ilişkisi olan yada evli olan erkekler daha mı cazipler??

burcu sana katiliyorum..aslinda bu konuda erkekler cok daha onde..bayanlara gelirsek ayartmak isteyen bayanin durumuna gore degisiyor sanirim..sevgiye ihtiyaci varsa cok seven bi cifti ayirabilir..(gerci gercek sevi varsa bu olmaz..)diger sebep esas kadin guzeldir bu da rekabete girmistir kendincee.bunu duymustum burada..yada cinsel-maddi anlamda..
ya birde sevgilini-esini ovmesen de bazi durumlara sahit olan insanlar ay benimki boyle yapmaz hayatta bilmem ne diyip seninle rekabete de giriyo.

valla en yakın arkadaşım dediğim kız bile sevgilimin yanında üstünde elbisesi sütyeni külodu görünür şekilde oturdu ya artık kızlardan korkar oldum.
insan herkesi kendi gibi bilirmiş ya arkadaşlarımdan zarar gelmez derdim ama evergreen ve derinss ikinize de katılıyorum artık bazen sırf iyi olsak bile kötüyüz fln diyorum bazı insanlara karşı

nursevde dediğin de doğru bence mesela giyimim fln kızlar genelde pek incelerler beni ben de farkederim ama umursamam :) ama ne zaman yanımda sevgilim olunca dikkat ettiğimde önce bana bakarlar bi sonra sevgilimi süzmeye başlarlar işte o zaman uyuuuz oluyoruuum

burcu sana katiliyorum..aslinda bu konuda erkekler cok daha onde..bayanlara gelirsek ayartmak isteyen bayanin durumuna gore degisiyor sanirim..sevgiye ihtiyaci varsa cok seven bi cifti ayirabilir..(gerci gercek sevi varsa bu olmaz..)diger sebep esas kadin guzeldir bu da rekabete girmistir kendincee.bunu duymustum burada..yada cinsel-maddi anlamda..
ya birde sevgilini-esini ovmesen de bazi durumlara sahit olan insanlar ay benimki boyle yapmaz hayatta bilmem ne diyip seninle rekabete de giriyo.

ah arkadaşım nası güzel dedin. sırf bu amaçla benim normal şeylerimi abartıymış gibi çaktırmadan çaktırmadan gösteren bi kız vardı. resmen çekememekten gelme hani sana iyi davrandığını görüyor kendi sevgilisiyle kıyaslıyor sonra da gıcık olup bozmaya çalışıyor hiç yoktansa. ben de aynı şekilde karşılık verdim ona sevgilisiyleyken aynı şeyi yaptım ne kadar saf görünse de dışardan anladı o artık pençesini çekti. tavsiyemdir dişe diş göze göz yapın kızlar

evli erkek evlenelim diye kadının yakasına yapışmıyor, maçoluğyla,kıskançlığıyla onun hayatını zindana çeviremiyor diye tercih ediliyor diye duymuştum.

bir sebebi de diğer kadının üzerinde hegomanya ilan etmek...

evli erkek evlenelim diye kadının yakasına yapışmıyor, maçoluğyla,kıskançlığıyla onun hayatını zindana çeviremiyor diye tercih ediliyor diye duymuştum.

bir sebebi de diğer kadının üzerinde hegomanya ilan etmek...

bana göre erkeklerin çoğu evlenelim diye yakasına yapışmıyor ve öylesine rahat bi ilişkiyi istiyor hesap sormadan hesap vermeden. yani illa evli bulmak zorunda değil ki etrafta elini sallasan ellisi böle adamlardan

Kadın beyni erkek beyni vs. yemişim beyinlerini...

herkes önünden yesin :umursamaz:

ya zaten 2. kadın olmayı kabul edebilmek için psikolojik problemleri olması gerek birinin ya da o adamı sevmiyor olması gerek..
sevdiğiniz bir adamı nasıl paylasabilirsiniz?evliyse illaki karısıyla aynı yatakta yaticak,sevgilisi varsa illaki ona dokunacak..bunları seven bir kadın kaldıramaz ki..kim sevdiğini göz göre göre başka kadına yollar?anca o erkeği sevmiyordur,çıkarları vardır ya da psikolojik sorunları vardır..
ben sevdiğim adamı paylasamam..eminim bir çok bayanda benim gibi dusunuyordur..bu yüzden de sevgilisi olanlarla isim olmaz..memlekette erkek kıtlığı yok çok şükür :)

sapık mı yok sankiiii..aklım almıyor ne anlıyorlarsa yollarını kaybetmişler heralde buldurmak lazım

o kadar geniş kapsamlı bir konuki..

