İlişkisinde mutlu olanlar nasıl başarıyor?

çok fedakarlık derken? bunu maalesef taviz olarak algılıyorlar, tamam kötü biri olmayın ama gereksiz iyiliklerden de kaçının bence.
Çok fedakarlık derken hep her seyde ona öncelik verirdim atıyorum yemek mi yapıcam senin canın ne istiyor derdim. O ne isterse yapardım istemedıgı arkadaslarımla ılıskımı kestim vs

İnşallah tek dileğim bu...

İnş. olacakta zaten bak çok sevdiğim bir söz var "Gök kuşağını seviyorsan yağmura katlanacaksın"

Yaşanılanlar ne işe kendine ders olarak al bundan sonra da o şekil adım at. Hemen aşkım böceğim olma olc biç tart gerisi kendi gelir :)

Çok fedakarlık derken hep her seyde ona öncelik verirdim atıyorum yemek mi yapıcam senin canın ne istiyor derdim. O ne isterse yapardım istemedıgı arkadaslarımla ılıskımı kestim vs
Sorunun cevabı cevaplarında saklı. Bu yüzden değer görmüyorsun. Ne demek her istediğini yapardım arkadaşlarımla ilişkimi kestim sen o adamdan önce varolmadın mı ne diye bütün hayatını endeksledin ki ona.. sen kendine değer vermezsen kimseden değer göremezsin.

Sorunun cevabı cevaplarında saklı. Bu yüzden değer görmüyorsun. Ne demek her istediğini yapardım arkadaşlarımla ilişkimi kestim sen o adamdan önce varolmadın mı ne diye bütün hayatını endeksledin ki ona.. sen kendine değer vermezsen kimseden değer göremezsin.
Haklısınız kaybetmemek için yaptım :(

istisnasız herkes aynı şeyi yazmış "çok üstüne düşme, çok değer verme" vs. iyi de çok değer verdiğim birini alırım zaten hayatıma. ve değer veriyorsam da , bunu göstermek isterim ve görmek isterim. eğer çok değer verip bunu içimde tutacaksam ne anlamı var yaşayamdıktan sonra?
çok sevip de belli etmeyenler, soğuk davrananlar nasıl beceriyor bi de bunu yazsınlar bence

Ask mutluluk getirmiyor, mantik da oyle.
Dogru kisiye asik oldugun zaman mutlu oluyorsun.
Taviz verecek,alttan alman gerekecek, kendinden ödün verecek durumlara geliyorsan eger o zaten dogru insan degildir.
Normal sartlarda da anlasabilecegin insana asik oluyorsan iste o zaman mutlu oluyorsun.
Milyonda bir ihtimal, bulana helal olsun.

boşta kalmayım veya hoşuma gidiyor diye,
sırf dış görüntü, eğitim vs. iyi diye,
bir ilişkiye başlamak istemiyorum ben genelde.

en önemli şey karakterdir. karakterini tam öğrenmek mümkün degil ama ana hatlarıyla insan kendini belli ediyor,

ve bence sen sen ol, karakterini bilmeden tanımadan öyle aşık falan olmaya kalkmaa.

bu mutluluk getirir mi bilmem ama ;
+ en azından doğru kişiyi bekliyorsun
+ ve onu bulana kadar saçma sapan adamların seni üzmesine izin vermiyorsun.

ben mi ? halen bekliyorum.:KK75:

Evet yanlis bisey yapiyosun.
Cok iyisin, fedakarsin.
Sen kendini degerli gorki karsi tarafta oyle gorsun.
Frdakarlik yapmak niye?
Hemde degmeyen brisi icin.

boşta kalmayım veya hoşuma gidiyor diye,
sırf dış görüntü, eğitim vs. iyi diye,
bir ilişkiye başlamak istemiyorum ben genelde.

en önemli şey karakterdir. karakterini tam öğrenmek mümkün degil ama ana hatlarıyla insan kendini belli ediyor,

ve bence sen sen ol, karakterini bilmeden tanımadan öyle aşık falan olmaya kalkmaa.

bu mutluluk getirir mi bilmem ama ;
+ en azından doğru kişiyi bekliyorsun
+ ve onu bulana kadar saçma sapan adamların seni üzmesine izin vermiyorsun.

ben mi ? halen bekliyorum.:KK75:
Soylediklerinize %100 katiliyorum. Illa bir iliski icinde olmaliyim mantigi insani husrana surukluyor. Bir suru erkek tarafindan yikilip bin tane hassasiyetleri olusuyor. Ardindan dogru bir adam gelse dahi daha once yaralandigi yerlerde bir laf etse dahi beyin "onceki" ile ilgili anilarini dokup bu adam o adama benziyor diye etiketliyor. Mesela bir konu vardi dun acilmis. Kizcagiz onceki iliskisinde les bir adamin "kiz kardesine" ilgisini farkedip ayriliyor. Baska bir adamla bulusuyor yeni adimlar vs. Yeni adam annesini ve kiz kardesini soruyor. Sordugu soru da masum bi soru. O konuyu acan kiz eski yasadigi iliskisiyle hemen bagdastiriyor bu meseleyi.

