ay benim son ilişkim tam arapsaçı olmuştu.sevdiğimden devam etmesi için uğraştım.ama en sonunda ben de pes ettim yani yeter.zorlandığımız o kadar çok konu vardı ki.kendisi o kadar çok kötü huyu bünyesinde barındırıyodu ki artık bir kaç tane çok sevdiğim özellikleri de yetmedi yani.mesela neler:dik kafa, sabit fikir, sertlik, kabalık, patavatsızlık, ilgisizlik, saygısızlık, vermeden almak istemesi, hiç bir hatasından özür dilemez, gönül almaz, her şeyimi eleştirir ve uzatabilirim bu listeyi.kim nasıl katlanıyorsa katlansın umrumda değil ne hali varsa görsün.kendime güvenimi azalttı, kendime olan sevgimi azalttı, o kadar çok kalbimi kırmışlığı vardır ki anlatamam.bir gün kendi kendime dedim ki ne çekiyorum bunları?deli miyim ben 3 günlük dünyada kendimi paralayacağım.adam olmayanla ve adam olmak için de çaba sarfetmeyenle ömrümü tüketcem.bıraktım.sevgi de bir yerde bitecek mecbur.ya ben ondan önce herkesle anlaşırım diyordum.anaaa resmen zeytinyağ suya karışmaz ya öyle karışmadık birbirimize.aman amaannn dünya varmış.şu an mutluyum, huzurluyum.