• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye ara vermek

Teşebbüs değil ben birinden şüphelendim ve olayları da ona göre yorumladım o da bunları kabul etmedi,bana mantıklı bi açıklama da yaptı ama kafama takıldı yine de,ben uzatmaya devam edince de olay büyüdü kavga yerini hakarete bıraktı sonunda da bıktım bu sacmalıklarından dedi ben de ozaman ara verelim dedim
Erkekleri yatakta yakalasan bile onlar hep mantikli aciklama yaparlar. :deli:

Onlara degil hislerine guveneceksin.:KK50:

2276754

Selam bayanlar
4 yıllık bir ilişkim vardı,bazı ailevi sorunlarım olunca biraz ilişkimiz yıprandı kavgalar hakaretler vs vs
Sonunda 3 aylık bi mola vermemiz gerektiğini düşündüm ve erkek arkadaşım da kabul etti
Bu yaz görüşmücez ve 1 hafta oldu daha
Ama içim de pek rahat değil yanlış mı yaptım soğur mu benden
Tavsiyelerinize ihtiyacım var
Üç ay ayrı kalalım mola verelim mi dediniz 🤪

Ben ondan vazgeçmedim geçsem burda konu açmam sadece beni üzüyordu son zamanlarda ve nedenlerini de kabul etmiyordu sorun çıkardığımı kendi kendime senaryo yazdığımı söylüyordu yorulduğunu bıktığını tekrarlıyordu bazen,ben biraz tezcanlıyım oldu bitticiyim o sakin daha kontrollüydü yoruluyordu karşımda
Size göre vazgeçmemişsiniz ama o büyük ihtimal vazgeçtiniz gibi algılamıştır.
Erkekler düz mantık düşünür.Bizim gibi kompleks fikir yürütmezler.

Sevgilim bana bu teklifle gelse ayrıldık kabul eder yoluma bakardım. Ilişki kaç yıllık olursa olsun gün içerisinde paylaşımda bulunmak istemeyeceğim kadar uzaklaştığım biriyle de bir daha başlamazdım. Bu ara degil 3 ay 3 hafta bile olsa sizden çok şey götürecek. Ayrılık provası yazanlar olmuş tam olarak kelime karşılığı bu bence. Ve zaman olarak da manidar geldi bana sevgilinizin yoğun vaktinde kolaya kaçıyorsanız şimdiden ileride ilişkiniz ilk zorlukta ayağa kalkacak gücü bulamaz

Ara vermek çok değişik evlensenjz 3 ay otelde kal 3 ay sonra gel mi diyecektiniz. Problemlere karşı birlikte duramadiginiz kisiyle ne dusunebilirsiniz ki ? 3 ayda neler olur neler olmaz kismet artık

• Beğen
Reactions: 000
Sevgilim bana bu teklifle gelse ayrıldık kabul eder yoluma bakardım. Ilişki kaç yıllık olursa olsun gün içerisinde paylaşımda bulunmak istemeyeceğim kadar uzaklaştığım biriyle de bir daha başlamazdım. Bu ara degil 3 ay 3 hafta bile olsa sizden çok şey götürecek. Ayrılık provası yazanlar olmuş tam olarak kelime karşılığı bu bence. Ve zaman olarak da manidar geldi bana sevgilinizin yoğun vaktinde kolaya kaçıyorsanız şimdiden ileride ilişkiniz ilk zorlukta ayağa kalkacak gücü bulamaz
Bıktım bunaldım yoruldum diyordu son tartısmalarımızda ben de ara verince iyi gelir ona diye düşündüm benim için de bi düşünme zamanı olur dedim kendi kendime niye böyle bi karar alıyım,o da zaten hemen tamam dedi

Size göre vazgeçmemişsiniz ama o büyük ihtimal vazgeçtiniz gibi algılamıştır.
Erkekler düz mantık düşünür.Bizim gibi kompleks fikir yürütmezler.
Hayır o tartışmaktan bıktığını bunaldığını söyledi,bazı günler görüşmeyelim diyordu,baktım tamamen bitçek ozaman uzun süre görüşmeyelim dedim o da hemen tamam dedi zaten hayır deseydi benim ara vermeye niyetim yoktu yani etki tepki oldu

Sorunlarımız artmaya başladı ve kavga ediyorduk 4 yılın yorgunluğu da vardı
Bence mola verelim demek ayrılığın fragmanını bi yaşayalım çok zorlanmazsam geri dönmem zorlanirsam devam ederim demekle aynıdır.
Evliliklerde boşanmadan hemen önceki aşamadır. Hatta çoğu hakim boşanmaya hukmetmeden önce ayrılığa hükmeder. Umarım anlatabilmisimdir anlatmak istediğimi

Bence mola verelim demek ayrılığın fragmanını bi yaşayalım çok zorlanmazsam geri dönmem zorlanirsam devam ederim demekle aynıdır.
Evliliklerde boşanmadan hemen önceki aşamadır. Hatta çoğu hakim boşanmaya hukmetmeden önce ayrılığa hükmeder. Umarım anlatabilmisimdir anlatmak istediğimi
Karşınızdaki yoruldum diyorsa ne diyebilirsiniz mecbur kaldım

Üç ay siz onsuz,o sizsiz olabildiğinizi farkettiğinizde her şey bitmiş olacak!

Hayır o tartışmaktan bıktığını bunaldığını söyledi,bazı günler görüşmeyelim diyordu,baktım tamamen bitçek ozaman uzun süre görüşmeyelim dedim o da hemen tamam dedi zaten hayır deseydi benim ara vermeye niyetim yoktu yani etki tepki oldu
Siz ona istediği kozu vermişsiniz maalesef.O da üstüne balıklama atlamış.
Onun yerine sorunları masaya yatırıp çözmeliydiniz.

Back
X