Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BENDE FACEBOOK 'UN OKEY SAYFASINA ÇOK TAKILIRDIM GEREK İŞTE GEREK EVDE PUAN YUKSELTMEK AMACIM:) DERKEN KARŞIMA ORTİM OLARAK BİRİ GELDI ( EŞİM ) SONRA NASIL OYNUYORZ AMA KARŞI RAKIPLERI PERT EDIYORUZ :) KONUŞMA FALANDAN YOK HRKZ OYUNA BAKIYOR ERTESI GUN YINE DENK GELDIK ARTIK RABBIM İŞTE BİRLEŞTİRCEK YA KADERLERİMİZİ SONRA EKLEDIK BIR BIRIMIZI O BENIM EVIME YARIM SAAT MESAFEDE OTURUYORMUS ATLADI GELDI BIR ÇAY BAHÇESINEDE SOHBET FALAN O ANDAN SONRA ÇIKTIK EVLENDIK ...ŞİMDİ OKEY OYNAMIYORUZ :) NASIP KISMETI BULDUK ARTIK :)) HERKEZE MUTLULUKLAR DİLERIM BENDEN... RABBIM KIMSENIN YUVASINI BOZMASIN... AMİNNNNN
ya bu konu hakkında bu sayfada çok tartıştık sılmısşer galıba . inetrnetten tanışalara karşı çıkan çoktu .. baya mucadele ettım onlarla :)) silinmiş herşeyy..
internetten başlayan ilişkilere karşı olan hanımlar karşımızdakinin güvenirliği,aşkın sanal mı gerçek mi olduğu konusunda endişeleri var anlıyorum hak veriyorum
ama ordan tanışıp karşısına iyi insanlar çıkıp evlenenler yada evlenecekler olanlar var onlara da mutluluklar dilerim.
sonuçta size iyisi denk gelmiş. ama kötüsü denk gelende var.nasılsa sanal diyip kandıranlarıda biliyoruz.
tamam sokakta,işyerinde,okulda da karşımıza çıkabilir öyle tipler ama sanal olduğu için biraz daha riskli sadece o kadar
----
geleyim kendi meseleme
ben onu 1-2 kere görüp çok beğenmiştim ama hiç umudum yoktu.sonra karşılıklı çabalamalarla baktım ki başlamış
arkadaştık önceleri sonra ben ondan hoşlandım sevdim . 5 ay karşılıksız sevdim sonra psikolojim bozulunca aradım dedim ben seviyorum seni ama beni sevmen için demedim artık uyuyamıyorum içimde kalmaktansa bil daha iyi dedim. sonra çat telefonu kapattım. tam 1 saat sonra mesaj geldi senin bu huyunu çok seviyorum bende seni seviyordum ama diyemiyordum diye başladık öyle :))
o daha askerdeydi resminden gördüm tam benm dipim didim teyse kızı arkadaşımdı o askerden gelince haberm oldu süslendim püslendim burnunun ucuna kadar gittim görsün beni die oda hemen beni fark etti bikaç yalvarma telefon muhabbeti derken kendimi kollarında buldum yani luan evliyim ama ben ona söölemiştim sen askerdeyken ben seni tanıodum komploya kurban gittin demiştim sis kadınlardan korkulur demişti BEN SEÇİLMEM SEÇEEEERİİİİİİİİM
HAA BU ARADA yalvarma flan yannış anlamayın ben değil o yalvarmıştı benmle çıkarmısın die. genelde ben ayağıma kapandırırdım ama zavallım benm isteğimle olduğunu bilmiyodu kocacım şikeye kurban gittin canım benm
çok seçiçi bırıyım sanırım eşim bana çok yalvardı 2 sene boyunca kapımda yattı öğrenciydım o zaman yok yok yok istemıyordum bır türlü sevgilim var vs diyordum sevgılımde vardı sevmıyordum ne yalan söleyeyım sevgılımde kıskançlığıyla bunalttı benı begenmediğim çoçuğun arkasına saklanmış olarak buldum kendımı oda tuttu ellerimden evliyim şimdi 1 senelik
biz 3 kardeşiz. ablam aklı başında olgun birisiydi hep. ben ortancayım. küçüğüm ise erkek.ç vurdumduymazın teki oldu hep. ablam da ağır olunca babam da elini etliye sütlüye vurmayınca annemin yanında hep ben oldum. heryere yanında gittim koruma gibi. o yğzden biraz erkeksi tarafım vardır karakterim de öyle olunca güzel de olmama rağmen pek arkadaşlık teklif eden olmazdı. dolaylı yoldan teklif gönderenleri de cevabını verip yollardım. yani hiç kimseyle çıkmamıştım. lise üniversite derken evlenme yaşımız geldi. etraftan teklifler de gelmeye başladı ben de hep sapını kulpunu takıp postalıyordum.
