun kararını ben veririm bu yaşıma kadar nerde ne giyceğimi bilmiyor muydum ben dedim. Baya sinirlendim. Zaten mesleğimi elime alana kadar ana baba baskısından gına gelmiş sürekli baskı altında yaşamışım giyememişim özgürce istediğimi mesleğimi elime aldıktan sonra aileme de resti çektim yerine göre giyiniyorum. Onun da bu şekilde davranması daha şimdiden bunu talep etmesi beni çok rahatsız etti. Aniden uzaklaştım. Özür diledi falan filan ama ne fayda. Kafama yerleşti bi kere beni bunaltır mı bana giyme dediğine göre demek ki giyene bakıyor bana bakılcağından korkuyor düşüncesi. Elimde olmadan soğudum. Konuşurken içimden gelmiyor aşkım canım cicim demek. Pişman oldu belli ki yaptığına. Bi süre böyle dedim elimde değil 25 yaşında bir kadına şunu giymesen demek ne giyeceğine karar vermeye kalkmak saygısızlıktır. Bu yaşa kadar sen mi vardın hayatımda her şeyden önce bana saygısızlık olarak görüyorum yaptığını dedim öyle bir niyetim yok kendimi ifade edemedim falan fişman dedi de ne fayda işte. Burnu da sürtsün istiyorum sizce ne kadar uzatmalı birkaç gün trip yapsam bir daha yapmaya cesaret edemez değil mi? Zaten direkt dedim beni tanıdığında ben bunları giyiyordum instada fotolarım vardı hiç mi bakmadın madem böyle bi fikrin vardı niye baştan bunu araştırıp sormadın. Kapalı giyinen birini bulsaydın ben böyleyim beni değiştirmeye kalıba sokmaya çalışma sakın dedim. İşte zamanla senin de düşüncelerin değişebilire getirdi. 30 yaşlarında bakalım böyle mi düşünceksin falan. Dedim fikirlerimin değişceği günü mü bekliceksin. Ayrıca niye değişsin. Değişse de değişmese de bu benim kararım olur. Değişecek diye beklersen hata yaparsın. Ha beni böyle kabul etmeyeceksen değiştirmeye çalışacaksan yol yakınken dön dedim sizce nasıl davranmalı şuan. Mesafeli ve soğuk duruyorum. Tamam karışmıyorum hak verdim dedi ama bir daha kalkışmaması için sert yüzümü gösteriyorum buz gibiyim ki ne kadar katı olduğumu bilsin bu konuda. Bunu birkaç gün sürdürmek yeterli mi sizce baya üstüme düşüyor korkuyor da kaybetmekten
Tribini bir ömür sürdür. Dediğin gibi, o sekilde giyenlere kendisi bakiyor. Muhtemelen seni cekici kilan da şu an rahatsız oldugu tarzin. Simdi seni sahipleniyor ve kendisine cekici geldigin halini baskalari gormesin, baskalarina da cekici gelmesin zihniyetinde. Ne kadar özür dilesede bu kafa yapisi ile seni yıpratır. Bence uyuşmuyorsunuz. Sana mudahale etmeden duramaz.

Gerçekten taktir ettim söylediklerinizi. ‘Aman ne olacak giymeyeyim’ dememişsiniz.

Belki burada da bazı kadınlar ders çıkarır şu yazınızdan!!! Eşi izin vermiyor diye memleketine gidemeyen tipleri gördükçe cinnet getiriyorum zaten.

Ben de öyle. Sevmiyorum öyle eziklenmeleri hiç. Yani ondan önce de bi bireydim ben. İsterse eşim olsun. Bana beyni olmayan bir oyuncak bebek gibi davranamaz. Annemle abimle bile senelerdir kavga ediyorum bu sebepten. 25 yaşında bir yetişkinim nerde ne giyeceğimi de bilirim. Bitliste öğretmenim orda tutup da miniyle gezmem zaten gezemem ortam müsait değil yobaz geri kafalı tamamen kapalı bi halt rahatsız olurum tüm gözler üstümde olur. Yetmez laf da atarlar tehlikeli de muhit kaç tane öğretmen kaçırıldı. Fazla göze batmamaya özen gösteriyorum oralarda. Ben zaten nerde napcağımı bilirim bana diyor tokat amasya da bitlisten farkı yok hayır aynı şey değil dedim ora benim bilmediğim yer sapığın dolu olduğu dağa kadın kaçırılan biyer burasıyla bir değil. Ben nerde ne giyeceğimi çok iyi bilirim 25 yaşıma kadar sen yoktun hayatımda dedim işte pişman oldu anladı hatasını açıklayınca bana hak verdi haklısın dedi özür diledi ama ne fayda. Ben bi kere kırıldım zoruma gitti bana böyle kendini bilmeyecek nerde ne giyeceğini bilmeyecek bi kadınmışım gibi davranması uyarma gereksinimi duyması

Tribini bir ömür sürdür. Dediğin gibi, o sekilde giyenlere kendisi bakiyor. Muhtemelen seni cekici kilan da şu an rahatsız oldugu tarzin. Simdi seni sahipleniyor ve kendisine cekici geldigin halini baskalari gormesin, baskalarina da cekici gelmesin zihniyetinde. Ne kadar özür dilesede bu kafa yapisi ile seni yıpratır. Bence uyuşmuyorsunuz. Sana mudahale etmeden duramaz.

