• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iliskinin erkegi ben mi olucam boyle?

pluviaben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
14
26
3
25
merhaba guzel ablalarim, burayi bir suredir takip ediyorum ama uyeligim yoktu sadece bakiniyordum ama simdi de benim bir derdim var yardimci olun bana lutfen :kızgın:

ben 20 yasindayim, 1 senelik bir iliskim var. onceden farkinda degildim ama dusuncesizlikleri beni artik o kadar bogmus ki ondan son 2 aydir cok uzaklastim. iliskinin erkegi benmisim gibi hissediyorum her seyi ben dusunuyorum, ciddi anlamda akliniza gelebilecek her seyi iliskide ben dusunuyorum o hicbir seyle ilgilenmiyor, hicbir sey hakkinda bir fikri yok tek yaptigi haklisin, dogru, ozur dilerim, kusura bakma demek. her seferinde dusuncesiz hareketler sergiliyor ve ben bir gun hakli olmaktan sıkılacagimi hic dusunmezdim.:KK43:
aramiz biraz bozulsa hemen bana parayi basip hediye aliyor, gonul almak icin para basacagina keske kac kez uyardigim halde biraz olsun dusuncelerini degistirse.. ben cok bunaldim artik hicbir hediyesine sevinmiyorum son zamanlarda parasiyla goz boyuyormus gibi gelmeye basladi.

ayrica haziranda universite sinavim var, ona kafa yorarken birde bu kafami dolduruyor. kafamin cok doldugunu, biraz rahatlamak istedigimi bu yuzden ara vermek istedigimi soyledim sadece sinavima yonlenecegimi soyledim ama bencillik yapip israr ediyor ben degisicem diyor. sizce degisir mi ben inanmiyorum da.. :işsiz:
uzun oldu birazcik, okuyanlara tesekkurler:KK200:

Sınavdan sonra karar verirsiniz değişip değişmediğine. Sınava birkaç ay kalmışken bunu gözlemlemenin sırası değil.
ben de bundan bahsediyorum, istemiyorum su an kafa yormak cunku derslerime zor odaklanmaya basladim. israr ediyor surekli, kalbini kirmaktan korkuyorum artik.

Siz hayatınıza bakın,
Hedefleriniz için koşun...
O zaten arkanızda kalacaktır.
Sizde bunu farkedeceksiniz ki zaten farkındasınız.

merhaba guzel ablalarim, burayi bir suredir takip ediyorum ama uyeligim yoktu sadece bakiniyordum ama simdi de benim bir derdim var yardimci olun bana lutfen :kızgın:

ben 20 yasindayim, 1 senelik bir iliskim var. onceden farkinda degildim ama dusuncesizlikleri beni artik o kadar bogmus ki ondan son 2 aydir cok uzaklastim. iliskinin erkegi benmisim gibi hissediyorum her seyi ben dusunuyorum, ciddi anlamda akliniza gelebilecek her seyi iliskide ben dusunuyorum o hicbir seyle ilgilenmiyor, hicbir sey hakkinda bir fikri yok tek yaptigi haklisin, dogru, ozur dilerim, kusura bakma demek. her seferinde dusuncesiz hareketler sergiliyor ve ben bir gun hakli olmaktan sıkılacagimi hic dusunmezdim.:KK43:
aramiz biraz bozulsa hemen bana parayi basip hediye aliyor, gonul almak icin para basacagina keske kac kez uyardigim halde biraz olsun dusuncelerini degistirse.. ben cok bunaldim artik hicbir hediyesine sevinmiyorum son zamanlarda parasiyla goz boyuyormus gibi gelmeye basladi.

ayrica haziranda universite sinavim var, ona kafa yorarken birde bu kafami dolduruyor. kafamin cok doldugunu, biraz rahatlamak istedigimi bu yuzden ara vermek istedigimi soyledim sadece sinavima yonlenecegimi soyledim ama bencillik yapip israr ediyor ben degisicem diyor. sizce degisir mi ben inanmiyorum da.. :işsiz:
Daha 20 yaşindasin tatlım, daha oncelikli sorumlulukların var. Ne diye kendine yük ediyorsun bu cocuğu. Sinava kadar çikar aklindan, sonra sakin kafayla tekrar düşünürsün.
Bak burada ne hikayeler var, güclü bi kadin olabilmen için kendini geliştirmeli ve ayaklarinin uzerinde durmalisin. Senin geleceginden daha onemli degil bu iliski. Sal ipini bence. Ki sahsi kanaatim degişmiyorlar

Bu iliskiye ara vermeyi de ben anlamiyorum ya bitirirsiniz ya devam edersiniz.
Sinavim var ara verelim, yogunum ara verelim. Daha iyi birini bulamazsam donecegim demek mi bu.