sevgili yada eş olan kadın güzeldir.. önce kadın sonra yanındaki erkek dikkat çeker..bu kadın bu erkekle beraber olduğuna göre vardır bu erkekte birşey düşüncesi..

erkek, sevgilisine yada eşine toplumda onure edecek şekilde davranır.. etrafındaki birçok kadın " ah benimki böyle değil, oda böyle olsaydı, hımm bu adam bana göre.. benimle olsa banada böyle davranır" der içinden..

birlikteliği olan yada evli olan erkeğin bağlanma korkusunun olmadığını düşünürler..

cefasını karısı, sefasını ben süreyim derler..

erkek, maddi anlamda güçlü yada iyi bir mevki sahibi ise, amaç parayı kullanmaktır..

bekar erkek, heran elinin altındadır.. onunla buluşmak zevk vermez.. " evli yada sevgilisi olanla buluşunca, o yarım saat bile bir kaçamak olarak çok değerlidir.. haz verir.. gizli gizli buluşmak.." bunu bir yerde okumuştum..vs vs .. çoğaltılabilir..

ama en önemlisi kadının kadına saygısı yok.. bir erkeğin kolundaki kadına bakan erkek sayısı belki 5 i geçmezken, bu erkeğe bakan kadının sayısı nerdeyse 80 dir..

hep 2. kadın olarak başlarlar hikayelerine.. fakat bir süre sonra 2. kadın olmak hoşlarına gitmez.. ne olursa olsun o erkeğin aslı olmak isterler..

benim anlamadığım, böyle bir erkeğe nasıl güvenilir? nasıl güvenipte o adamın eşi yada sevgilisi olmak isterler? kendisiyle bunu yaptığının , hayatındaki kadını aldattığının en yakın şahididir 2. kadın..

acaba erkekler aldatmalarına kılıf uyduruyorlarya, 2. kadın ben asıl kadının hatalarını yapmam , bu adamı kendime bağlarım mı diyor?ayol, sen kendine istediğin kadar güven, 3 ay, 5 yıl herne ise bu adam senide aldatır.. çünkü sevgilisi yada eşiylede bir zamanlar çok iyi anlaşıyordur..

kızlar konu biraz 2. kadın olayına geldi ama onu kabullenenleri ayrı tutuyorum zaten
ama bi şekilde sevgilisinden karısından ayırırıp kendine sevgili/koca yapmaya çalışanları kastediyorum aslında ben biraz
mesela etrafında bi arkadaşı vardır daha önce dikkat çekmemiştir bekardır
ama ne zaman bi kız arkadaşı olur
aslında çocuğun ne denli anlayışlı yakışıklı zengin fln olduğu keşfedilir
sevgilisi yokken suratına bakılmayan adamın sevgilisi olduğu halde üstüne gidilir özellikle
işte kadınların bu mantığını çözemiyorum aslında biraz erkeklerde de var ama kadınlarda daha fazla bence

bazı kadınlar özellikle bu durumdan zevk alıyo eminim yanında bi bayan olsa bile bakan aptalar var
biz bir gün nişanlımla oturuken cafe tarzı bi yer ilerdeki masada kadınlar vardı ama o kadar kokoş ve iticiler ki böle çirkin olupta on kilo makyaj yapıpta kirli gibi görünen kadınlar var ya şişko şişko onlardan
hemide 3 taneeeeeeee
gülüşüp duruyolar filan
bizimkine bakıyolar resmen açık bi şekilde
ben bi vc ye gttim regldim yoksa onu o aç kurtlar arasında haytta bırakıp gitmem her neyse....
bi geldim kadın çakmak istiyo benimkinden
kafamdan dumanlar çıktı resmen
bi gttim masaya
nişanlım o kıyameti koparcan sandım diyo...
çakmak yok sigatra kulanmıyoruz dedim gitti
kızlar okadar sinirlerdi ki ıyyyyyhatırladıkça sinir oluyorum
kalktık gittik
sonunda

ben yolda bi çift görsem içimden "Allah tamamına erdirsin inşallah "diye geçiriyorum...bana çok anlamsız,manasız geliyor..neden cazip gelir anlamıyorum gerçekten..hem erkekler hem bayanlar için geçerli bu...zaman zaman konular açılıyor,okuyoruz daa..tamamen kişilikle alakalı olsa gerek diye düşünüyorum.insanlar eksik olan duygularını bu yolla mı acaba tamamlamak isterler?

