Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlis bir dusunce oldugunu biliyorum ama sevgilisi olmayan bi erkek sanki bana hic bi kadin tarafindan kabul edilmemis, sevilmemis bi adam gibi geliyor. (evet biliyorum cok sacma)
Bir de insan zor olani severmis.. Sevgilisi olani elde etmeye calisirken daha cok haz aliniyor sanirim..
"Ayırırız" diyenleri boğazlayasım geliyor..
Nasıl bir ahlaksızlıktır bu..?
evet böyle diyenler çok fazla hatta "böylesi daha zevkli" diyeni bile var ben şahidim. normal bir insanın tabii ki uzak durması gerekiyo, ama dürüst olmak gerekirse böyle düşünen çok fazla hemcinsimiz var, böyle bayanlar çok ciddi(!) ilişkilerinde bile gözler fıldır fıldır ne eklesem kardır mantığındalarkötükedihüso
kızlar hemcinslerimden nefret etme noktasının ucunda duruyorum
bu gün nişanlı bi arkadaşıma bi kız "arkadaşı" konuşurken resmen sarktı.
saçını kestirmiş çocuk, kız saçlarını karıştırıyor elini koluna koyuyor üstüne başına dokunup durdu
vallahi artık devir çok fena.. aynı şeyleri bi erkek yapmaya kalksa kesin sapık diye tokadı yemişti.
ben anladım ki, özellikle uzun süreli ilişkisi olan ya da evli olan bi erkeğin dikkatini çekebilince yani aldatma olmasa bile ilgisine tavır koymayınca o erkek özgüvenlerini geliştiriyorlar resmen.
hani zor olan kıymetlidir, tüm imkansızlıklara rağmen azcık da olsa ucundan yakalayabiliyorum
ben güzelim ben özelim diye kendilerini telkin ediyorlar.
o erkeğin ilişkisi olmasa sadece arkadaş olcaklar belki kız da üstüne gitmicek çocuğun
Seçilmiş erkek kıymetliymiş.
Çünkü başka bir kadın onu diğer erkekler arasından elemiş,seçmiş..
Kadın beyni böyle bakıyor(muş)