• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye ara vermek

Aldatmadan şüphelendim ve bunun icin bi de hakaret yedim,kabul etmedi asla aldatmayı ve bunu çok sorun yaptıgım icin de hakaret etti
yine haksizsiniz,madem ortada hakaret var ara verelim değil direkt ayriliyorum diyip totosuna gelisine sallayacaktiniz. Durmaniz hata

yine haksizsiniz,madem ortada hakaret var ara verelim değil direkt ayriliyorum diyip totosuna gelisine sallayacaktiniz. Durmaniz hata
Biriyle aldattığını düşünüp hakaret ettim o da asla aldatmayı kabul etmeyip bana etti

Ara vermek; o sırada başka alternatiflere açık olmak demektir.
Ben bir ilişkiyi sürüncemede bırakmayı sevmem.
Siz başka alternatif denemeseniz de karşıdaki deneyebilir.

O yüzden ya tamamen bitirin ya da devam edin bence.

bence de ilişkide ara diye bir şey olamaz..
demek ki bir şeyler bitmiş ki ara vermek istiyorsunuz..
gerçekten iyi anlaşan ve kaybetmekten korkan kişiler zor zamanlarda da birbirine destek olurlar.

Ara vermek; o sırada başka alternatiflere açık olmak demektir.
Ben bir ilişkiyi sürüncemede bırakmayı sevmem.
Siz başka alternatif denemeseniz de karşıdaki deneyebilir.

O yüzden ya tamamen bitirin ya da devam edin bence.
Bitirsem ben bitirmiş olucam ve belki de başka biri olmadığı halde bu kararı vermiş olucam,oysa sevgisini görüp başka birini bulması daha mantıklı değil mi en azından içimde acaba kalmıcak,değmezmiş dicem

bence de ilişkide ara diye bir şey olamaz..
demek ki bir şeyler bitmiş ki ara vermek istiyorsunuz..
gerçekten iyi anlaşan ve kaybetmekten korkan kişiler zor zamanlarda da birbirine destek olurlar.
Birşeyler bitse ayrılırdık,ben kendi adıma hatalarımızı görelim istiyorum bitmesini istemiyorum bu yüzden bu kararı aldım

Selam bayanlar
4 yıllık bir ilişkim vardı,bazı ailevi sorunlarım olunca biraz ilişkimiz yıprandı kavgalar hakaretler vs vs
Sonunda 3 aylık bi mola vermemiz gerektiğini düşündüm ve erkek arkadaşım da kabul etti
Bu yaz görüşmücez ve 1 hafta oldu daha
Ama içim de pek rahat değil yanlış mı yaptım soğur mu benden
Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Soğudu bileeee zaten soğumuş ta siz böyle bi teklif yapınca kabul etmesi herşeyi açıklıyor zaten

Soğudu bileeee zaten soğumuş ta siz böyle bi teklif yapınca kabul etmesi herşeyi açıklıyor zaten
Neden kötüsünüz bukadar?teklifi yapan benim size bakarsak ben de soğudum ozaman ki bunu yaptım,mutluluklar dilerim size,üzücü bukadar mutsuz olmanız

Neden kötüsünüz bukadar?teklifi yapan benim size bakarsak ben de soğudum ozaman ki bunu yaptım,mutluluklar dilerim size,üzücü bukadar mutsuz olmanız
Saçmalamışsın seven değer veren hangi taraf olursa olsun sevdiğini görmeden onunla hoş vakit geçirmekten vazgeçer ara verelim dermi ara vermek başkalarına fırsat vermektir adam paşa paşa kabul etmiş savaşmamış bile sizin sevgi ilişki anlayışınız farklı galiba kim kimi iyiyken severken mutluyken ikinci plana atar ki doğruları duymak işinize gelmedi canınız yandı farkındayım

Ben en son 3 yillik sevgilimle senin mantiginla ara vermistim ve suan baskasiyla evliyim. Tahmin edersin ki o ara bitis oldu. Eski bagi toparlayamadik.
Inan 3 ay uzun bir sure.

Kiziyosun ama hakli. O da senin gibi dusunuyor. Aksi olsaydi iliskiye inanci olsaydi saçmalama derdi.

Bitirsem ben bitirmiş olucam ve belki de başka biri olmadığı halde bu kararı vermiş olucam,oysa sevgisini görüp başka birini bulması daha mantıklı değil mi en azından içimde acaba kalmıcak,değmezmiş dicem
Değil.
Üzüleceksiniz.
Zaten ara vermek demek ayrılmanın üstü kapalı ifadesidir.
Birbirinizden vazgeçmişsiniz.Sadece adı ayrılık denmemiş.
Bu süreçte bence yıpranırsınız.

Belirsizlik sizi çok yorar.

Değil.
Üzüleceksiniz.
Zaten ara vermek demek ayrılmanın üstü kapalı ifadesidir.
Birbirinizden vazgeçmişsiniz.Sadece adı ayrılık denmemiş.
Bu süreçte bence yıpranırsınız.

Belirsizlik sizi çok yorar.
Ben ondan vazgeçmedim geçsem burda konu açmam sadece beni üzüyordu son zamanlarda ve nedenlerini de kabul etmiyordu sorun çıkardığımı kendi kendime senaryo yazdığımı söylüyordu yorulduğunu bıktığını tekrarlıyordu bazen,ben biraz tezcanlıyım oldu bitticiyim o sakin daha kontrollüydü yoruluyordu karşımda

Bu yaz baya yoğundu zaten az görüscektik o yüzden okulu açılana kadar dedim
Bi kızla yakaladım daha doğrusu şüphelendim ama kabul etmedi sonrasında hakaretler havada uçtu önce ben hakaret ettim
Ama simdi bunun nedeni aldatmaya tesebbus ise durum farkli. Ara verelim olmayacak bitirelim olacak.

Yalniz ciftlerin bakis acisi farkli, bazilari ara vermeyi baskalariyla deneyip olmayinca eskisine donmek olarak algiliyor .

Benim karakterim bu degil. Neden sadece kafa dinlemek ise ara vermeye karsi degilim.

Ama simdi bunun nedeni aldatmaya tesebbus ise durum farkli. Ara verelim olmayacak bitirelim olacak.

Yalniz ciftlerin bakis acisi farkli, bazilari ara vermeyi baskalariyla deneyip olmayinca eskisine donmek olarak algiliyor .

Benim karakterim bu degil. Neden sadece kafa dinlemek ise ara vermeye karsi degilim.
Teşebbüs değil ben birinden şüphelendim ve olayları da ona göre yorumladım o da bunları kabul etmedi,bana mantıklı bi açıklama da yaptı ama kafama takıldı yine de,ben uzatmaya devam edince de olay büyüdü kavga yerini hakarete bıraktı sonunda da bıktım bu sacmalıklarından dedi ben de ozaman ara verelim dedim

Biz birbirimizi çok seviyoruz arkadaşlar ama anlaşma konusunda bazen çok ciddi sorunlar yaşıyoruz ve ara vermek dışında aklıma bisey gelmedi çünkü bitmesin istiyorum

İliskiye ara vermek saçma bana göre. Maç mı bu, neyin arası!? Ayrıca 3 ay fazla uzun bir süre.
Amaç biraz kafa dinleyip toparlanmaksa " şöyle bir hafta kadar pek konuşmayalım, çünkü kafamı toplamam lazım" gibi bir şey diyebilirdiniz.

Peki ücretsiz izin mi :KK51:
Staj askerlik halletsin falan demişsin askerlik döneminde yanında olmayan birini özlemez sanırım azcık aklı varsa

Back
X