- 16 Ekim 2017
- 1.177
- 1.343
- 133
- Konu Sahibi EvluBayan000
Ay yorumları okudukça gülüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırdır bacım senin derdin neydi bu konuyu actigima bukadar sevindin :)Uzun zamandır seksli sebişmeli konu yoktu kardeş Allah razı olsun senden.
Bak o kadar zaman geçmiş, nasıl yorum yapacağımı şaştım elim ayağım titriyor... Şimdi sorun nedir tam olarak, oral şey olmadığı için 10 dakikada ikinciye mi boşalıyor? Çünkü 4 dk ve altı erken boşalma sayılıyor sürekli penetrasyon halinde. Bir de şey ne diyorduk, ön sebişme. Ön sebişme en önemlisi, insanlar birbirini ön sebişmeden sebişebilemez.
Allah'ım 100 bin dolar istiyorum nakit, bir haftaya kadar (Yine de yazayım belli mi olur tutar mı tutar yani)
Hayırdır bacım senin derdin neydi bu konuyu actigima bukadar sevindin :)
Adamdan 2 saat performans bekliyorsanız 6 ayda bir çiftleşirsiniz artıkNe biliyim bu sitede okudugumda ki bayanlar 1 2 saat sürdüğünden bahsettiler. Bizim iliskimizdemi sıkıntı var diye dusundum
Biliyon geçen bahse girdiğimizde toptan gittik hatirlatiyim didimdeUzun zamandır seksli sebişmeli konu yoktu kardeş Allah razı olsun senden.
Bak o kadar zaman geçmiş, nasıl yorum yapacağımı şaştım elim ayağım titriyor... Şimdi sorun nedir tam olarak, oral şey olmadığı için 10 dakikada ikinciye mi boşalıyor? Çünkü 4 dk ve altı erken boşalma sayılıyor sürekli penetrasyon halinde. Bir de şey ne diyorduk, ön sebişme. Ön sebişme en önemlisi, insanlar birbirini ön sebişmeden sebişmemeli.
Allah'ım 100 bin dolar istiyorum nakit, bir haftaya kadar (Yine de yazayım belli mi olur tutar mı tutar yani)
Bacım onlar kronometre kuruyorlar valla ben uyurum o kadar süre olsaAdamdan 2 saat performans bekliyorsanız 6 ayda bir çiftleşirsiniz artık![]()
Başka şey istesem olacakmış... Vallahi şu an üzüldüm... Bileydim 100 bin dolar isterdim. Nakit.
100bin dolar ne gız?Uzun zamandır seksli sebişmeli konu yoktu kardeş Allah razı olsun senden.
Bak o kadar zaman geçmiş, nasıl yorum yapacağımı şaştım elim ayağım titriyor... Şimdi sorun nedir tam olarak, oral şey olmadığı için 10 dakikada ikinciye mi boşalıyor? Çünkü 4 dk ve altı erken boşalma sayılıyor sürekli penetrasyon halinde. Bir de şey ne diyorduk, ön sebişme. Ön sebişme en önemlisi, insanlar birbirini ön sebişmeden sebişmemeli.
Evlimisin sen :)Seksli konuları seviyoruz genel olarak. Dertten değil bacısı, sevgiden :*
10 dakikami pardon da ne kadar sürmesini bekliyordunuz???![]()
Biliyon geçen bahse girdiğimizde toptan gittik hatirlatiyim didimde![]()
Evli olmak mi gerekir illaki okuması eğlenceli olduğu için yorum yapıyor olamazmiEvlimisin sen :)
Maç bile 90 dkBacım onlar kronometre kuruyorlar valla ben uyurum o kadar süre olsa![]()
Haklısın bacı 90 dk da bile pert oluyorlarMaç bile 90 dk
2 saatte alev alır bence![]()
Hiiii anladımEvli olmak mi gerekir illaki okuması eğlenceli olduğu için yorum yapıyor olamazmi![]()
Bence 2 saati iddia edenlerin kocası milli sporcuHaklısın bacı 90 dk da bile pert oluyorlar![]()
Doping alıyordurBence 2 saati iddia edenlerin kocası milli sporcu![]()
Ya da 1 kilo pekmez içiyordurDoping alıyordur
Anaaaam 90 ziyaretçi de neee![]()