- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 29
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
Tedavi konusunu konussam üzer mi ki? 1 senedir de çocuğumuz olmuyor bende sıkıntı çıkmadı erken bosalmanin etkisi de olurmuElbette erken boşalma sorunu erkekte kaygı ve özgüvensizlik yaratır. Ben bu nedenle uzak durduğunu ve mastürbasyon yaptığını düşünüyorum. Bu şekilde devam ederse de erken boşalma sorunu düzelmez. Artık çok rahat tedavi edilebilen bir şey, bu kadar strese değmez yardım alsın bir an önce.
O bayanlar ilaç kullanıyodur heralde neyle besleniyolar merak ettimNe biliyim bu sitede okudugumda ki bayanlar 1 2 saat sürdüğünden bahsettiler. Bizim iliskimizdemi sıkıntı var diye dusundum
Direk ilişkiye girmekten bahsetmiyorum ön sevismeyle birlikte sürer bence. Biz de o da olmadığı için hepsi 10 dk işini görüyor :)Atmışlar düpedüz
Adamın iflahi kesilir 1 ay kendini toparlayamaz
10 dakika az. Ön sevişme ve ilişkiyle beraber 40-45 dakika olması en sağlıklısı. Ön sevişmeye önem verin.Ne biliyim bu sitede okudugumda ki bayanlar 1 2 saat sürdüğünden bahsettiler. Bizim iliskimizdemi sıkıntı var diye dusundum
Ee kac senelik evliyim bizde de Öyle 10 dk bazen 5 dkya inerDirek ilişkiye girmekten bahsetmiyorum ön sevismeyle birlikte sürer bence. Biz de o da olmadığı için hepsi 10 dk işini görüyor :)
Normalmi senceEe kac senelik evliyim bizde de Öyle 10 dk bazen 5 dk
Ya ben istiyorum zaten bazen diyerek zorla yaptiriyorum . Ben dedikten sonrada anlamı yok bence10 dakika az. Ön sevişme ve ilişkiyle beraber 40-45 dakika olması en sağlıklısı. Ön sevişmeye önem verin.
Evet normal bize göreNormalmi sence
Tedavi konusunu konussam üzer mi ki? 1 senedir de çocuğumuz olmuyor bende sıkıntı çıkmadı erken bosalmanin etkisi de olurmu
Bacim senle ayni durumdayizEn son transferden onceki regl doneminden once kocami gordum :))) 14 kasimdan bu yana tik yok :) yine iyisin sukret
Yok kız çok istekli olduğumdan değil aslındaEvet normal bize göre
Senin hormonlar tavan anacım biz needek
Tövbe estagfurullah boyle bir sey soracagim da aklima gelmezdi ama duramayacagim.Ee kac senelik evliyim bizde de Öyle 10 dk bazen 5 dkya iner
Ayıptır sorması sizin nekadar sürüyor ;DTövbe estagfurullah boyle bir sey soracagim da aklima gelmezdi ama duramayacagim.
Totalde mi 10 dk? Nasil oluyor oyle daha ne olduğunu anlamadan bitmis olmuyor mu?
Yani ben de kac senelik evliyim ama bilemedim yani :/
Ayiptir soylemesi ama 1 saate yakinAyıptır sorması sizin nekadar sürüyor ;D
Amaaan işte oldu bittiye getiriyoruz herif yorgun oluyo kronometreyi çalıştırsak uyur kalırızTövbe estagfurullah boyle bir sey soracagim da aklima gelmezdi ama duramayacagim.
Totalde mi 10 dk? Nasil oluyor oyle daha ne olduğunu anlamadan bitmis olmuyor mu?
Yani ben de kac senelik evliyim ama bilemedim yani :/
Bekar misin10 dakika gayet iyi bir sureOnu bulamayanlar da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?