İlişkinin başında resti çektim. Sizce doğru mu tutumum. Soğudum yol yakınken vaz mu geçmeli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana hayranım . Çok güzel cevabını vermişsin . Zaten sen bu çocuğu ilk anlattığında “acaba başıma yok yere iş mi açtım” demiştin ☺️.senin hayatında birisinin olmasına ihtiyacın yok bence sırf aynı hobilere sahipsin diye birlikte olma.

Hayır şunu anlamıyorum ileride değişirsin diyorlar ya “ya değişmezsek” .. sonuçta 50/50 ihtimal bu .

Sana hayranım . Çok güzel cevabını vermişsin . Zaten sen bu çocuğu ilk anlattığında “acaba başıma yok yere iş mi açtım” demiştin ☺️.senin hayatında birisinin olmasına ihtiyacın yok bence sırf aynı hobilere sahipsin diye birlikte olma.

Hayır şunu anlamıyorum ileride değişirsin diyorlar ya “ya değişmezsek” .. sonuçta 50/50 ihtimal bu .
Çok teşekkür ederim :) aynen çok saçma bi düşünce değil mi ya diyor ki kendince güya aşık olursa ayrılık tehtidiyle yaptırırım her desiğimi böyle anlarım ben. Ayarı vermek lazım. Şimdi sürünüyo peşimde. Akşamdan beri yapmadığı şebeklik kalmadı yüzümü güldürmeye. Canım falan kullanıyorum ama içimden gelmiyor. Normalde çok neşeliyim modum düştü hevesim kırıldı eski neşe şen şakraklık da yok o da farkında kıymete bindik şimdi

Konunun tamamını okuyamadım ama kafa yapınıza uymadığını düşünyorum ayrılın gitsin sizi olduğunuz gibi kabul edicek birisi olmalı bence hayatınızda başta böyle dediğine göre zamanı gelince kendini deşifre etmeni istemiyorum gibi sözler duymanız yakındır ..

Bu erkeklerde kendini ne saniyorsa.Daha 2 haftalık ilişkide evliymiş gibi modlara girmeler filan.
Evli olsaniz bile yapmamasi gereken bir davranis iken simdiden boyle yapiyorsa samimiyet arttikca baska neler neler gelir arkasindan

Erkekleri anlamiyorum, acık kadinlarla ilgileniyorlar mesela sonra hemen kapatmaya calışıyor. Oysa dunyada bir sürü muhafazakar kadın var. Bence hayat gorusunuz farkli, devam etmemelisiniz

Valla adami soyledigine soyleyecegine pisman etmissin zaten.
Daha ne yapcan?

Soylenecek birsey kalmamis ki

Icin sogumamis anlasilan.

Merak etme bu saatten sonra ya seni oldugun gibi kabul eder ya da o ayrilir zaten.

Uzatma bence fazla

Valla hemşehrim, ben eşime hayatta karıştırmam ama hep uyarır. Ve uyarması hoşuma gider. İstediğimi giyerim. Yani ben bunu kafaya takan ama zorlamayan adam seviyorum bilmem anlatabildim mi :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X