İlişkinizde en zorlandığınız konu ne oldu ?

angel_

♥ Herşey güzel olucak ♥
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
1.187
14
158
İstanbul
selaammm kızllaarrr buyrunnnnnnnnn
merak ediyorum, sevgilinizde yeni ilişkiye başladığınızda en çok zorlandığınız konu ne oldu ? şu anda halla kafalarınızsın uyuşmadığı bi konu varmı?
yada keşke böyle olsa dediğiniz konular varmı?

ben söyliyim. hep diyorumki. ''keşke sevgilimde benim kadar ince düşünse herşeyi. erkek milleti değilmi, hiç bişeyi kafaya takımıyor çok gamsız oluyorlar bazen.yada öyle görünüyorlar. bu huyuda canımı çok yakıyor ''

ılişkimde en zorlandığım konu karşılıklı kıskanclıklarımızdı...
Ama askerlıkle aşıcaz sanırım bu konuyudaa..Gerçi şuanda o aşmış gibi ama bende değişiklik yokk .....
Askerlık ters tepdi.. Güzelde oldu..Daha çok sıkıcak derken özqür kız oldum =)
:lepi:

onun beni çıldırtan boğan hatta öldren kıskançlığı oldu . ço şükür zamanla bunu daha az belli etmeyi öğrendi

selaammm kızllaarrr buyrunnnnnnnnn
merak ediyorum, sevgilinizde yeni ilişkiye başladığınızda en çok zorlandığınız konu ne oldu ? şu anda halla kafalarınızsın uyuşmadığı bi konu varmı?
yada keşke böyle olsa dediğiniz konular varmı?

ben söyliyim. hep diyorumki. ''keşke sevgilimde benim kadar ince düşünse herşeyi. erkek milleti değilmi, hiç bişeyi kafaya takımıyor çok gamsız oluyorlar bazen.yada öyle görünüyorlar. bu huyuda canımı çok yakıyor ''

ah bacım benim bende bu adam bu kadar zıt olmasaydık keşke diyorum birde bu kadar patavatsız olmasaydı diye:çok üzgünüm:

yeniden sevebileceğime inanmıyordum...sevgimi kabul etmekte çok zorlandım...

bitmek bilmeyen inadı çok zorladı hala zorluo beni.neler çektim o inadı yüzünden.karadenizli deilmi işte.laz inadı bulaşmış paşama :mymeka: ama yinede sewiorum böcüğümü yhaa:asigim:

onun çok iyi niyetli olması göz göre göre de olmaz ki kendine kötülük yapan kişileri bile kabullenmesi...
aman o öyle işde demesi...
çok girişken ve konuşkan olması....çoğu erkekde olduğu gibi lafların işine gelenini anlayıp işine gelmeyenleri duymaması...:bbo:
ikimiznde birbirimizden inatçı olmamız...
ama ne olursa olsun kopamıyoz ki...Allah sevenleri ayırmasın ne diyim...

çok sabit fıkırlıydı.. sımdı birazcıkta olsa esneklık kazandırdımm çok sukur..

Arkadaşkende Kıskanıyoduk Birbirimizi..

Sevgili Olduk Hala Kıskanıyoruz!!

Kıskançlığı herkesten herşeyden kıskanması çıldırtıyo beniii:delphin:

fazla duygusal olmaması benim gibi aşk adamı olmaması.. duygudan önce mantık gelir diyenlerden.. çok güçlü olması ve herseyden az etkilenmesi. böyle olması gerekiyor bi tarafın daha mantıklı olması lazım ilişkinin ayakta kalabilmesi için diyor.. hayatta aşk için acı çekmez aşk acısı diye bişey yoktur ona göre mutlu huruzlu mantıklı bi ilişki varken neden insanlar aşk acısı çeker ki diyor.. adamı bugün terketsem yarın unutur beni.. üffffffffffffff =(

he benim kociş de biraz gamsız ama düşündüklerimi paylaştıktan sonra benim kaygılarımı paylaşıp

sakinleştirmeye çalışıyo sağolsun bunun dışında 1 yıllık evliyiz 3 senedir fln tanısıyoruz

daha hiç kavga etmedik çok şükür...tartışmalarımız tabii ki oluyo ama eşimin en sevdiğim huyu

ki bende bu huya sahibim bir konuda ikimizde farklı düşünüyorsak sen öyle düşünebilirsin

fakat ben sana katılmıyorum deyip kavga etmeden

hayatımıza güllük gülistanlık devam edebiliyoruz assskiimm meniim yaaa şu andada bi bebiş

bekliyoruz 3 kişi olucaz inşallah :CüvCüv: Allah nazarlardan saklasın inşallah amin

kimse birbirinin aynısı değildir Ve hiçbir zamanda ikizimizi aynı bizim gibi olanı

bulamayız böyle birşey yok

bizi birleştiren sevgimiz ve saygımızda oldukça umarım herşey çok kolay olur :Saruboceq:

en ufak şeyi yanlış anlayıp parlaması
ufak tartışmaları bile sevmiyorum ama aşkım bunu normal görüyor olacak tabi diyor.

Tartıştığımız zamanlar adam duvar olurdu çıt yok, çıldırırdım ne düşünüyor anlamazdım. E 5 yıl oldu iyiyiz şimdi o biraz konuşuyor bende artık anlıyorum konuşmasada ne düşündüğünü :dance:

Back
X