İlişkiye başlayıp başlamama konusunda aşırı kararsızım.

icinde kalacagina dene gitsin. Kac kere boyle dusuneceksin ki.. ama bu kadar negatif baslayip olumlu olabilecegini dusunmeyenlerdenim ben de.

Sadece icinde kalmasin diye git tanis bence.

icinde kalacagina dene gitsin. Kac kere boyle dusuneceksin ki.. ama bu kadar negatif baslayip olumlu olabilecegini dusunmeyenlerdenim ben de.

Sadece icinde kalmasin diye git tanis bence.
Kesin birşey yok, alaşıldığı gibi, tanışıcaz bakıcaz, hayırlısı diyorum, çok teşekkür ederim.

Bana güven verici gelmedi, internetten flörtleştiğim biri hesap sorup triplere girse gerçekten korkardım. Umarım yanılırım tabi, bi an önce görüşmekte fayda var

aranızda bir saatlik mesafe var ve hiç görüşmeden sevgili olup sonra ayrıldınız? herseyinize karısmaya basladı ama sonra unutamadım yeniden deneyelim dedi. aranızda hala 1 saatlik mesafe var ve siz hiç görüşmeden bunların derdine düştünüz bide yaşlar 28, 31.

çok özür dilerim ama çok ilginçsiniz gerçekten. kanada'da yaşıyo falan deseydiniz yine garipserdim görüşmeden sevgili olmacayı ama bi saatlik mesafe olunca şok olup kalıyor insan.

1 saat yol vaar
hiç tanısmadan görusmeden ilişkiye baslanıp ayrılma cok sacma degil mi ..,,

atlar gelir yahu 1 saat ne ki.

Daha hiç yüz yüze görüşmediğiniz birisine fazla güveniyorsunuz. Şimdiden hayaller hayaller.... Güzel kızım dışarı çık ve kendine elini tutabileceğin, beraber bol bol zaman geçirip tanıyabileceğin birisini bul. Öyle ayda yılda bir görüşmekle sosyal medya üzerinden insanları tanıyamazsın , sadece tanıdığını sanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…