Ilişkiye giremiyorum

Türkiyeye gelemiyorum yoksa bizde mutlu degiliz ya bu halimizden oturumum yok gelemiyoruz onleinda benden 40bin tl istendi ellimde yokken üstelik ve artı ellime olacagina dair bir kanita vermiyordu nasil güvenebilirdim türkiedeki doktorlarla onlein tedavi göreyim

Hangi ülkedesiniz?

7 senedir nerdesiniz ya, hacıdan hocadan medet ummak ne demek????
bide vajinusmus olduğunuzu düşünüyormussunuz

Bundan sonra da girmeyin ya. Muskadan hocadan derman arayan ilişkiye girmesin de üremesin de...

neden birilerini inandırmaya çalıştınız ki, bu sizin özel hayatınız ya annenize kayınvalidenize ne?
kocanızla elele tutuşıp bi doktora gidemediniz mi, ille başınızda bi ebeveyn mi olması lazımdı?

Bu zihniyetin çoğalmaması insanlık adına daha iyi aslında. Okudukça hayret ettim, cehalet akıyor yazdıklarınızdan. İnsanlara tüm mahreminizi açıp bir de ikna etmeye çalışıyorsunuz bu bir hastalık diye. Hangi yüzyıldasınız Allah aşkına? Orada doktor bulamadıysanız bi zahmet paraya kıyın da Türkiye’de bu işin uzmanlarına tedavi olun. Çözümü olan bir şey için yedi sene beklemişsiniz yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…