aynı apartmanda yıllardır birlikte yaşadığımız komşularımızla çok samimiydik. derken ben işe başladığım sene babam da başka bir ilde görevlendirildi. evimizin boşaltılması gerekiyordu. kalacağım yer sorun olunca bir süre bir kapı komşumuzda kalmam kararlaştırıldı. komuşumuzun 2 çocuğu vardı büyük olan kızı ablamla aynı yaştaydı ve samimi arkadaşlardı. küçük olan ise erkekti. benden 1 yaş büyüktü. her yaptığı işi ciddi yapan pek gülmeyen, çok iyi basketbol ve voleybol oynayan orta üst seviyeden yakışıklı birisiydi. o da kızlarla pek konuşmazdı. tüm muhabbetimiz. annen evde mi? evde. günaydın, günaydın vs vs. benim onlarda kalmaya başladığım sene o da başka bir şehirdeki üniversitede yüksek lisans yapıyordu. tatillerde bile pek gelmezdi. o yüzden pek karşılaşmadık. benim görev yerim il merkezinden bir ilçe merkezine çıktı. orada arkadaşımla bir ev tuttuk. ben hafta içi ilçede kalıyordum. hafta sonu yine gelip komşumuzda kalıyordum. bu böyle bir yıl kadar sürdü. haftasonu yine onlarda kaldım. pazar akşamı ilçeye gittim. pazartesi akşamı annem aradı. .... teyzenler seni istiyor. ne dersin dedi. ben de saf saf "daha dün ordaydım. yarın da işim var gidemem ki şimdi. ne yapacak ki beni. bu kadar acilmiymiş? dedim. annemde telefonun ucunda kahkahalarla gülüyor. yok yok öyle değil. seni oğluna istiyor. "kendisi ne karar verirse versin benim kızımdır ama ben hem kızım hem gelinim olmasını istiyorum" demiş. ardından da kendisine bu hafta sonu söyleyecektim ama bunca yıllık komşuyuz. sizin haberiniz olmadan söylemek istemedim. demiş. ben telefonu kapadım kafam allak bullak. çocukla bir samimiyetim yok. ailesi desen zaten benim ailem gibi. onlardan yana mazeret uyduramam. çocuğa birşey dicem. hem başarılı hem yakışıklı, etrafında da bir tane kız görmedim ki onun arkadaşı var diyeyim. ama çok sinirlenmiştim. kendimi kapana kısılmış gibi hissettim bir an. neyse dedim. ben bir görüşeyim onunla sonra kararımı söylerim dedim. kafama koydum bir kulp takıp sepetleyevcektim. yani çocukta bir sorun yok ama bende evlilik gibi bir düşünce de yok. tek bildiğim biraz muhafazakar olduğuydu. merak etmemiştim ki hakkında iyi bir araştırma yapayım. son gördüğümden bu tarafa da 1 yıl olmuştu. neyse gün geldi. o gün iğrenç bir makyaj yaptım. kısacık bir etek giydim. altına iğrenç yeşil bir çorap. saçlarım dağınık gittim randevuya. kendisi muhafazakar ya. o "olmaz" desin. bende kimseyi kırmayayım havasındayım. masaya oturduk. benimle evlenmek mi istiyorsun dedim alaycı bir şekilde. o da evet. ama benim istememle olmuyor dedi. ben hergün böyle giyiniyorum. seni bozmasın sonra dedim. giyim tarzının hoşuma gittiğini söyleyemem ama evlenmek istediğim kadına da şart dayatamam. sen nasıl istiyorsan o şekilde giyin dedi. Kafayı sıyırıyordum. deliyim dedim. olsun, her eve bir deli lazım. dedi. çocuk olursa bakamam dedim. tabii ki tek başına bakamazsın birlikte bakacağız dedi. benim işyerinden erkek arkadaşlarım gelirlerse eve ne dersin dedim? o anda kendisi de evde olduğu sürece herkese kapımızın açık olacağını söyledi. ben çocuğa kulp takmaya gittim, o ağzından çıkan her kelimede beni şaşırttı. tamam düşünücem diyip ayrıldım. 3 kafta kafa patlattım. bu arada hem bizimkilerden hem onlardan "ne oldu" sorularıyla muhatap oluyorum. velhasıl kulp bulamadım. deneyelim dedim. onun okulu bitirmesi askerliği derken 1 yılı sözlü 2 yılı nişanlı 3 yıl geçti. biribirimize deli gibi aşık olmuştuk. ilk başlarda bana bu bir aşk evliliği değil demişti. bende zaten aşk zırvasına inanmam. mantık yoksa aşk da yoktur demiştim. 3 yılda birbirimize sırılsıklam aşık olduk ve evlendik. kısmetse ilk meyvemizi ilk baharda alıcaz. 10 yıl aynı apartmanda yaşayıp birbirimizi tanımadık ama 3 yılda hayatımızın aşkını bulmuştuk...
Belki size komik gelebilir yada aman u salakta asik oldunu zanediyo diyebilirsiniz ama biz sevgilimle nette tanistik tanismamiz tartismayla oldu sonra orendim ki yasadim kove yakin bi kovdenmis oda 1 sene oldu tanisali umarim guzel mutlu mesu devam eder