ilişkisi olan yada evli olan erkekler daha mı cazipler??

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
geçen sevgilimle de bu konuyu konuşmuştuk daha önce de arkadaşlarımla
ilişkisi olan yada evli olan erkekler bekar bayanlara daha cazip mi geliyor gerçekten?
özellikle sevgilisi olmayan öteki taraftan bakabilcek arkadaşlara soruyorum.

yani diyelim birinden hoşlandınız öğrendiniz ki sevgilisi yok bi süre sonra sıkılınır mı
ya da sevgilisi olsa daha mı kıymete biner? ve neden??

özellikle bu neden kısmı kafamı çok kurcalıyor akannehir

Seçilmiş erkek kıymetliymiş.
Çünkü başka bir kadın onu diğer erkekler arasından elemiş,seçmiş..
Kadın beyni böyle bakıyor(muş)

ben de kendimi zorluyorum anlamak için ama bazen bi arkadaşım hoşlandığı çocuğun sevgilisi olduğunu duyunca "ayırırız;)" fln yapıyor. bu farklı arkadaşlarımla hep başıma geldi
saçmalama fln diyorum vazgeçiriyorum ama içten vazgeçmiyorlardır eminim
seçilmiş erkek mi yoksa "ben o kadından daha iyiyim"i kanıtlama arzusu mu acaba
birde eğer çok beğenilen bi bayanın sevgilisiyse o da dikkat çekiyor diyenler var

ben de kendimi zorluyorum anlamak için ama bazen bi arkadaşım hoşlandığı çocuğun sevgilisi olduğunu duyunca "ayırırız;)" fln yapıyor. bu farklı arkadaşlarımla hep başıma geldi

"Ayırırız" diyenleri boğazlayasım geliyor..
Nasıl bir ahlaksızlıktır bu..?

sevgilisi olmayan erkek cazip sevgilisi olanı napıyım hicde bakmam yani bazen olur bakarsın ogrenirsin sevgilisi var mutlular ne ugrascam baskası yokmu

evlı bır adamla ilişkı kuran bır kadının tvdeki sözlerıyle cevap vereyım...
''banane evliliğinden beni tatmin etmesi hem maddi hem manevi yeterli karısı uğraşsın kirli kıyafetlerıyle yemeğiyle''
bu yuzden caziptır belkı sorumlulukları olmayan boşverilmiş ilişkiler daha caziptir belkı...
sempatiksalakcinni

"Ayırırız" diyenleri boğazlayasım geliyor..
Nasıl bir ahlaksızlıktır bu..?

evet benim de ya.. bi de yakın arkadaşlarım diyince bi de pişmiş kelle gibi sırıtıp, o çocuğun sevgilisi adına bi tokat atasım geliyor kendilerine gelsinler diye :)

seçilmiş erkek mi yoksa "ben o kadından daha iyiyim"i kanıtlama arzusu mu acaba
birde eğer çok beğenilen bi bayanın sevgilisiyse o da dikkat çekiyor diyenler var

kız DOC.. gece gece açtığın bu tartışma konularına hastayım heee.. olumunekankayizsmile geceleri beyin fırtınası oluyön dimek.. delikafadulden şaka biyana cidden tartışılcak konular..
böyle ayırırız diyen arkadaşlarla nasıl hala arkadaş kalabiliyon ki?? ben korkarım valla, gün gelir sana da yaparlar.. ikiyüzlülük bu resmen...

bana hiç cazip gelmemiştir.. ilişkisi olan her erkek dünya ahiret kardeşimdir.. ama sevgilisi olan erkeğe olsun biz de takılabiliriz arada diyen tipler de yok değil.. benim sevgilimi evine çağirmişti birisi.. sevgilin duymaz korkma yazmış bi de.. terslemiş sevgilim tabiki.. bu kadar midesizleşme istersen demiş.. ablamında başına geldi evliyken.. eniştem hiç aldatmadı.. ama ablamın yanında resmen asıldı bir arkadaşı. bana midesizlikten başka bişey olarak görünmüyor.. ben etrafımdaki insanların mutluluğuyla mutlu oluyorum.. allah herkesleri sevdiğine bağişlasın..

