İlişkisel

userrry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
142
27
13
Bir erkek düşünün öyle kolay kolay ilgi göstermeyen sevgi sözcükleri söylemeyen tam adam akıllı hissederse söyler. Ve bu kişiyle bir konu üzerinde konuştuktan sonra verdiğim cevaplar hoşuna gidiyor ve alnımdan öpüyor. Bunun bir anlamı var mıdır acaba 😂😂 ve aynı zamanda kız arabada olduğu halde çocuk telefonunu araba da bırakıp ek diğer paralarda arabanın içindeyse örneğin yemek almaya gittiyse bu durum çocuğun kıza güvendiğinin göstergesi midir ?

Bir erkek düşünün öyle kolay kolay ilgi göstermeyen sevgi sözcükleri söylemeyen tam adam akıllı hissederse söyler. Ve bu kişiyle bir konu üzerinde konuştuktan sonra verdiğim cevaplar hoşuna gidiyor ve alnımdan öpüyor. Bunun bir anlamı var mıdır acaba 😂😂 ve aynı zamanda kız arabada olduğu halde çocuk telefonunu araba da bırakıp ek diğer paralarda arabanın içindeyse örneğin yemek almaya gittiyse bu durum çocuğun kıza güvendiğinin göstergesi midir ?
Ah ah siz birseyler hissediyorsunuz orasini anladim,bence yaptigi hareketlere , somut bir eylemi olmadikca anlam yüklemeyin ..

Niye kulağı doğrudan göstermek yerine işaret eden bu sözde gizemli özde ilerde bu tavırları ile sorunum var konuşamıyorum a evrilme olasılığı olan erkek diye yazmak istedim hayat zaten zor dolu dolu konuşmak anlaşmak varken zor degilmi böyle işaret dilini kullanan ( gerçek kullananlar kulağı duymayanlar hariç yanlış anlaşılmasın) birisi....güvenmek bu kadar kolaymi sanki cuzdandan para almaz zaten kimse öyle durumda bu güvenilir mi demek bana baya mantık gitmiş aşık gözü kör e başlanmış gibi gibi geldi bence iyi tanımaya çalışın sonra kurbağa çıkabilir duygularını anlatmayan iletişim konusu eksik ilişkiler pek iyi değil yorumum bu bu onun güvenilir sevgi dolu olduğunu değil ağzını açarsa kacacaginizi düşündürür birde bazı tipler tam bağlayana kadar kötü ozelliklerini kadınların böyle alın öpme ritüeli gibi sevdiği şeyleri yaparak gizlerler.....dikkatli olun diyorum bu yonteem defalarca denenmiş ....... Erkekler düzdür genelde böyle gizemli şeyler bana hep bı acaba dedirtir

Back
X