Ne kadar az iliski o kadar saglam bilincalti mantigindayim. Gelen giden mutlaka bir cizik birakir. Mutlaka bir hassas bolge olusturur.

Not; Bu arada iliskiden cikip baska bir iliskiye baslama surem Game of Trones'un 1 ve 6sezon yayinlanma tarihi araliklari kadarEn Büyük TÜRKİYE

konunuzun detaylarini okumadim ancak sorunuza istinaden diyebilirim ki "az sabirda cok keramet vardir"...
iliskimi evlilige cevirirken de, evlendikten sonra aradaki iliskiyi korurken de destek aldigim tek felsefe bu oldu. kadinistemezse kadinistemezse

Merhaba hanımlar...

Çok mutsuz bir ilişkiden çıktım. Şimdiye kadarki çoğu ilişkimde özellikle evliliğim ve bu son biten ilişkimde
çok mutsuz oldugum için düşündüm ; mutlu hanımlar nasıl başarıyor? Yani eşinden sevgilisinden ilgi alaka gören kadınlar bir şey yapıyor mu bunun için yoksa şans mı?

Bilmiyorum ama bana evlendiğim erkek de, son sevgilim de hep düşman gibi davrandı. Beni mutlu etmek için değil tam tersi sanki üzmek için çabalıyorlardı. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapıyorlardı uyarılarıma rağmen. Hatalarımı , açıklarımı arıyorlardı, bulamayınca iş iftiraya kadar vardı. Çok iyi, fedakar hatta enayi durumuna düşecek kadar iyi davranmama rağmen... Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Yanlış bişey mi yapıyorum. Ya da çok iyi davrandığım için beni salak mı zannediyorlar?
iyi erkeği bulmak diyorum oda pyango gibi bişey

Sorunu kendinizde aramayın. İllaki arayacaksanız çok mu beklenti ićine giriyorum diye sorun kendinize. Bence mutlu olmak için ne kadar az beklenti o kadar mutluluk. Genelde bu kesin böyle olmali,bana böyle davranmalı şekilinde kesin ve net normları olan insanlar mutlu olamıyor genelde beklentilerle doğru orantılı olarak. Kimseyi kıstas almadan,o el üstünde tutuluyor,değer görüyor demeden,kıyas yapmadan yaşayın derim nacizane zira biz sadece anlatılanı biliyoruz,yada gözlemlediğimiz bir an kalıyor hafızamızda ama aynı çatı altında o ikili ilişkide neler yaşanıyor bilmiyoruz.
Sorunsuz ilişki,evlilik yoktur bence. İdare ediliyordur,birbirlerini tanıdıkça alttan alınıyordur ,bu sayede az kavga gürültüyle atlatıliyordur.
6 seneye gireceğim yakın zamanda evliligimde,hala trafikte eşim bana laf ediyor,oraya yaklaşma ,buradan gitme,tümsekten yavaş geç diye diye yan koltuğumda dır dır halinde ki ben acemi değilim,yıllardır araç kullanıyorum,ama eşiminde müdahaleci bir yanı var,kabul ettim he deyip yine bildiğim şekilde hareket ediyorum,arada sesimi yükseltiyorum,o susuyor. Birbirimizi idare ediyoruz yani. Ben bunu degiştirmeye çalişmıyorum artık. Öyle kabul ettim,genel anlamda umursamıyorum dediklerini. Ama bu konuyu uzatsam,oda uzatsa ufacık birşeyden birbirimize gireceğiz. Gerekli mi? Değer mi?diyor ve boşveriyorum. Bu basit bir örnekti ilk aklima gelen. Bu ve bunun gibi şeyler büyütülünce sorunlar içinden çıkılmaz hal alıyor genelde.

Merhaba hanımlar...

Çok mutsuz bir ilişkiden çıktım. Şimdiye kadarki çoğu ilişkimde özellikle evliliğim ve bu son biten ilişkimde
çok mutsuz oldugum için düşündüm ; mutlu hanımlar nasıl başarıyor? Yani eşinden sevgilisinden ilgi alaka gören kadınlar bir şey yapıyor mu bunun için yoksa şans mı?

Bilmiyorum ama bana evlendiğim erkek de, son sevgilim de hep düşman gibi davrandı. Beni mutlu etmek için değil tam tersi sanki üzmek için çabalıyorlardı. Hoşuma gitmeyen şeyleri yapıyorlardı uyarılarıma rağmen. Hatalarımı , açıklarımı arıyorlardı, bulamayınca iş iftiraya kadar vardı. Çok iyi, fedakar hatta enayi durumuna düşecek kadar iyi davranmama rağmen... Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Yanlış bişey mi yapıyorum. Ya da çok iyi davrandığım için beni salak mı zannediyorlar?
bence aşırı iyi davranmamalısın
ikincisi hatalar için uyarmamalısın(sen ne kadar söylenirsen o kadar kaçar ) onun yerine davranışlarınla belli et veya kurnazca yönlendir onu istediğin davranışa gaz vererek:p
üçüncüsü ve en önemlisi karşındaki karakterli olacak karşındaki karakterli oldu mu zaten sen olduğun gibi ol yeter anlaşırsınız..

Back
X