ilişkisi olan yada evli olan erkekler daha mı cazipler??

gokci yazdığın saçma üstü saçma tatlım yaa ne alaka belki adamın kendi tercihidir bu nereden biliyorsun ki???

Yanlis bir dusunce oldugunu biliyorum ama sevgilisi olmayan bi erkek sanki bana hic bi kadin tarafindan kabul edilmemis, sevilmemis bi adam gibi geliyor. (evet biliyorum cok sacma)
Bir de insan zor olani severmis.. Sevgilisi olani elde etmeye calisirken daha cok haz aliniyor sanirim..

kendinde söylemişsin ya zaten saçmalık :olmaz:

yuva yıkanın yuvası olmaz düşüncesindeyım ama benım eskı erkek arkadaşıma bı arkadaşının kız arkadaşı sarkmıştı ılıskımız oldugunu bıldıgı halde neden dıye sordugumda ıse ben senden daha güzelim ve bunu ispatlamak istedim benı seçmesini sağlayarak demişti fakat başaramamıştı.

kızlar hemcinslerimden nefret etme noktasının ucunda duruyorum
bu gün nişanlı bi arkadaşıma bi kız "arkadaşı" konuşurken resmen sarktı.
saçını kestirmiş çocuk, kız saçlarını karıştırıyor elini koluna koyuyor üstüne başına dokunup durdu
vallahi artık devir çok fena.. aynı şeyleri bi erkek yapmaya kalksa kesin sapık diye tokadı yemişti.
ben anladım ki, özellikle uzun süreli ilişkisi olan ya da evli olan bi erkeğin dikkatini çekebilince yani aldatma olmasa bile ilgisine tavır koymayınca o erkek özgüvenlerini geliştiriyorlar resmen.
hani zor olan kıymetlidir, tüm imkansızlıklara rağmen azcık da olsa ucundan yakalayabiliyorum
ben güzelim ben özelim diye kendilerini telkin ediyorlar.
o erkeğin ilişkisi olmasa sadece arkadaş olcaklar belki kız da üstüne gitmicek çocuğun

"Ayırırız" diyenleri boğazlayasım geliyor..
Nasıl bir ahlaksızlıktır bu..?

evet böyle diyenler çok fazla hatta "böylesi daha zevkli" diyeni bile var ben şahidim. normal bir insanın tabii ki uzak durması gerekiyo, ama dürüst olmak gerekirse böyle düşünen çok fazla hemcinsimiz var, böyle bayanlar çok ciddi(!) ilişkilerinde bile gözler fıldır fıldır ne eklesem kardır mantığındalarkötükedihüso

evet böyle diyenler çok fazla hatta "böylesi daha zevkli" diyeni bile var ben şahidim. normal bir insanın tabii ki uzak durması gerekiyo, ama dürüst olmak gerekirse böyle düşünen çok fazla hemcinsimiz var, böyle bayanlar çok ciddi(!) ilişkilerinde bile gözler fıldır fıldır ne eklesem kardır mantığındalarkötükedihüso

evet katılıyorum canım
ama bence bu cümleyi sarfedenler 2 türlü
bi gerçekten sevgiye saygısı olmayanlar ki onlar da ilişkileri varken yeni birilerini düşünmeyi garip bulmuyorlar
bir de gerçekten ümitsizlikten hani nası diyim "sevgisizlikten" kafayı yiyip mutlaka birini ayartmalıyım diye düşünerek delirenler
iki gruba da acıyorum

kızlar hemcinslerimden nefret etme noktasının ucunda duruyorum
bu gün nişanlı bi arkadaşıma bi kız "arkadaşı" konuşurken resmen sarktı.
saçını kestirmiş çocuk, kız saçlarını karıştırıyor elini koluna koyuyor üstüne başına dokunup durdu
vallahi artık devir çok fena.. aynı şeyleri bi erkek yapmaya kalksa kesin sapık diye tokadı yemişti.
ben anladım ki, özellikle uzun süreli ilişkisi olan ya da evli olan bi erkeğin dikkatini çekebilince yani aldatma olmasa bile ilgisine tavır koymayınca o erkek özgüvenlerini geliştiriyorlar resmen.
hani zor olan kıymetlidir, tüm imkansızlıklara rağmen azcık da olsa ucundan yakalayabiliyorum
ben güzelim ben özelim diye kendilerini telkin ediyorlar.
o erkeğin ilişkisi olmasa sadece arkadaş olcaklar belki kız da üstüne gitmicek çocuğun