valla bence caziplik ötesi derttir.adam evliyse sonuçta bir ailesi karısı vardır onlara zaman ayırmaktan ne istediğin zaman sen onu arıyabilirsin ne o seni.istediğin zaman görüşemez vakir geçiremezsin. kaçak göçek saçma sapan çarpık bir ilişki olur.neresi cazip.ama bazı kadınlar şöyle düşünüyormuş.evli paralı adam yedirir içiriri giydirir hediyeye boğar adam zaten evli başıma bela olmaz.evlen benle demez.karısıyla arası olsa benle olmaz.karıyla kavga ettikçe dünyayı benim ayağıma yağdırır.

aynenn canım,böyle erkeği çekici bulan birçok vasıfsız karaktersiz kız-kadın tanıyorum.aman dikkat..

bana göre erkeklerin çoğu evlenelim diye yakasına yapışmıyor ve öylesine rahat bi ilişkiyi istiyor hesap sormadan hesap vermeden. yani illa evli bulmak zorunda değil ki etrafta elini sallasan ellisi böle adamlardan

yok canım ya.. eğer kadının durumu,statusu falan parlaksa selam verdiği her erkek yakasına evlenelim diye yapışabiliyor.artık erkekler de para,pul,kariyer peşinde .. evlenirken bunlara çok dikkat ediyorlar.ve bu özelliklere sahip kadınlarda sırf özgürlükleri için bencilce davranıp evli erkekleri tercih ediyorlar diye düşünüyorum ben. tabi benim dediğim bir ihtimal sadece, belli bir kesimden söz ediyorum ben.

ama sen sanırım 2.kadın olmak değilde boşatıp evlenmek isteynleri kastetmişsin. onlar için geçerli değil benim lafım elbet.

senin bahsettiğin durum için ego tatmin meselesi diyorum ben..
hani komşunun tavuğu komşuya kaz, karısı kız görünürmüş anlamında..

başka kadının elindeki illa kıymete biniyor..

onu ayartacak, o kadının elinden alacak, sonra sözde ona karşı bir zafer kazanacak ve böylece komplexleri beslenecek hanım kızımızın..

o hesap..

bi yerde okumuştum evliler daha çok tercih ediliyormuş
kurulu bi düzenleri varya genelde bi çocuğunun evi arabası oluyor ee eşleride güveniyor işteyim şurdayım vs. bence bekar erkekler ilişkilerine daha sadık...
etrafa bakıyorumda evli erkeklerin çoğunun gözü dışarda

bu olay herzaman süregelen bişey önceden gizli kapaklı yapılırmış ama bakıyorum günümüzde
herşey apaçık şekilde nasıl mide vardır bilmiyorum bunları yapanlarda...
evli veya ilişkisi olan erkeklerin seçilmiş olmaları nasıl cazip gelebilir ki
normal olan birine... bu da demek oluyor ki akıl sağlığının kaybettiğinin göstergesi
bu tür davranışları gösteren hemcinslerim...
bu tür kişilere acıyorum sadece

bu tarz ahlaksız paylaşımlar ancak...
kıskanç,hayatta hiçbir şeyde başarılı olamamış tek başarıyı evli erkeği kadınından çalarak hırsızlıkta göstermiş olan,
egosu eksilerin altındaki insanların,
Haysizyet Şeref ve Namus kavramını bilmeyen,
Allah korkusu olmayan şahısların yapabileceği bir hırsızlık olayı...
Daha fazlası....
BENCE...

bence bi insanin sevgilisi bile olsa bitmistir benim aklimda ve ben hayatimin askiyla evliyim ona bakcak kadinin gözünü oyarim

Back
X