hiçbir zaman sevgilnizi çok övmeyin zaten kimseye.. iyi erkek bulmak zor bu zamanda başkaları için kıymetli olur sonra gözüne hoş gözükür hep kötüleyin tanıdığınız tanımadığınız herkese :))

bekarsa hasetinden yapar
evliysede bağlanmadan hayatın paranın dibine vurma sendromu
adam yada kadın evliyse gıkını bile çıkarmadan sevgilisinin bütün isteklerine uymak zorunda olacak
karşısındaki kişide bunun keyfini sürecek bağlanma emir alma yada sorumluluk korkusu olmadan

ama kızlar size bişey söylimmi.. kızlardan çok erkekler ilişkisi olan bir kıza yakınlaşmaktan çekinmiyor.. çoğu erkekten duydum ben bu ayırırız lafını.. benim de sevgilim olduğu halde ilkokuldan ortaokuldan eklediğim erkek arkadaşlarım bana hep asılmaya başladılar.. sürekli iltifatlar falan.. sevgilimle profil resmim var bi tanesi günde 50 tane msj atardı.. numaramı istedi.. gerek yok dedim.. taa ilkokuldan arkadasız tamam face de ekledım numaramı niye vereyim dedim.. sildim sonra da.. erkekler bu konuda daha midesiz bence.. bi kızın sevgilisi olsa bile uzak durmuyo bazıları.. belki ayrılırlar diyo..

kız DOC.. gece gece açtığın bu tartışma konularına hastayım heee.. olumunekankayizsmile geceleri beyin fırtınası oluyön dimek.. delikafadulden şaka biyana cidden tartışılcak konular..
böyle ayırırız diyen arkadaşlarla nasıl hala arkadaş kalabiliyon ki?? ben korkarım valla, gün gelir sana da yaparlar.. ikiyüzlülük bu resmen...

canım yaa geliyorlar bana işte :)
napıyım çalışırken aklıma takılıyorlar geceleri diyorum bi kk kızlarına danışayımm
ne oluyor bi tartışalım diyorum fena mı yapıyorumm amaa :1rolleyes:

ama kızlar size bişey söylimmi.. kızlardan çok erkekler ilişkisi olan bir kıza yakınlaşmaktan çekinmiyor.. çoğu erkekten duydum ben bu ayırırız lafını.. benim de sevgilim olduğu halde ilkokuldan ortaokuldan eklediğim erkek arkadaşlarım bana hep asılmaya başladılar.. sürekli iltifatlar falan.. sevgilimle profil resmim var bi tanesi günde 50 tane msj atardı.. numaramı istedi.. gerek yok dedim.. taa ilkokuldan arkadasız tamam face de ekledım numaramı niye vereyim dedim.. sildim sonra da.. erkekler bu konuda daha midesiz bence.. bi kızın sevgilisi olsa bile uzak durmuyo bazıları.. belki ayrılırlar diyo..

ama erkeklerde daha çok hani sevgilisi varsa da yoksa da farketmeme sebepli böyle yapıyorlar
ama kızlarda daha da cazip geliyor işte demek ki bu adam sevebiliyor, sevgilisine iyi davranıyor, adam gibi adam sınıflamasına giriyor hemen.
hele evlilere sanırım bu adam bi kere evlendiyse bi daha evlendirtilebilinir fln mı diyorlar artık orasını tam kestiremiyorum
devir çok feci kızlar ya paranoyak olmamak için resmen insanın kendini zorlaması lazım bilmiyorumkismile

hiçbir zaman sevgilnizi çok övmeyin zaten kimseye.. iyi erkek bulmak zor bu zamanda başkaları için kıymetli olur sonra gözüne hoş gözükür hep kötüleyin tanıdığınız tanımadığınız herkese :))

Bak buna kesinlikle katılıyorum.
Eşe dosta Ne bileyim yatak muhabbetlerini bile anlatanlar kadınlar var,eşim çok iyidir diye.. akannehir

canım yaa geliyorlar bana işte :)
napıyım çalışırken aklıma takılıyorlar geceleri diyorum bi kk kızlarına danışayımm
ne oluyor bi tartışalım diyorum fena mı yapıyorumm amaa :1rolleyes:

çok iyi yapıyorsun cnmm.. olumunekankayizsmile
ben bu cazip görünme meselesini hiç anlamıyorum..
ama sebebini şöyle bir örnekle açıklayayım..
mesela hülya avşarın eski kocası..
hülya avşarın kocası olmasaydı bu kadar kadınlar arasında popüler olurmuydu? hayır..
bu elinden alma meselesinin altında, 2. kadın şu mesajı verir:
bakın, adam, karısı/sevgilisi dünya güzeli olmasına rağmen beni seçti.. ben tercih edilecek kadınım... böylece egosunu tatmin eder..
yok bekar bir adamı seçse ne olur?? kimden bi üstünlüğü olacak ki o kadının? nasıl komplekslerini bastıracak??
ben hep bu hisse kapılıyorum öyle bayanları gördüğümde yada konuşmalarını duyduğumda.. içten içe öyle bi bilinçaltı var sanki..

valla böylelerine cok kiziyorum bugün ona yarin sana
hicbizaman icin kendi basina gelmesini istemedigin seyleri baskasina yapmamak lazim
üstünlük konusuda cok sacma kötü kadindan baska bsie degiller ne üstünlügü :dilcikar:
gercekten iliskisi olan erkekler kadinlara daha cazipmi geliyomus yaa allahim ne günlere kaldik:D

Back
X