Haklısınız şuan kafam karışmış durumda zaten yol yakınken vaz mı geçsem ayrılsam mı diye düşünüyorum dedim de hatta ayrılalım böyle yapcaksan falan hemen ayrılık diyorsun bişey demedim tamam nasıl istersen davran haklısın özür dilerim dedi. Ama bende bi ipler koptu bi kere kafama girdi tekrar yaparsa düşüncesi bana saygı duymuyor düşüncesi

Bir de asıl sıkıntı şu diyor ki bizim buralarda giyilmiyor işte öyle şeyler işte onun sevgilisi nasıl giyiniyor der millet çevredekiler de uygun bulmaz falan yerine göre giyersin ama buralarda giyilmez falan dedi ben de dedim millete göre mi yaşıyorsun sen en sevmediğim kafadır bu millet ne der kafası kusura bakma da milletin senin sevgiline ne diyeceğine takılıp sevgilini kısıtlayacaksan yol orda millete size ne benim sevgilim yetişkin özgür insan yakışıyor giyiyor diyeceğin yere kafaya mı takacaksın bi de dedim. İyice dellendim

Haklısınız şuan kafam karışmış durumda zaten yol yakınken vaz mı geçsem ayrılsam mı diye düşünüyorum dedim de hatta ayrılalım böyle yapcaksan falan hemen ayrılık diyorsun bişey demedim tamam nasıl istersen davran haklısın özür dilerim dedi. Ama bende bi ipler koptu bi kere kafama girdi tekrar yaparsa düşüncesi bana saygı duymuyor düşüncesi
Hani ilk karıstigi gibi kalsa konu bir sansı olabilirdi bence ama ileride senin dusuncelerin degisebilir demesi. 'Benimle olursan evinin kadini, cocuklarinin anasi olacaksin' vari bir maçoluk sezdim. İliskimiz ilerledikce ben seni yola getiririm der gibi. İstersen temkinli bir sekilde devam edebilirsin. Zaman zaman giyiminle, tavrinla yem atabilirsin. Benzer sekilde karisacak mi diye.

Öyle giyinmeyi Tokat kaldırıyor mu ya... Ülkemiz henüz o medeni düzeyde değil. Bi izmir antalya bodrum mersinde falan giyilir de tokatta emin olamadım

Adamın zihniyeti bu şekilde. Bugün ses çıkarmaz belki ama iş ciddiye binince tekrar aynı davranır. İlişkilerde amaç birbirini tanımaktır. Uyuşulmayan yönler var mı yok mu bunu görmek ve tolere edilemeyen durumlarda ayrılmaktır. Böyle müdahaleci bir insana tahammül edebilecek misin?

Sadece kıyafet değil farklı konularda da pek uyuşamayacaksınız gibi. Zihniyetler farklı anladığım kadarıyla. Ama dik duruşunuzu takdir ettim gerçekten.

Tribi aşırı abartmışsın.
Adamın kafa yapısı buysa süründürmek falan nafile.
İlerde faiziyle geri dönüş alabilirsin.
Ya konuyu kapatıp devam edeceksin ya da ayrılacaksın.
Triplik mesele değil bu.

Açık birine aşık olup kapanmaya zorlamak, kapali birini sevip açılmaya zorlamak vs bana da yanlış geliyor.. Fikrin ne ise ona gore biri ile baslayacaksin bu işlere.. Sonrasinda böyle sorunlar çıkıyor iste..

Ek olarak, baska arkadaslar da belirtmis, cok uzatmissin hem adama cevap verirken hem de burda anlatirken, şahsen ben bunaldim burda..

Bi dur bi soluklan kardeş amma içerlemişsin.
Bu o kadar hayati bir mevZuysa ayrıl çünkü adam değişmez

Ya zaten böyle kamp ören yerlerinden bulunan tiplerden hayır gelmez..

böyle kamptır, doğal yaşamdır modern yaşamdır ayaklarıyla takılıyor sonra da içinden bir hödük çıkıyor. bunlar sözde çooook modern görünen ama içten içe kadını baskılamak isteyen tipler.

fikirlerin değişebilir noktasına geldiyse içten içe giyimine saldıracak sürekli belli ki. yol yakınken şutla bence. uğraşmaya değmez.

Katılıyorum
Modern, entel, doğal yaşamcı tipler ayrıca bir apaçi çıkıyor

Sizi sevdiğinden korumak istemiş, uzatmayinn kalbini kirmayın

Bence yurumez cunku ayri dustugunuz bu konuda tepkinizi cok abarti buldum adam kendini duzgun ifade etmis siz yuklenmiste yuklenmissiniz bir omur mutlaka boyle ayriliklara duseceksiniz kendimizi ezdirmeyelim derken abartmaya gerek yok bu seferde siz onu degistirmeye calisiyorsunuz marifet karsidakini kirmadan kendini kabul ettirmekte yoksa eninde sonunda biter yikimi simdi olandan cok fazla olur

Boyle devam edin , cok takdir ettim
Benim icin bir kere kiyafetime karismasi bitirmek icin yeterli sebep , siz de nasil iatiyorsaniz oyle yapin

Arkadaşlar bugün tekrar konuyu açtı yine aynı şeyleri konuştuk tartıştık. Ben bitirmek istiyorum ciddiyim dedim. Kaybetmek istemiyorum seni dedi bitsin istemiyorum karışmayacağım söz dedi bakalım.Bir daha olursa ben de söz veriyorum o zaman dönüşü olmayacak çok netim dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X