Çok ilginç ama oluyor malesef.Ben bunun gibi şeyleri birkaç kez yaşadım
Birincisi hiç tanımadığım biriydi ama tanıştık sonra aynı ortamdaydık.Yanında ben varken sürekli bakıyor sevgilime ama nasıl bir bakış soyuyor resmen:)
Ben sonra onunla muhabbet kurup aramıza çektim olamayacağını anlasın diye sonra vazgeçti o da.
Tabi sevgilime söylemiştim bu seni kesiyo diye sonra farketti o da hak verdi,erkekler bazen hakikaten saf oluyor.
Ama hiç konuşma yapmadım niye bakıyosun gibilerden,imalı imalı knuşmalar geçti sadece.
Valla diğeri en kötüsüydü,en yakın arkadaşımdı.Ne oturmasına kalkmasına dikkat eder,ne konuşmasına...Güya samimiyiz ya sevgilimle de samimi olma hakkı var,el şakaları falan..Sevgilim tersledi bir iki,ben de direk oha yani noluyoruz diye girdim lafa.
Mutlaka ama mutlaka mesafe olması gerekiyor yoksa daha önce ilgi çekmeyen sevgiliniz bir anda bulunmaz hint kumaşı oluveriyor.

Sanırım daha çok,size karşı ilgisi,sevgisi kıskançlık yaratıyor.

ya ben nedense hep koklanmamış gül istedim ablacım kaydirigubbakcemile3 her şeyin ilkini benimle yaşasın; bilmediği bir çok duyguyu benimle öğrensin; hayatı benimle tatlansın istedim.Ve istediğim de oldu bitaneciğimin ilk aşkıyım :asigim:
ama şimdiki kızlar bakıyorum da hangi erkeğin peşinden çok fazla kız koşuyosa ona aşık oluyolar.Daha doğrusu buna aşk demek aşkı aşağılamak olur; o erkekle 1 günde olsa çıkmak istiyolar.
Sırf kendini diğer kızlardan daha güzel görüp bunu ispatlama mantıksızlığına girdikleri için.
Bence amaçları ulaşılması zor bir şey olarak gördükleri şeye ulaştıklarını kanıtlamak ve egolarını tatmin etmek.Evli bi erkekle çıkmak isteyip bunu başarınca; o zaman ''demek ki bende karısında olmayan daha özel bir şey var'' diye düşünüp kendilerini mutlu etme ihtiyacından dolayı bunu yapıyolar bence.a.s

evet tatlım gönül ister ki herkes senin kadar şanslı olsun :)
ama hayat sizi ne zaman bi araya getirmişse o zamandan sonrası önemli olmalı

konumuza gelirsek bu günlerde bişi daha farkettim
kızlar sevgililerini bulunmaz hint kumaşı gibi göstermeye de pek meraklı
yani yakın arkadaşlarımdan biri yapıyor bunu bana üstelik sevgilisi de yakın arkadaşım hatta kardeşim diyebilceğim biri
konuşuyoruz hepimiz hadi bi gezelim diyor sevgilisini alıp gidiyor bana tavır koyuyor bakışları belli ediyor hali tavrı zaten
şimdi kendini bilmez biri olsa benim yerimde uyuzluğuna sevgilisine yavşar eder
çocuk da meyilli hafif zaten artık sonra herşey karman çorman olur
kadınların bu huyunu farkedip biraz dikkatli olmakta fayda var yani yakınlarına karşı da

evli olan erkeği tercih eden kadınlar hep 2. kadın olmayı hazmedebiliyorlarsa sorun yok.ama şahsen ben tek olmak isterim.diğeri manyaklık gibi geliyor bana.

Seçilmiş erkek kıymetliymiş.
Çünkü başka bir kadın onu diğer erkekler arasından elemiş,seçmiş..
Kadın beyni böyle bakıyor(muş)

farklı bir bakış açısı ama dogru bu
bide yasaklar bazı kendini bilmezlere tatlı geliyo

Back
X