o kadar geniş kapsamlı bir konuki..
sevgili yada eş olan kadın güzeldir.. önce kadın sonra yanındaki erkek dikkat çeker..bu kadın bu erkekle beraber olduğuna göre vardır bu erkekte birşey düşüncesi..
erkek, sevgilisine yada eşine toplumda onure edecek şekilde davranır.. etrafındaki birçok kadın " ah benimki böyle değil, oda böyle olsaydı, hımm bu adam bana göre.. benimle olsa banada böyle davranır" der içinden..
birlikteliği olan yada evli olan erkeğin bağlanma korkusunun olmadığını düşünürler..
cefasını karısı, sefasını ben süreyim derler..
erkek, maddi anlamda güçlü yada iyi bir mevki sahibi ise, amaç parayı kullanmaktır..
bekar erkek, heran elinin altındadır.. onunla buluşmak zevk vermez.. " evli yada sevgilisi olanla buluşunca, o yarım saat bile bir kaçamak olarak çok değerlidir.. haz verir.. gizli gizli buluşmak.." bunu bir yerde okumuştum..vs vs .. çoğaltılabilir..
ama en önemlisi kadının kadına saygısı yok.. bir erkeğin kolundaki kadına bakan erkek sayısı belki 5 i geçmezken, bu erkeğe bakan kadının sayısı nerdeyse 80 dir..
hep 2. kadın olarak başlarlar hikayelerine.. fakat bir süre sonra 2. kadın olmak hoşlarına gitmez.. ne olursa olsun o erkeğin aslı olmak isterler..
benim anlamadığım, böyle bir erkeğe nasıl güvenilir? nasıl güvenipte o adamın eşi yada sevgilisi olmak isterler? kendisiyle bunu yaptığının , hayatındaki kadını aldattığının en yakın şahididir 2. kadın..
acaba erkekler aldatmalarına kılıf uyduruyorlarya, 2. kadın ben asıl kadının hatalarını yapmam , bu adamı kendime bağlarım mı diyor?ayol, sen kendine istediğin kadar güven, 3 ay, 5 yıl herne ise bu adam senide aldatır.. çünkü sevgilisi yada eşiylede bir zamanlar çok iyi anlaşıyordur..