Daha 20 yaşindasin tatlım, daha oncelikli sorumlulukların var. Ne diye kendine yük ediyorsun bu cocuğu. Sinava kadar çikar aklindan, sonra sakin kafayla tekrar düşünürsün.
Bak burada ne hikayeler var, güclü bi kadin olabilmen için kendini geliştirmeli ve ayaklarinin uzerinde durmalisin. Senin geleceginden daha onemli degil bu iliski. Sal ipini bence. Ki sahsi kanaatim degişmiyorlar
cok haklisiniz, burada o kadar zor seyler okudum ki.. bence de degismeyecek vakit kaybetmemeliyim biliyorum sinavima o kadar az kaldi ki

Bu iliskiye ara vermeyi de ben anlamiyorum ya bitirirsiniz ya devam edersiniz.
Sinavim var ara verelim, yogunum ara verelim. Daha iyi birini bulamazsam donecegim demek mi bu.
hayir tabiki oyle dusunmedim. farkindaysaniz sinavim icin oldugunu belirttim daha iyisini arayacagimi soylemedim. bitirmek dogru olur mu olmaz mi henuz dusunmedim o yola girmedim. sadece kafami cok doldurdugu icin biraz rahat kalmak istedim

zaman çok değişmiş :)
ben 95 yılından 2005 yılına kadar genç kızlık dönemimi yaşadım evlendim
bizim dönemimizde erkekler teklif eder birşeyleri başlatırdı
kadınlar daha ağırdan alırdı
şimdi bakıyorumda kızlarımız teklif ediyor
erkekler kızlardan bekliyor
iki tane kızım var
aman sabahlar olmasın :silah:

zaman çok değişmiş :)
ben 95 yılından 2005 yılına kadar genç kızlık dönemimi yaşadım evlendim
bizim dönemimizde erkekler teklif eder birşeyleri başlatırdı
kadınlar daha ağırdan alırdı
şimdi bakıyorumda kızlarımız teklif ediyor
erkekler kızlardan bekliyor
iki tane kızım var
aman sabahlar olmasın :silah:
keske eski donemlerde yasasaydim:) haklisiniz. Allah kizlariniza uzun bir omur ve huzurlu bir yasam versin insallah

Canım öncelikle sınavına odaklan dersine çalış kazanmaya bak ..
Iliskine gelince pasif insan hep pasiftir değişmez. Bizim evliliğimizde de hep düşünen araştıran ilgilenen benim eşim yap dediğimi yapar vs .. Bu beni çok zorluyor mecbur herşeyi ben düşünüyorum bir yerden sonra sinirli stresli oluyorsun hatta bazen kendimi evin erkeği gibi hissediyorum :)) biraz sınav icin ara ver baktın soğudun duzelmiyorda ... artık sen bilirsin iş bilen erkek daha iyi inanki eşimi seviyorum ama keşke böyle olmasaydi eski aklım olsa bu yönlerini gorseydim bırakırdım ama şimdi canım tabiki :)) katlanırsan devam et .

İlişkinin erkeği ben mi olacam demen bir hata ve ardından bu durumdan şikayet edip gene kendi istediğinin olmasını istiyorsun o değişsin iatiyorsun ilk önce sen değiş

Canım öncelikle sınavına odaklan dersine çalış kazanmaya bak ..
Iliskine gelince pasif insan hep pasiftir değişmez. Bizim evliliğimizde de hep düşünen araştıran ilgilenen benim eşim yap dediğimi yapar vs .. Bu beni çok zorluyor mecbur herşeyi ben düşünüyorum bir yerden sonra sinirli stresli oluyorsun hatta bazen kendimi evin erkeği gibi hissediyorum :)) biraz sınav icin ara ver baktın soğudun duzelmiyorda ... artık sen bilirsin iş bilen erkek daha iyi inanki eşimi seviyorum ama keşke böyle olmasaydi eski aklım olsa bu yönlerini gorseydim bırakırdım ama şimdi canım tabiki :)) katlanırsan devam et .
beni gercekten anlayabilen birini bulduguma cok sevindim, tesekkur ederim cok samimisiniz:) gercekten cok zor bir sey sinir ve stres beni mahvediyor artik. ciddi bir sekilde konusucam israr etmesine izin vermicem bu sefer :sinirli:

beni gercekten anlayabilen birini bulduguma cok sevindim, tesekkur ederim cok samimisiniz:) gercekten cok zor bir sey sinir ve stres beni mahvediyor artik. ciddi bir sekilde konusucam israr etmesine izin vermicem bu sefer :sinirli:
:)) evet anlıyorum seni . Seveni de bulmak zor bunu 'da unutma . Seviyorsa diğer yönleride iyiyse dikenine katlan . Yok eğer bir dünya eksiği var sadece benim icin bir alışkanlık yasanmisliklar var diye zorlaniyorum kopmaya dersen bu pasiflik yönü çekilmez derim ben :)) karar senin kuzum

Back
X