İlişkiye giremiyorum..

Bende evliligimin ilk 2 ayını o vajinusmus denen illet yüzünden mahvettim .guzel 2 ayim zehir oldu bir hiç yüzünden. Meğer boş yere korkup kendimi uzmusum.
Merhabalar,umarım bana da yardımınız dokunur . 3 yıllık birlikteliğin ardından evlendik . Iki aylık da evliyim . Is birlikte olmaya gelince maalesef dünyamız karardı . Sanki orada duvar var . Ve minicik yere olmayacak bir şey sığdırmaya calisuyoruz gibiydi . Sonra doktora gittim . Fizyolojik olarak hiç bir sikinti olmadığını söyledi . Sonra dilator aparatları aldık. Onlar dört boy . Ucuncunun ortasına kadar alabildim . 4.hic olmadi. Sonra eşimle denedik . Ne zaman eşim gerceklestrmk istese bacaklarimla ona güç uyguluyorum . Bir türlü kndimi serbest bırakamıyor.aparat ile okey ancak eşimle mümkün değil . Artık tartışmalar da başladı . Ne yaoabilirim gerckten bilmiyorum. Eşimle kesinlikle yapamıyorum . Yine denedik olmadı .

Merhabalar,umarım bana da yardımınız dokunur . 3 yıllık birlikteliğin ardından evlendik . Iki aylık da evliyim . Is birlikte olmaya gelince maalesef dünyamız karardı . Sanki orada duvar var . Ve minicik yere olmayacak bir şey sığdırmaya calisuyoruz gibiydi . Sonra doktora gittim . Fizyolojik olarak hiç bir sikinti olmadığını söyledi . Sonra dilator aparatları aldık. Onlar dört boy . Ucuncunun ortasına kadar alabildim . 4.hic olmadi. Sonra eşimle denedik . Ne zaman eşim gerceklestrmk istese bacaklarimla ona güç uyguluyorum . Bir türlü kndimi serbest bırakamıyor.aparat ile okey ancak eşimle mümkün değil . Artık tartışmalar da başladı . Ne yaoabilirim gerckten bilmiyorum.. o krem adını bana da yazabilir msn ? Vemcaine krem mi ? ,artık hiç bir şey zevk vermiyor. Çok yorulduk

Merhabalar,umarım bana da yardımınız dokunur . 3 yıllık birlikteliğin ardından evlendik . Iki aylık da evliyim . Is birlikte olmaya gelince maalesef dünyamız karardı . Sanki orada duvar var . Ve minicik yere olmayacak bir şey sığdırmaya calisuyoruz gibiydi . Sonra doktora gittim . Fizyolojik olarak hiç bir sikinti olmadığını söyledi . Sonra dilator aparatları aldık. Onlar dört boy . Ucuncunun ortasına kadar alabildim . 4.hic olmadi. Sonra eşimle denedik . Ne zaman eşim gerceklestrmk istese bacaklarimla ona güç uyguluyorum . Bir türlü kndimi serbest bırakamıyor.aparat ile okey ancak eşimle mümkün değil . Artık tartışmalar da başladı . Ne yaoabilirim gerckten bilmiyorum. Olmuyor bir türlü ... Artık çok yorulduk.

Neden her yoruma alıntı yapıp kopyala yapıştır yapıyorsun

Son düzenleme:
Malesef adı vajinusmus bu illetin .. ben psikolga gitmiştim çok faydası olmuştu. Bir de başka şeyler düşünmeye çalış ben hızlı bir şekilde 10 kadar sayıyordum sora geriden sayıyordum :) psikolog demişti iş beyinde bitiyor . başka şeylere odaklan .Tüm dünyada bunu kadınlar yapıyor zor bir şeyi yok diye kendine telkinler ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…