• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkinin başındayken taviz verilmeyecek konular açık açık söylenmelimi

Erkekleri birbiriyle kiyaslayarak baslama iliskiye hatta iliskileri de kiyaslamamk lazim ve iliskinde hosnut olmadigin seyler yasaninca ikaz et bu durum hosuma gitmiyo falan gibi. Bastan liste cikartma adama

kkda bi sürü konu dert okuyorum bunlardan dolayı bazı görüşlerim daha da katılaştı mesela ailenin olduğu şehirlerde yaşamak ben böyle bişey istemiyorum yada sevgilimin kız arkadaşlarıyla samimi olması ben kıskanç birsiyim böyle şeyleri istemem sizce bunları açık açık söylemelimiyim yoksa ileriye mi bırakmalıyım, ama açık açık söylesem ters tepecekmiş gibime geliyo ne yapcam bilemedm

zamana bırak...yeri geldikçe net bi şekilde belli edersin istemediğin şeyleri ama baştan yurt müdiresi gibi kurallar listesiyle çıkma adamın karşısına:P

Hehhhh tamda bu konu iste
Seninle ayni durumda olsam keske
Benim duzenli giden bir iliskim var masallah
Ama bizimde sorunumuz onun en yakin kiz arkadasi :KK43:
Ne dediysem, ne yaptiysam yokk. Kizdan vazgecmiyo
En son sizi tanistiricam oyle karar verirsin dedi de tamam dedim

Keskee iliskimizin en basindayken yani beni tavlama asamasindayken soyleseydim ben samimi kiz erkek arkadasligi istemiyorum diye!

Cunku o donemlerde erkekler yeter ki kizin gonlunu yapayim dedigi icin cogu seye tamam diyorlar

Bende basta soyleseydim suan biz bu durumda olmazdik

Bak diger konulari en basindan soyleyip adami sogutma kendinden, ama bu arkadas konusunu mutlaka soyle :)
Tatlim bende nisanlimla Aynı seyi yasadim sonra iyice sinir pomata basladim ve kesin bi dille ben o kizi hayatimzda istemiyorum onun yüzunden huzursuz oluyorum bynuda sana yansitiyorum ve kavga etme noktasina geliyoruz dedim en sonunda agzindan girdim burnunda Çıktım ve galip geldim kiz artk hayatimizda değil

Bilmem bana biraz ters gelio boyle liste halinde sayar gibi..gonul iliskisi bu sonucta, birini ilk tanidiginda kati oldugun bi olayda gun gecip o kisinin guzel ozelliklerini gordukce esnek de olabilirsin

olaylara bakış açınız, takındığınız tavırlar, verdiğiniz tepkiler, vurguladığınız ilkeler
zamanla ayrıntılı bir liste oluşturacaktır zaten
önemsiyorsa saygı duyar, ilgili konulara hassasiyet gösterir
ayrıca başlarken gerçek bir ilişki olup olmadığını, kalıcılığını kestiremezsiniz ki...
hani doğal, samimi olun yeter diyorum
kabul ve değer görmek için inanmadığınız şeylere onay vermeyin yeter..;)

evet arkadaşlar bunu merak ediyorum yeni yeni tanımaya başladığınız biri var ve siz olsanız ilerisi için ya da şu anki yaşamınızda ilişkinizde taviz veremeyeceğiniz konuları ( arkadaş çevresi aile vs konuları ) açık açık söylediniz mi yoksa zamanla bazı konularda yumuşadınız mı

Benim kanaatimca iki tarafta birbirine durustce kendini tanitmali. Iyi veya kotu. ypmayacaginiz veya soylemeyeceginiz bir seyi en basindan bilmeli. En azindan ona gore hareket ederr.

Back
X